bugün
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye34
- ak parti kaybedince ak troller ne yapacak12
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması41
- vexillarius the slayer6
- dünyanın en kısa fıkralarından biri7
- recep tayyip erdoğan27
- sibel kekilli6
- cumhurbaşkanı olacak olmam4
- iltica6
- fiziği güzel sözlük kızları47
- leonidas5
- akp denince akla ilk gelenler7
- sizde hiç utanma yok mu4
- cemal enginyurt4
- yeni uyanmış kadın güzelliği12
- evlenme teklifi bekleyen erkek7
- simko314
- ups boobs'un yeni nicki7
- dünyanın en kaba dilinin hollandaca olması3
- ibne11
- kadın ayağı vs memesi6
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaklı olay7
- bir akp liyi ciddiye almak3
- fetö de kandırılmış ekonomi dış güçler2
- süresiz nafaka8
- arap aksanı7
- türkler balık hafızalıdır5
- elma yiyen erkek3
- sözlüğün kızgınlık dönemine girmesi5
- apoya villa2
- nervio13
- adalet sağlanana kadar sözlükte yazmamak2
- günaydın aşk çiçeğim mesajı atmayan erkek6
- seviştikten sonra teşekkür etmekk11
- birinin sizi ilk hatanızda hayatından çıkarması4
- sözlük erkeklerinin memeleri5
- paralar gettiii3
- ispanya da maricarmen isyanı5
- baklavalık yufka ile börek yapmak3
- memeleri kafam kadar kız21
- hoca fetişizmi2
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak13
- bilime göre türkçenin konuşulan en eski dil olması7
- kemal kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı olması3
- başkanlık sistemi4
- 29 yaşındayım hiç sevgilim olmadı3
- fatma betül sayan kaya58
- memeye ilgi duyan kadın3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı19
- iş yerinde sinir krizi geçirmek3
Türkiye Cumhuriyetini koruyan son kale imiş. Eğer doğruysa yazık lan bu ülkeye.
türkiye'nin en büyük spor kulübüdür.
dünyanın en büyük spor kulüplerinden biridir.
türkiye'nin gurur duyması gereken spor kulübüdür. hangi kulüp bir iktidara bu kadar dayanabildi? dayanamaz.
masa tenisinde son 2 yılın avrupa şampiyonu.. bu yıl da şampiyonlar liginde finali garantileyen takımdır.
not: şimdi birileri çıkıp masa tenisi de ne ya bununla mı övünüyorsunuz diyecekler olacak. işte onları ciddiye almayın. onlarki fenerbahçe nefreti ile yaşamaktadırlar. ve asla rakibini tebrik etmeyi bilmeyen zatlardır.
not: şimdi birileri çıkıp masa tenisi de ne ya bununla mı övünüyorsunuz diyecekler olacak. işte onları ciddiye almayın. onlarki fenerbahçe nefreti ile yaşamaktadırlar. ve asla rakibini tebrik etmeyi bilmeyen zatlardır.
fenerbahçe atatürk'ün tuttuğu takımdır! elbette diğer kulüplere göre biraz töleransı olacak!!!
her ne kadar ligde lider olmasında hakem hataları ve reddedilemez şansının büyük payı olsa da, şu an galatasaray' dan da beşiktaş' tan da iyi oynayan kulüptür.
galatasaray, beşiktaş, bursaspor bu kafayla devam ettiği sürece kendilerinin 2013 - 2014 lig şampiyonluğunu şimdiden tebrik ediyorum.
galatasaray, beşiktaş, bursaspor bu kafayla devam ettiği sürece kendilerinin 2013 - 2014 lig şampiyonluğunu şimdiden tebrik ediyorum.
Fenerbahce asktir,sereftir,takim ruhudur. Fenerbahce her seye ragmen yikilmamaktir.
malesef bu sene şampiyon olacak olan şikeci kestane. biz de en azından ikinciliğ garantiye alıp seneye şampiyonlar ligine direkt katılmalıyız. çok iyi top falan oynamıyorlar ama bu sene adamlarda iyi ruh var. son dakikaya kadar bırakmıyorlar maçı. bal falan diyoruz ama son dakika golleri ne kadar bal olsa da aynı zamanda hırs ve azmin de sonucu. ne kadar şikeci olsalar da bu seneki şampiyonluklarını şimdiden tebrik ediyorum kestanelerin.
Bu seneki başarısının hakem yardımıyla olduğunu söyleyen andavallar, burak'ın ebue'nin taklalarını taklid etsin. Belki beyinlerine az kan gider.
Son 6-7 yılda şampiyonlar liginde yer alamamasına rağmen avrupa'nın en zengin 20 kulübünden biridir. Her alanda lider ve yenilmezdir.
Başına örülen kumpas, şu an birbaşka takımın başına gelse, çoktan kepenkleri kapatıp giderlerdi. Siz gidin halinize ağlayıverin veletler..!
Son 6-7 yılda şampiyonlar liginde yer alamamasına rağmen avrupa'nın en zengin 20 kulübünden biridir. Her alanda lider ve yenilmezdir.
Başına örülen kumpas, şu an birbaşka takımın başına gelse, çoktan kepenkleri kapatıp giderlerdi. Siz gidin halinize ağlayıverin veletler..!
çok güçlüler. galatasaray ile formaları değiştir. chelsea maçlarının ikisini de kazanırlar.
adından ve renklerinden doğan bir şansızlıkları var.
adından ve renklerinden doğan bir şansızlıkları var.
sevgisiyle yakında delireceğimiz takım. helal i hoş olsun.
bir takım.
Şampiyonlar ligine gönderilmeyipte dünyanın ençok kazanan kulüpler sıralamasında ilk 20 ye giren tek kulüptür.
Yine ağlatmıştır.*
bu akşam inletmiştir.
(bkz: inleyen nağmeler)
(bkz: inleyen nağmeler)
2013 - 2014 sezonunda, şike yaptığı yıl dahil, tarihinin en kolay şampiyonluğunu kazanacak takım. tabi bunda rakiplerinin daha ilk yarı da havlu atmaları da işlerini çok kolaylaştırdır.
galatasaray: fatih terim - ünal aysal çekişmesine bir sezonunu harcadı.
beşiktaş: acemi insanları pohpohlayarak futbolun başına getirdi.
bursaspor: hikmet karaman faciasından geç uyandı.
trabzonspor: alt lig hocasına sırf trabzonlu diye takım emanet etti.
hal böyle olunca lig fenerbahçe'ye kaldı, şimdiden tebrikler.
galatasaray: fatih terim - ünal aysal çekişmesine bir sezonunu harcadı.
beşiktaş: acemi insanları pohpohlayarak futbolun başına getirdi.
bursaspor: hikmet karaman faciasından geç uyandı.
trabzonspor: alt lig hocasına sırf trabzonlu diye takım emanet etti.
hal böyle olunca lig fenerbahçe'ye kaldı, şimdiden tebrikler.
bu akşam itibariyle attığı 45 golün 14'nü duran toptan bulmuş takım.
%32 yapar matematik fukaraları!
(bkz: vurduğun gol olsun)
%32 yapar matematik fukaraları!
(bkz: vurduğun gol olsun)
mahkemenin şike kararını tanımayan ama aynı mahkemenin emenike'ye verdiği beraat kararını memnuniyetle tanıyan şikeci kulüp. bi de seviniyorlar emenike beraat etti diye. lan yavşaklar hani mahkeme kararlarını tanımıyordunuz? ne oldu mahkemeyi gözünüz bir yerden mi ısırdı tanımaya mı başladınız?
sezon bitmeden uefa yaptırımlarıyla karşılaşacak ekip.
en iyi ihtimal puan silme. -15 ve 20 arası.
en iyi ihtimal puan silme. -15 ve 20 arası.
mahkemenin emenike'yi beraat ettirmesine değil, aynı maçta emenike'yi kullanarak şike yaptığı gerekçesiyle "aziz yıldırım'a ceza veren yargının" aynı maçla yargılanan emenike'yi beraat ettirerek, kendi içinde çelişmesine sevinen camiadır. birileri boşuna sallamıyoruz dememiş, ne yaman çelişki olmuş.
hıncal uluç :
enteresan bir şekilde doğruları söylemiş olandır:
''bu iş galatasaray'dan çıkıyor lafını son edecek kişi herhangi bir fenerbahçeli'dir.
bırakın başkanvekili, sokaktaki fenerbahçeli'nin dahi böyle bir laf etmeye hakkı yok.
abdullah kiğılı yakın dostum, birileri onu gaza getiriyor galiba. çok öteye gitmeye gerek yok. başkanı hapse giren, adı şikelerle anılmalarından söz etmiyorum.
fenerbahçe bu dönemde semih şentürk'ü antalya'ya verdi.
semih'in sözleşmesinde şöyle bir madde var; 'fenerbahçe'ye karşı oynayamaz.' bu bir şikedir.
sen antalyaspor'a veriyorsun ve diyorsun ki, bu ikinci yarıda benim rakiplerim g.saray, beşiktaş, sivas'a karşı oynayabilir ama bana karşı oynayamaz. bundan iyi şike olur mu? ve tff denen kurul sözleşmeye ses çıkartmıyor, bu şikedir demiyor.
bunu yapan fenerbahçe'nin ikinci başkanı şuna itiraz ediyor. g.saray yiğit'i satmaya çalışıyor. gaziantep talip oldu. bir transferin bedeli olur.
g.saray diyor ki, 'ben brezilya'dan sol bek aldım ama lisans çıkaramıyorum. buna karşı sezonu kapayan bir oyuncum var. tff'ye dondurma teklifi yaptık.
tff her nedense bunu kabul etmedi. bu 'her nedense'nin cevabını biliyorum ben...
bu federasyon fenerbahçe'nin emrinde olup, galatasaray düşmanı. 6 + 0'ı sürdürmesinin sebebi 17 kulüp 'hayır' demişken, aziz yıldırım 'evet' dedi diye, 6+0 sürüyor.
türkiye futbol direktörü de buna karşıyım dediği halde... yıldırım demirören ve arkadaşları aziz yıldırım'ın emrindeler hala. o yüzden bruma'nın dondurma teklifini reddetti. ne yapacak galatasaray? g.antep'e diyor ki, 'sen yiğit'e talipsin. kabul ediyorum. senin kontenjanında açık var, bruma'yı da beraber kiralamış ol.' sevgili abdullah kiğılı söylesin neresi etik değil? semih'in fenerbahçe'ye karşı oynamayacağı sözleşmeye yazılırken etik de, ayağı kırık bir oyuncunun yiğit için talepte bulunan bir kulübe gitmesi mi etik değil? bu iki takımın da lehine... fenerbahçe'ye olup biten ne, onlara ne? etik değilmiş...
fenerbahçe'nin etik bir şeyini göstersinler bana ki, ben de fenerbahçe başkanvekilinin konuşma hakkı olduğunu savunayım.''
enteresan bir şekilde doğruları söylemiş olandır:
''bu iş galatasaray'dan çıkıyor lafını son edecek kişi herhangi bir fenerbahçeli'dir.
bırakın başkanvekili, sokaktaki fenerbahçeli'nin dahi böyle bir laf etmeye hakkı yok.
abdullah kiğılı yakın dostum, birileri onu gaza getiriyor galiba. çok öteye gitmeye gerek yok. başkanı hapse giren, adı şikelerle anılmalarından söz etmiyorum.
fenerbahçe bu dönemde semih şentürk'ü antalya'ya verdi.
semih'in sözleşmesinde şöyle bir madde var; 'fenerbahçe'ye karşı oynayamaz.' bu bir şikedir.
sen antalyaspor'a veriyorsun ve diyorsun ki, bu ikinci yarıda benim rakiplerim g.saray, beşiktaş, sivas'a karşı oynayabilir ama bana karşı oynayamaz. bundan iyi şike olur mu? ve tff denen kurul sözleşmeye ses çıkartmıyor, bu şikedir demiyor.
bunu yapan fenerbahçe'nin ikinci başkanı şuna itiraz ediyor. g.saray yiğit'i satmaya çalışıyor. gaziantep talip oldu. bir transferin bedeli olur.
g.saray diyor ki, 'ben brezilya'dan sol bek aldım ama lisans çıkaramıyorum. buna karşı sezonu kapayan bir oyuncum var. tff'ye dondurma teklifi yaptık.
tff her nedense bunu kabul etmedi. bu 'her nedense'nin cevabını biliyorum ben...
bu federasyon fenerbahçe'nin emrinde olup, galatasaray düşmanı. 6 + 0'ı sürdürmesinin sebebi 17 kulüp 'hayır' demişken, aziz yıldırım 'evet' dedi diye, 6+0 sürüyor.
türkiye futbol direktörü de buna karşıyım dediği halde... yıldırım demirören ve arkadaşları aziz yıldırım'ın emrindeler hala. o yüzden bruma'nın dondurma teklifini reddetti. ne yapacak galatasaray? g.antep'e diyor ki, 'sen yiğit'e talipsin. kabul ediyorum. senin kontenjanında açık var, bruma'yı da beraber kiralamış ol.' sevgili abdullah kiğılı söylesin neresi etik değil? semih'in fenerbahçe'ye karşı oynamayacağı sözleşmeye yazılırken etik de, ayağı kırık bir oyuncunun yiğit için talepte bulunan bir kulübe gitmesi mi etik değil? bu iki takımın da lehine... fenerbahçe'ye olup biten ne, onlara ne? etik değilmiş...
fenerbahçe'nin etik bir şeyini göstersinler bana ki, ben de fenerbahçe başkanvekilinin konuşma hakkı olduğunu savunayım.''
Ali ismail'e beste yazan, film çeken taraftara sahip kulüp. https://vimeo.com/zgrdnzbrt/aliismail
2 defa şampiyon olmadığı halde olduğunu sanıp sevinen, aydınspor'a 6-1 ve 1-1 lik maçlar sonucunda elenip spor gazetelerinden birinde hakkında "eşekler adam olur fener olmaz" manşeti attıran takımdır. ayrıca gs yi yenmek gayesi en büyük ideali olan, dar vizyona sahip bir takımdır. tabela uğruna türk futbolunu kurban edecek kadar gözü dönmüş bir camiaya sahiptir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar