bugün
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği38
- tai lung vs gocu22
- karılı kızlı tiktok yerine sözlükte takılan tip4
- 22 eylül istanbul gecesi2
- bu ne soğuk amk5
- true nickli yazar19
- sözlüktekiler kaç yaşında10
- habire1228
- analı avratlı sözlük kavgaları8
- asrın soygunu3
- 1 gocu'ya 4 kişi dalması7
- kendinden bile sakladığın şey5
- tuvaletin evin dışında olması6
- kadınların reddedemediği teklifler6
- kürtler asimile edilmelidir11
- sözlükten soğumak için fırsat gözleyen yazarlar3
- gocusuz bir sözlük5
- sözlükte kavga olacak hissi3
- krt tv4
- sözlüğe renk katan yazarlar hangi rengi katıyor21
- bir erkek ile yanlışlıkla göz göze gelmek5
- şaka maka yeni bir günün başlaması2
- yanlışlıkla plaj şemsiyesine diklemesine oturmak6
- ecevit döneminin kepazeliği5
- evlilik4
- çorap kokusu2
- et döner dürüm9
- şanlıurfa2
- aşk4
- uludağ sözlük adalet sistemi5
- sözlüğün embesillerle dolu olması4
- silinen entry2
- gocu'nun çaylak olması3
- erkek kavgasının çok sıkıcı olması5
- şemsiyeli olayının gerçek yüzünü açıklıyorum8
- seviyenin bugün yükselmesi için ne yaptın5
- kızlar geri gelsin kampanyası2
- varlık sebebimiz3
- manisada okul saldırısı17
- sarı poşet kudurtması13
- allah'ın yasakladığı cinsel ilişkiler10
- evliliği ayakta tutan güçler13
- fırtına sonrası sessizlik2
- ziyafet denince aklına sadece lahmacun gelen kıro2
- apocalypse tank3
- türkiye medeni bi ülkeyse neden hristiyan yok28
- bottega3
- kadir inanır'ın kendi ailesine miras birakmaması6
- afrikalılar gariban avrupa emperyalist yalanı17
- patso3
şike soruşturmasında da sırasıyla bakılırsa iki şampiyonluk sahibi daha olacak güzide spor kulübü.
şampiyonlar liginde 0 çekmiş avrupaya bizi rezil etmiş takım.
şampiyonlar liginde an itibari ile men edildiği açıklanmıştır.
tüm kancıkların sanaldan hedefi olan takım, gerçekte hedef olsa ne olur diye soruyorum cevap hiçbir şey olmaz çünkü fenerbahçe yıllar boyu kendisine yapılan hiçbir şeyi unutmamış, affetmemiş, sineye çekmemiştir.
(bkz: fenerbahçe türkiye dir)
(bkz: fenerbahçe türkiye dir)
şikeci olduğu uefaca tescillenmiş olup dünyanın en büyük şike yapan takımı olmaya juventus ile birlikte adaydır.
fenerbahçe, uefa tarafından ilk kez kupadan men edilen türk takımı oldu. al sana rekor.
avrupa kupalarından men edilen ilk ve tek türk takımıdır.
alın size bir rekor daha.
alın size bir rekor daha.
şike yaptığı kesinleşmiş kulüptür. üzgünüm fenerliler, bank asya yolu göründü size artık.
şampiyonlar liginden elenen fenerbahçe şampuanlar liginde elidor , head and shoulders vb. takımlarla mac yapacakmış.sevinin arkadaşlar.
fenerbahçesiz lig bal gibi olur diyen arkadaşlara saygı duyarım ama aslında fenerbahçesiz şampiyonlar ligi de olmaz.
ilklerin takımıdır. kim ne derse desin. hep böyle olmadı mı.
tanım: UEFA'dan men edilen ilk Türk takımıdır.
tanım: UEFA'dan men edilen ilk Türk takımıdır.
şampiyonlar ligine katılmadan elenen şikeci takım.
fenerbahçe, uefa tarafından ilk kez kupadan men edilen türk takımı oldu. al sana rekor.
An itibariyle yaristigi tum spor branslarindan cekilmeli ve turk spronun gercek cinarinin kim oldugunu herkese gostermelidir.
yaptıkları çemkirmelere bakılırsa bütün dünya haksız, bir tek onlar haklıdır.
güzide bir türk spor kulübü. şike yapmışsa çıkartın ortaya, böyle uzatarak töhmet altında bırakmayın.
not: yunan kulübü değil ki m.k. bu kadar düşmanlık ediyorsunuz.
not: yunan kulübü değil ki m.k. bu kadar düşmanlık ediyorsunuz.
30 milyon euro'dan olmuştur. az buz değil 30 milyon euro. çok ağır bir karar gerçekten.
ligden çekilme kararını masaya yatırmış kulüp. ligden çekilmesi durumunda lige geri dönüşü ikinci ligden olacaktır. bank asya'dan değil ikinci ligden.
son men olayından sonra kap'a ne kadar kayıp olacağını bildirmiş takım.
http://www.kap.gov.tr/yay...m/Bildirim.aspx?id=167429
http://www.kap.gov.tr/yay...m/Bildirim.aspx?id=167429
yıllardır aşığı olduğum renklere sahip takım.
bugün 16 yaşındayım. 9 senedir okuyorum, 1 yıldır sözlükte yazıyorum, 8 yıldır okuma yazma biliyorum, 10 yıldır ofsayt nedir, ne değildir biliyorum, 8 yaşındayken beckham' ın euro 2004' te kaçırdığı penaltıyı ve daha sonra ingiltere nin penaltılarını kullanmayı bıraktığını hatırlıyorum, 2008 de semih in, arda nın attığı golleri hatırlıyorum. ama fenerbahçe' yi 16 yıldır seviyorum!
ilk ağladığım maç 2004 teydi yanlış hatırlamıyorsam. fenerbahçe türkiye kupası yarı finalinde gençlerbirliği' ne yenildi. elimde şekerimi tutuyordum ve şekeri odanın bir köşesine fırlatarak ağlamaya başladım. çünkü ben bu renkleri seviyordum!
2. ağladığım maç yakın bir tarihteydi. (bkz: 16 mayıs 2010 fenerbahçe trabzonspor maçı).
fener saldırıyordu ama sanki top istemiyordu. emin olun maç bittiği anda bursa dan gol haberi geldiğine o kadar inanmak istedim ki göz yaşlarımı tutamayıp ağladım. ailem bana şaşkın gözlerle bakarken 15 yıldır taraftarı olduğum kulübün trabzonspor' u mağlup edememesini sindiremiyor, bir o tarafa bir bu tarafa saldırıyordum.
şimdi 3. kez gözlerim doldu ama ağlamıyorum. ağlamayacağım. bu gün eğer fenerbahçe' nin yöneticileri hapisteyse, eğer fenerbahçe şike yapmakla suçlanıyorsa, eğer fenerbahçe şampiyonlar ligi' ne katılamıyorsa ben 16 yıl hangi takımı sevdim? hangi ligi nefes almadan izledim?
ben şike yapan bir fenerbahçe istemiyorum. 6. olsun, 15. olsun farketmez. ben o sahada oyuncuların ter döktüklerini, bu takım için savaştıklarını göreyim yeter.
ama! ama eğer fenerbahçe şike yapmadıysa, eğer bu gönül verdiğim renkleri bir nefret, bir ibnelik uğruna kirlettiyseniz, bunun hesabını inşallah verirsiniz. yüz yıllık bir çınarı haksız yere yıkmaya çalışmak sizin adeletiniz ise adaletinize tüküreyim...
bugün 16 yaşındayım. 9 senedir okuyorum, 1 yıldır sözlükte yazıyorum, 8 yıldır okuma yazma biliyorum, 10 yıldır ofsayt nedir, ne değildir biliyorum, 8 yaşındayken beckham' ın euro 2004' te kaçırdığı penaltıyı ve daha sonra ingiltere nin penaltılarını kullanmayı bıraktığını hatırlıyorum, 2008 de semih in, arda nın attığı golleri hatırlıyorum. ama fenerbahçe' yi 16 yıldır seviyorum!
ilk ağladığım maç 2004 teydi yanlış hatırlamıyorsam. fenerbahçe türkiye kupası yarı finalinde gençlerbirliği' ne yenildi. elimde şekerimi tutuyordum ve şekeri odanın bir köşesine fırlatarak ağlamaya başladım. çünkü ben bu renkleri seviyordum!
2. ağladığım maç yakın bir tarihteydi. (bkz: 16 mayıs 2010 fenerbahçe trabzonspor maçı).
fener saldırıyordu ama sanki top istemiyordu. emin olun maç bittiği anda bursa dan gol haberi geldiğine o kadar inanmak istedim ki göz yaşlarımı tutamayıp ağladım. ailem bana şaşkın gözlerle bakarken 15 yıldır taraftarı olduğum kulübün trabzonspor' u mağlup edememesini sindiremiyor, bir o tarafa bir bu tarafa saldırıyordum.
şimdi 3. kez gözlerim doldu ama ağlamıyorum. ağlamayacağım. bu gün eğer fenerbahçe' nin yöneticileri hapisteyse, eğer fenerbahçe şike yapmakla suçlanıyorsa, eğer fenerbahçe şampiyonlar ligi' ne katılamıyorsa ben 16 yıl hangi takımı sevdim? hangi ligi nefes almadan izledim?
ben şike yapan bir fenerbahçe istemiyorum. 6. olsun, 15. olsun farketmez. ben o sahada oyuncuların ter döktüklerini, bu takım için savaştıklarını göreyim yeter.
ama! ama eğer fenerbahçe şike yapmadıysa, eğer bu gönül verdiğim renkleri bir nefret, bir ibnelik uğruna kirlettiyseniz, bunun hesabını inşallah verirsiniz. yüz yıllık bir çınarı haksız yere yıkmaya çalışmak sizin adeletiniz ise adaletinize tüküreyim...
şu an bir fenerbahçeli olarak yönetimden tek isteğim ligden takımı çekmesi. yönetim toplantısından böyle bir karar çıkarsa, inanın bana şampiyon olmuş kadar sevinirim.
tff' ye güvenirken uefa' nın gazabına uğramıştır. unutmayın ki tff' den büyük uefa var.
aziz yıldırım' ın tepkisi şu olmuştur büyük ihtimal:http://www.incicaps.com/r...lm-hepimizi-sikerler.swf/
aziz yıldırım' ın tepkisi şu olmuştur büyük ihtimal:http://www.incicaps.com/r...lm-hepimizi-sikerler.swf/
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar