/319
Sikicem oynatacağın oyunu amk. Ego basmaya gelince senden iyisi yok ama bu oyun ne ulan?
1-2 maç kötü oynasak anlarım. Ama sezon basından beri aynı terane hala aynı taktikte ısrarcı. Olmuyo bu oyun işte tutmadı. Gol mü yemek gerek doğru oyuna dönmek için? Yeter ulan be.
taktik bilmez, kurgu bilmez strateji desen oda yok.
Allah kerim, yallah terim.
istifa et terim istifa. yazıklar olsun, sen ne niçim hocasın be!
Teşekkürler Hocam,beşiktaşa bukadar eksiğiyle attığımız ilk isabetli şut 80+da geldi,Fatih Terimin bir bildiği vardır dedik sustuk,özellikle mariano belhanda evlatlarına olan sevdan bizi bitirdi,bu takıma antrenmanda taktik yerine gaz mı veriyorsun ?
adama takımı oynat diye para veriyorlar bu da kaşını gözünü oynatıyor. birilerinin bunu ona söylemesi lazım.
Gaz ile çalışan millet türk milletidir. Senin takımında Türk oyuncu yok, taktik tahtasına bir şeyler çizmen gerek. E sende de o teknik bilgi yok. Lobinin ve hakemlerinin maçlarına dahil olmadığı bir sezonda günümüze kadar almış olduğun bir şampiyonluğun yok. Sözün özü şişirilmiş antrenördür, balondur.
sen geçen sene 8 de kapanır 18 de deyip geriden gelip şampiyon olarak bizdeki kredinin çitasını arşa çıkardın.

haftaya rizeye yenilsen, şampiyonlar liginde gol atamadan elensen yine sen yine sen. eksik olma.
görsel
Maçtan ve mağlubiyetten çok, Falcao hakkında yaptığı açıklamayı sonradan ben demedim demesi daha gündem yapmayı becerebilen teknik direktör
öyle şeyler yaşattın ki, sana kızamıyorum hocam. ama o oyunculara çok kızıyorum. hata sende ama toparlayacaksın. biz seyirci değil, taraftarız. üç beş maça hoca satmayız. yanındayız imparator...
türkiye'nin en iyi teknik direktörüdür. daha iyisi yok. nokta. evet.
görsel
Mimiklerini kullandığı kadar taktik diziliş ve taktikler kullansa galatasaray başka bir futbol oynardı.
Belki.
arkadaslar gönderdikten sonra, yeniden takımın başına istemek için mi? yükleniyosunuz adama dedirten isim.
tek yeteneği gazlamak dışında başka bir futbol yada taktik bilgisi olmayan, alınan kötü sonuçlardan sonra hemen futbolcuları eleştiren donanımsız bir teknik direktör ve kebapçılarla arası iyi olmayan bir insandır.
1997,1998,1999,2000,2012,2013,2015
2018,2019 yıllarda kuşların canını çok yakmış teknik adam.
Transferleri kendi yaptığı sezonlarda genelede kepaze futbol oynatan hoca.
fiko'nun taruman edip, apo'nun esir aldığı takımımın, gerçek beşiktaş'ın sezon başından beri ne maçlarını izleyen ne de üstüne kupon yapan bünyeyi dün geceki ilahi adalet hezimeti ile öyle mutlu ve sevindirik etti ki; fiko'dan sonra apo bile aşırı sempatik geldi. tişikkirlir son beş yılda avrupa'da 2 galibiyeti olan; hakemler ve tff ile iki yıldır şampiyon yapılan; beşiktaş'ın beş şampiyonluğunu çalan takımın efsanesi avrupa fatihi .

ps: geçen sene de yine tff 'nun cincon odaklı düzenlediği fikstür ile cincon dört gün dinlenirken beşiktaş deplasmanda oynadığı avrupa maçından iki gün sonra cincon ile oynamış , hem tff'yi ve hem de komple cincon tayfasını yenmişti.

en güzel dejavuyu yaşatan emsalsiz taktik deha sinyor terim'e sonsuz teşekkürler !..

https://www.uludagsozluk....eşiktaş-galatasaray-maçı/

(bkz: 2 aralık 2018 beşiktaş galatasaray maçı/#40695442)
gomis'i beğenmeyip gönderdi.
falcao'yu da beğenmiyormuş. zorla almışlar!
onu da gönderecek.

alın şuna bir tane elmander gibi senede 10 gol atan ileride beygir gibi koşacak forvet.
oynatsın kaos futbolunu.

adam halen 90'lardaki futbolu oynatmaya çalışıyor.
hoca bizde 3 kez gitti

ilkinde fiorentinaya, malum başarılardan sonra gitmesi hakti

ikincisinde 2004 martta rizespor ve uefada villareal maçından yenilgilerinden sonra gitti

üçüncüsününde tupcu ve ünal aysalin el ele vermemiyle gitti

şimdi tekrar hocanın gitmesi konuşuluyor

arkadaşlar uyanin ve kendinize gelin
hoca tamam yanlış tercih yapıyor olabilir
bende zaman zaman hocayı eleştiriyorum ama haddimi bilerek

son 20 senede sadece fatih terimin aldığı kupalar
fener
bjk
ts
ve ibbnin toplam aldıklarını kupalardan daha fazla..

hocamıza sahip çıkalım.

kimyacı apo
tesislere karı atan ersun
kimliği (!) şaibe dolu ali k.oç.
bizi yıldıramaz..
emre bol'un açıklaması gsde fatih terim dönemi bitmiştir.
artık
jimmy durmaz (ki hazırlık kampının iyilerindendi)
adem büyük
taylan antalyali
emre tasdemir
omer bayram
donk
mustafa kapı
yunus akgül

gibi isimlerede sans vermesi gereken hocamız..

valla sıkı bir galatasaray taraftarı olarak
belhanda,seri,mariano,nagotomo fegouli gıbı geçen seneki ruhunu kaybetmiş isimleri görmek istemiyorum aga..
meryem uzerli ile aynı dertten muzdarip olup tükenmişlik sendromuna yakalanmış teknik direktör.
motor ustası arkadaşa selam göndermiş imparator.

https://twitter.com/Erdem...tatus/1191695356842708992
© copyright 2005 - 2026