bugün
- babasina benzeyen erkeklerden hoslanan kiz5
- coco star6
- bu dünyaya çocuk getirmek8
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- yabancilara 20 yillik vergi muafiyeti7
- yapay zeka moderatörü7
- anne baba özlemi4
- kız kardeş ağda yaparken odasına dalmak10
- sözlüğün en güzel kız yazarı12
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum15
- bugün hangi sözlük kızına evlenme teklif etsem15
- tecavüze ceza önerisi7
- karısı tarafından 300 kez aldatılan adam6
- ctrlx abla11
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba20
- sözlük kızlarının ayak falları7
- sözlük kızlarının kombileri7
- ben aslında kızım7
- erkek olmanın çok zor olması5
- nervio sözlüğün en asil kadınıdır6
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum28
- antipanik8
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü12
- gocu31
- gökten am yağsın diye duaya çıkmak5
- pitbull sami2
- dersimci aleviler de pkk kadar tehlikelidir5
- kitap okuyan erkek9
- kürtler olmasaydı yaşanabilecek sıkıntılar5
- yazarların en muhteşem özelliği5
- uysaljakoben adamdır3
- oytunkaran'ı özlemek6
- insan nüfusu azaltma çalışmaları3
- kemal kılıçdaroğlu36
- her şeye rağmen yaşamaya karar vermek4
- cilgincapkin7
- çayı kaç şekerli içiyorsunuz13
- sözlüğün sessiz sakin olması2
- silvermist8
- o son birayı içmek5
- dinleri de insan yarattı2
- özgür özel7
- vexillarius the slayer'in ırkı6
- ktç'nin hala hayatta olması10
- hard seven kız3
- kavga etmeyin lan hepinizi döverim5
- ekonomi çok iyi11
- reha muhtar25
- evlenmenin azalıp boşanmanın artması3
- kih kih kih diye gülen erkeklerin çekici olması5
vin diesel
paul walker
jordana brewster
dwayne johnson
kadrosuyla 2011 de vizyona girecek yeni fast and furious filmi. dwayne johnson bizimkilerin peşindeki kanun adamı rolünde.
paul walker
jordana brewster
dwayne johnson
kadrosuyla 2011 de vizyona girecek yeni fast and furious filmi. dwayne johnson bizimkilerin peşindeki kanun adamı rolünde.
çekimleri devam etmekte olan bir devam filmi. oyuncular yine paul walker, vin diesel ve jordana brewster.
kadrosunu gördükten sonra sabırsızlıkla beklemeye başladığım the fast and the furious filmi.
adamlar resmen best of yapmışlar kadroyla.
adamlar resmen best of yapmışlar kadroyla.
fragmanında arabadan çok silah görülen, oyuncu kadrosu büyüleyen, bolca aksiyon göreceğimiz fast and furious serisinin 5. filmidir.
(bkz: dodge charger srt8)
(bkz: ford gt)
(bkz: nissan gt-r)*
(bkz: dodge charger srt8)
(bkz: ford gt)
(bkz: nissan gt-r)*
saçma sapan bir serinin saçma sapan filmi.
serinin en karizma karakteri han'ı bünyesinde barındıran film. hikaye sıralamasında tokyo drift'ten önce geliyor. ts versiyonu internete düştü.
Fast and furious'la alakası olmayan, serinin diğer filmleri tutuğu için yapılan saçma aksiyon filmi.
(bkz: Birşeyi de tadında bırakın lan)
(bkz: fırsatçılık)
(bkz: Birşeyi de tadında bırakın lan)
(bkz: fırsatçılık)
imdb'ye 8.0 (3147 oy) yildizla bomba gibi giris yapmis film. merakla bekliyoruz...
fast and furious serisinin 5. filmidir. oha yani.
serinin en güzel filmi olmuştur.3 kere izlesek az.
filmin en sonundaki jeneriğinde önemli birşey oluyormuş ben erken çıktım salondan..6.filmin olacağının göstergesiymiş o sahne.izleyen varsa o sahneyi pm den yazsın lütfen.
torrent'ten indirdim fakat açınca sinema çekimi olduğunu gördüm ve canım sıkıldı.
sinemada neden izlemiyorsun dersen, bilirsin karanlıktan da ürkerim çocuklar gibi.
sinemada neden izlemiyorsun dersen, bilirsin karanlıktan da ürkerim çocuklar gibi.
abartisiz söylüyorum bugüne kadar aralarinda ki en en en süper bölümdür. zira bir kez izlemek yetmiyor.
hızlı ve öfkeli serisinin son filmi olup 29 nisanda vizyona giren ve diğer 4 filmde olduğu gibi beğeni toplayan film.
(bkz: yavaş ve sabırlı)
fast and furious serisinin bana göre en taşaklı filmidir. sinemada izlenmesi tavsiye edilir, verdiğiniz paranın her kuruşuna değer.
testere serisi gibi her filmin merakla beklenmesini sağlayan yapımdır.
hiçbir hayal kırıklığı yaratmayan hızlı ve öfkeliyi sevenleri tatmin edecek bir film olmuş. olmuş bildiğin. böyle eskileri anımsadık üzüldük falan ama vin diesel mükemmeldi yine, muhteşemdi. yalnız filmden sonra ortada rio diye bir şehir kalmadı ben söyleyeyim.
kesinlikle serinin en güzel filmiydi aksiyonun yanı sıra bu sefer gerçekten kahkaha attıracak diyaloglar da eklenmişti. şarkılar çok doğru seçilmiş.
çoğu kişi jeneriğe saygı göstermediği için hadi canım ya nidaları attıracak bir sahneyi kaçırdı. bir kere izlemek yetmez.
çoğu kişi jeneriğe saygı göstermediği için hadi canım ya nidaları attıracak bir sahneyi kaçırdı. bir kere izlemek yetmez.
- uzadıkça berbatlaşan filmlere benzemediği kesin. izleyen herkesin serinin en güzel filmi olduğu konusunda hemfikir.
- aksiyon sahneleri film boyunca kesintiye uğramadan devam ediyor.
- bu sefer arabalar, araba yarışları daha arka, çatışma sahneleri daha ön plandaydı.
- bazı sahnelerinde seyirciyi kandırması filme daha hoş bir hava katmış.
- espriler gayet iyiydi.
- bitti diye çıkmamak gerekiyor, son sahne hem şaşırtıcı hem de 6. filmin geleceğinin habercisi.
- aksiyon sahneleri film boyunca kesintiye uğramadan devam ediyor.
- bu sefer arabalar, araba yarışları daha arka, çatışma sahneleri daha ön plandaydı.
- bazı sahnelerinde seyirciyi kandırması filme daha hoş bir hava katmış.
- espriler gayet iyiydi.
- bitti diye çıkmamak gerekiyor, son sahne hem şaşırtıcı hem de 6. filmin geleceğinin habercisi.
çok güzel film, araba yarışı diye işin bokunu çıkarmamışlar, hatta hiç yok bile denebilir. aksiyon hiç durmuyor orantılı ve güzel bir devamlılığı var.
jenerikten sonra gelen sahneyi bilmeyenler için söylüyorum. fast six geliyor arkadaşlar.
jenerikten sonra gelen sahneyi bilmeyenler için söylüyorum. fast six geliyor arkadaşlar.
muhteşem bir filmdir. tek başıma izleyip de keyif aldığım bir film. kesinlikle izlenmeli. hatta ikinci kez bile izlenir.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar