bugün
- iç sıkıntısından intihar etmek8
- birader beylerin birader beyler olmaları6
- yazarları gülümseten şeyler6
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- 60 saat boyunca uyumayan insan4
- iş sıkıntısı olmasa okuyacağınız bölüm4
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı3
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- sarı yeleli aslan trump8
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- yaz günü bira içmek6
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler12
- sıradan biri olarak ölmek istememek2
- hababam sınıfı semra hoca7
- mardin de bir ağanın inşa ettirdiği ilginç köy evi2
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- kontrat fosfor karburator2
- kıçına tekmeyi basmak2
- ya maho ağa feyzo yla anlaşsaydı2
- montla sıçmak3
- sıradan bir hayatın güzel olmadığının sanılması2
- zallın fake hesabı var mı9
- olgay'ı pezevenklerin eline vermek3
- klima çarpması2
- mor semsiyeli yabanci21
- anın görüntüsü19
- kendi kendine konuşmak5
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- kalmadı3
- en gey özelliğiniz13
- siyah araba4
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması10
- ani gelen can sıkıntısı2
- gocu26
- özşen madencilik işçilerinin direnişi8
- ben bir hata yaptım4
- 40 yaşında bekar kadın6
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı3
- dinciler4
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- türkiye a milli futbol takımı2
- chp'nin hali ne olacak49
- disclosure day3
- eşimi aldattım vicdan azabı çekiyorum4
- kadınlar hakkında net gerçekler4
- dönerci isim önerileri4
- ben geldim naneler6
- kahverengi bi renkse kahve ne renk3
- bisikletle giderken arkadan daat yapan araba6
- ilk buluşmaya karnı aç gelen kezo5
eski arkadaşları bulmak için ideal olan sitemsi.
göt olmuştur. kim kimle arkadaş oldu onu bile gösteriyor ana sayfada. banane lan?!
yakında milletin götündeki don rengine kadar öğreneceğimizin sinyallerini aldık.bu zımbırtıları görmemek için ayar üstüne ayar verdim bana mısın demedi cenabet site.
mala bağlamış site. lan açıldığından beri sürekli değişiyor!
yakında falanca giydiği gömleği değiştirdi gibisinden notificationlar* göndermeye başlar demedi demeyin.
taaaa 2007 deki gibi, insanlarin yaptigi her bir boku gostermeye baslamis site. bir de yanda arkadas listemdeki tek tek siralayip, duvarlarina yazmami istiyor.
sana ne yaw. yazarim yazmam, sana mi dustu onermesi?
sana ne yaw. yazarim yazmam, sana mi dustu onermesi?
bana sağ tarafta x kişisiyle yeniden iletişim kurmamı öneren, dandiklik yolunda hızla ilerleyen site. beni asosyal gördü sanırım.
sanki haber bülteni sunuyormuş gibi en üstte canlı haberleri gör ibaresi bulunmaktadır. eski hali daha iyidi sanki.
canlı haber deyince insan da olur olmaz heyecanlanıyor ufaktan kendimi mehmet ali birand'ın sundugu ana haberde hissettirdi ...
değişik bir hissiyat...
değişik bir hissiyat...
sag taraftaki menude de su elemana bi selam cak, ne zamandir arayip sormuyorsun, ayip tarzinda notlar cikan acayip bi site. iyice boku cikti.
iyice sıyıran site. sağ tarafta "x'in arkadaş bulmasına yardım et, y'nin fotoğrafı yok bulmasını öner, z ile ne zamandır konuşmuyorsun aaaa ne ayıp onunla iletişim kur" demeye başlamıştır. cafe world ve eski sevgili olmasa hayatta girmem yahu.
sosyal paylaşım ağı.
millet artık bulacak hiç bir arkadaşını, arkadaşının arkadaşını, görümcesinin yeğeninin kuzenini bırakmayınca; o eski keşfetme hissi ve o hissiyatla kaynaklanan mutluluk kalmadı. arkadaşlarla iletişim kurma yerine video paylaşım sitesine dönmüştür.
millet artık bulacak hiç bir arkadaşını, arkadaşının arkadaşını, görümcesinin yeğeninin kuzenini bırakmayınca; o eski keşfetme hissi ve o hissiyatla kaynaklanan mutluluk kalmadı. arkadaşlarla iletişim kurma yerine video paylaşım sitesine dönmüştür.
Facebook ile alakalı hiç bu kadar komik bir analiz okumamıştım;
http://sinestezi.wordpres...plum-uzerindeki-etkileri/
http://sinestezi.wordpres...plum-uzerindeki-etkileri/
barış rüzgarları estiren site.
son 24 saat içinde 13,790 kişi arasında türk-yunan arkadaşlığı kurulmuş.
http://peace.facebook.com
son 24 saat içinde 13,790 kişi arasında türk-yunan arkadaşlığı kurulmuş.
http://peace.facebook.com
üye olan, ardından hiç tanımadığı biri ile arkadaşlık kuran, annesine kızınca, o tanımadığı kişinin atla bana gel sözüne inanan ve gittiğinde de şanssız anlar yaşayan bir kızın da üye olduğu sözde arkadaşlık sitesi. *
arkadaşımın fotoğrafına i love it man yazılınca, çocuk dayanamamış sanki hep ingilizce konuşuyorsun yazmış.
aldığı cevap ibreti alem ama; (aynen kopyalıyorum)
lan olm faktır git ozaman sana birdaha yok sn f a btchh
aldığı cevap ibreti alem ama; (aynen kopyalıyorum)
lan olm faktır git ozaman sana birdaha yok sn f a btchh
basit insanın kendini paparazzilerde hisstmesine vesile olur. sanki senin emirgan'da içtiğin çay benim sikimdeymiş gibi oraya koyuyorsun.
anlamadığım bir şekilde öneriler kısmında hep benimle alakası olmayan motor hatunları öneren site.
evli insanların lise arkadaşımdı ayağına birilerini buldukları internet sitesi.
bosanma sebebi
bosanma sebebi
son zamanlarda öneriler kısmına hiç bir ortak arkadaşım bulunmayan bikinili profil fotoları olan kızları koymaktadır. yok, arkadaş listemde kız sayısı az olduğu için yapıyorsa ayıp oluyor.
hata sayfasını yüzüme doğru vuran sitedir. -ilk kez rastladım- http://www.facebook.com/common/error.html
zeki kayahan coşkun'un açtırdığı saçma-sapan,komik sayfalar * yüzünden üye sayısı,olması gerekenden çok daha fazla olan site.
(#6378293)aynı şeyi banada yapan site. ulan bari orjinal kızları öner be! isminden, resminden fake olduğu belli bunların.