bugün
- uludağ sözlük size ne kattı13
- şarapçının birden tayyipçi olması7
- şarapçı koala yalnız değildir9
- fusya semsiyeli yabanci14
- bir kadının en zevk aldığı an5
- sarapci koala45
- tayyip bey yaşayan en büyük devrimci liderdir5
- barbunya2
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i7
- recep tayyip erdoğan8
- yazın anlamının kadın ayağı olması3
- keşan3
- sevmediğiniz insanla devamlı karşılaşmak3
- bireysel emeklilik2
- bazılarına gereken cevabı reis'in vermesi2
- sigara içmeyenleri anlamamak5
- çağla idi3
- gece 2 de komşu kızının balkonda seksting yapması4
- sibel canın 35 senedir 35 yaşında gibi görünmesi5
- 4 kez üst üste cumaya gitmemek5
- kıvırcık saç8
- melissa vargas'dan tokat yemek5
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci19
- arkadaşlar görüşürüz2
- rica ediyorum kimse beni savunmasın2
- bir kızın aşkı size naptırabilir5
- hazret ktc2
- serhat kılıç20
- piercing takmanın zorluğu5
- tik tok2
- hiçbir şeyin tat vermemesi4
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü13
- şarapçının mal varlığı9
- otoyol ve köprülerin özelleştirilmesi4
- mutlu bey biraderin elmas bey birader olması2
- iktidarsız erkek2
- kelebek saç kesimi4
- bedelli askerlik yapan erkek erkek midir sorgusu2
- eksilenmekten aldığım tadı hiçbir şeyden almadım3
- kurucu önder3
- ak çomarların tartışmada fetöcü ilan etme eşiği3
- seri eksicim kooooş3
- abd de valilik adayına silahlı saldırı3
- tai lung42
- yalnız ölmek5
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı18
- yalnızlık edebiyatı13
- mesai ücretine çöken iş veren2
- biraderitasyon2
- tung tung tung sahur3
entry'ler (169)
tabii uludağ sözlük'ün en ezik on ismi için de başvuru refaransı olarak kullanılabilir. illa t.c. vatandaşı olmak gerekmiyor. kutuplardan bile gelseniz şanısınız var o konuda.
askere moral vermek de önmelidir böyle savaşlarda.
askere moral vermek de önmelidir böyle savaşlarda.
liste dolmak üzere olduğundan iddialı arkadaşların elini çabuk tutması lazım. mesela elini çabuk tutma 31, değil 30'dur. bak ek bilgiler de önemli...
tabii maddi durum da bu listeye girmek için önemli bir etken. zengini alacak halimiz yoktu ya.
greenplastic tüm iyi niyetine ve gösterdiği enerjiye rağmen listeye girememiştir. pes etmek yok tabii. yine deneyebilirsiniz... ama ek kontenjan falan olur bak o ayrı.
entry silmek meğerse adetiymiş. haha. günün komiği seçildi ek olarak...
tabii boşuna hiç bişeye içlenmemek gerekir diyerek adaylara tavsiyede bulunuyorum şimdilik. deney esnasında hiç bir kobay kaçamadı. labirent faresi, kendi isteğinle geri dön.
gözden kaçamadı. listenin ilk sırası senin tabii şampiyon.
ayar denemesi başarısız olanlar tercih sebebidir tabii. iyi demeydi mike. şimdilik listenin bir numarası belli oldu gibi.
bugün bir kaçını "çanakkale savaşı nın troya dan basit olması" başlığında buldum. gerisini de bir iki güne saptarım gibime geliyor. birazdan bizzat müracaat edecek olanlar da vardır kesin.
her balıkçıya söylendiği gibi rastgele "rhmn" diyorum, ağın bir uçunu da ona veriyorum.
her balıkçıya söylendiği gibi rastgele "rhmn" diyorum, ağın bir uçunu da ona veriyorum.
yıllar evvel söylediğim şeyin tekrarı. aslında tam da tekrar değil, geriye gitmeli falan...
yunanlılı. ne demekse artık ondanmış...
bugün gördüğüm şirinlik muskası. gnctrkcll özentisi bi de.
şimdi hazır ortam müsaitken ayarın daha hasını verebilirdi lakin yine de nemalandığı kişinin ağına düşmez diye dua etmekteyim kendisi için. hem de kendime. bak düşün olduğum yerde tek dua edilen benim. gerçi bi ateş, yakma tehdidim yok ama yine de akılda bulunsun.
yüzde 99 ergen. 99 demişken 99 ismim olduğunu da hatırlatayım buradan.
yüzde 99 ergen. 99 demişken 99 ismim olduğunu da hatırlatayım buradan.
türkiye ortalamasında %'de 90 sıradan bir kız.
diyeceksin ki erkeklerde oran nedir böyle atıp tutuyosan bizde de olsun olsun '80 olsun. o da sana ha..
diyeceksin ki erkeklerde oran nedir böyle atıp tutuyosan bizde de olsun olsun '80 olsun. o da sana ha..
kişi kendinden bilir işinin ispatı. demek ki bunu yapan arkadaş sevgilisi olmadan önce otobüslerde, tramvaylarda... ona buna sürtmeye çalışan toriğin biriymiş. eliyle götüne açmak bu olsa gerek..
eğer 30 kişi daha kendisini benjamin button'a benzetirse türk gencinin iq seviyesini kendine dert edip bi kaç güne ölebilir.
benjamin button'ın türkiye şubesi anlaşılan.
"izmir'de kızlar teklif ediyomuş" enformasyonuyla hareket etmişlerse başarılı olmuş insanlardır. ben daha izmir'de bir erkeğin bir hatunun peşinden gittiğini görmedim. erkekler, karşıyaka'nın, göztepe'nin peşinden gider zira.
bunun dışında gelelim basitlik olgusuna:
şüphesiz ki her insan kendini değerli bulur ama özümüzde buraya entry giren insanlar ortalamanın üstünde olabilmekle beraber basit insanlardır. tek paparazzileri facebook'ta takip edilmek falandır. sanki bir icad, bir fikir peşinde ömür çürütüyormuşuz havasına girmek oldukça komik. en azından basitliği kabullenmek de bir erdemdir. ve erdemli yaşamak başkalarını basit bulup kendini değerli olmaya inandırmaktan daha evladır.
netice şunu da ekleyeyim: izmir'in denizi kız, kızı denizdir..
bunun dışında gelelim basitlik olgusuna:
şüphesiz ki her insan kendini değerli bulur ama özümüzde buraya entry giren insanlar ortalamanın üstünde olabilmekle beraber basit insanlardır. tek paparazzileri facebook'ta takip edilmek falandır. sanki bir icad, bir fikir peşinde ömür çürütüyormuşuz havasına girmek oldukça komik. en azından basitliği kabullenmek de bir erdemdir. ve erdemli yaşamak başkalarını basit bulup kendini değerli olmaya inandırmaktan daha evladır.
netice şunu da ekleyeyim: izmir'in denizi kız, kızı denizdir..
az önce kurulan facebook grubu. ilk üye olanlara budaklı kalanlara ince söğütten odun veriyolarmış.
içlerinde bulunduğum grup. siz de takın çok zevkli oluyor..