bugün
- bana gel film izleriz diyen erkek10
- günlük tutan erkek14
- açlık krizi nasıl bastırılır6
- simko317
- sarapci koala7
- pkklıların salıverilmesine uludağ sözlüğün tepkisi15
- hewal ebo9
- sudekiray5
- günde iki paket sigara içmek3
- ümit özdağ6
- kendini atatürk ten akıllı sanan ergen türkçü6
- 36 yaş3
- durmazlar çetesi4
- akşam çayı2
- 12 eylül 19912
- can sıkıntısı2
- seküler milliyetçliğin en büyük tehlike olması5
- kamos5
- tai lung16
- recep ivedik'in çocuklara kötü örnek olması2
- sur da sırtından vuruldu bordo bereli seçkin çil2
- sözlüğün bok olduğu gerçeği3
- bir fenerbahçeli ile tartışmak5
- kemalizmin yıkılması4
- ingiliz ajanları2
- futbol24
- ergen milliyetçiliği2
- milliyetçilik2
- insan sevmemek2
- türk ırkçısı4
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- cansever16
- şarkılarım dağlara4
- heybeliada ruhban okulu4
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması16
- okan buruk6
- türkiye halkı3
- tom barrack4
- hakan altun3
- kürtçülük3
- ultraslan lideri sebahattin şirin'in gözaltına alı4
- özgür özel5
- ferit kaya2
- her haltı yapıp mağdur edebiyatı yapmak2
- insan2
- en güzel ciğer kebap2
- gocunun freddy travması6
- ikinci abdülhamid4
- dinsiz milliyetçilik4
- victor osimhen8
entry'ler (169)
tabii uludağ sözlük'ün en ezik on ismi için de başvuru refaransı olarak kullanılabilir. illa t.c. vatandaşı olmak gerekmiyor. kutuplardan bile gelseniz şanısınız var o konuda.
askere moral vermek de önmelidir böyle savaşlarda.
askere moral vermek de önmelidir böyle savaşlarda.
liste dolmak üzere olduğundan iddialı arkadaşların elini çabuk tutması lazım. mesela elini çabuk tutma 31, değil 30'dur. bak ek bilgiler de önemli...
tabii maddi durum da bu listeye girmek için önemli bir etken. zengini alacak halimiz yoktu ya.
greenplastic tüm iyi niyetine ve gösterdiği enerjiye rağmen listeye girememiştir. pes etmek yok tabii. yine deneyebilirsiniz... ama ek kontenjan falan olur bak o ayrı.
entry silmek meğerse adetiymiş. haha. günün komiği seçildi ek olarak...
tabii boşuna hiç bişeye içlenmemek gerekir diyerek adaylara tavsiyede bulunuyorum şimdilik. deney esnasında hiç bir kobay kaçamadı. labirent faresi, kendi isteğinle geri dön.
gözden kaçamadı. listenin ilk sırası senin tabii şampiyon.
ayar denemesi başarısız olanlar tercih sebebidir tabii. iyi demeydi mike. şimdilik listenin bir numarası belli oldu gibi.
bugün bir kaçını "çanakkale savaşı nın troya dan basit olması" başlığında buldum. gerisini de bir iki güne saptarım gibime geliyor. birazdan bizzat müracaat edecek olanlar da vardır kesin.
her balıkçıya söylendiği gibi rastgele "rhmn" diyorum, ağın bir uçunu da ona veriyorum.
her balıkçıya söylendiği gibi rastgele "rhmn" diyorum, ağın bir uçunu da ona veriyorum.
yıllar evvel söylediğim şeyin tekrarı. aslında tam da tekrar değil, geriye gitmeli falan...
yunanlılı. ne demekse artık ondanmış...
bugün gördüğüm şirinlik muskası. gnctrkcll özentisi bi de.
şimdi hazır ortam müsaitken ayarın daha hasını verebilirdi lakin yine de nemalandığı kişinin ağına düşmez diye dua etmekteyim kendisi için. hem de kendime. bak düşün olduğum yerde tek dua edilen benim. gerçi bi ateş, yakma tehdidim yok ama yine de akılda bulunsun.
yüzde 99 ergen. 99 demişken 99 ismim olduğunu da hatırlatayım buradan.
yüzde 99 ergen. 99 demişken 99 ismim olduğunu da hatırlatayım buradan.
türkiye ortalamasında %'de 90 sıradan bir kız.
diyeceksin ki erkeklerde oran nedir böyle atıp tutuyosan bizde de olsun olsun '80 olsun. o da sana ha..
diyeceksin ki erkeklerde oran nedir böyle atıp tutuyosan bizde de olsun olsun '80 olsun. o da sana ha..
kişi kendinden bilir işinin ispatı. demek ki bunu yapan arkadaş sevgilisi olmadan önce otobüslerde, tramvaylarda... ona buna sürtmeye çalışan toriğin biriymiş. eliyle götüne açmak bu olsa gerek..
eğer 30 kişi daha kendisini benjamin button'a benzetirse türk gencinin iq seviyesini kendine dert edip bi kaç güne ölebilir.
benjamin button'ın türkiye şubesi anlaşılan.
"izmir'de kızlar teklif ediyomuş" enformasyonuyla hareket etmişlerse başarılı olmuş insanlardır. ben daha izmir'de bir erkeğin bir hatunun peşinden gittiğini görmedim. erkekler, karşıyaka'nın, göztepe'nin peşinden gider zira.
bunun dışında gelelim basitlik olgusuna:
şüphesiz ki her insan kendini değerli bulur ama özümüzde buraya entry giren insanlar ortalamanın üstünde olabilmekle beraber basit insanlardır. tek paparazzileri facebook'ta takip edilmek falandır. sanki bir icad, bir fikir peşinde ömür çürütüyormuşuz havasına girmek oldukça komik. en azından basitliği kabullenmek de bir erdemdir. ve erdemli yaşamak başkalarını basit bulup kendini değerli olmaya inandırmaktan daha evladır.
netice şunu da ekleyeyim: izmir'in denizi kız, kızı denizdir..
bunun dışında gelelim basitlik olgusuna:
şüphesiz ki her insan kendini değerli bulur ama özümüzde buraya entry giren insanlar ortalamanın üstünde olabilmekle beraber basit insanlardır. tek paparazzileri facebook'ta takip edilmek falandır. sanki bir icad, bir fikir peşinde ömür çürütüyormuşuz havasına girmek oldukça komik. en azından basitliği kabullenmek de bir erdemdir. ve erdemli yaşamak başkalarını basit bulup kendini değerli olmaya inandırmaktan daha evladır.
netice şunu da ekleyeyim: izmir'in denizi kız, kızı denizdir..
az önce kurulan facebook grubu. ilk üye olanlara budaklı kalanlara ince söğütten odun veriyolarmış.
içlerinde bulunduğum grup. siz de takın çok zevkli oluyor..