bugün
- herkese garip size normal gelen şeyler8
- bardak ticareti7
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması13
- arkadaşlar iyi geceler7
- 2045 yılında ucan arabalar olacak mı sorunsalı5
- şuan sözlükte fingirdeyen yazarlar7
- aklınıza gelen şarkı sözü8
- kale3112'nin gece de artılaması5
- çerçeve yasa31
- online kişi sayısının artık gözükmemesi4
- sosyal olarak başarısız insanlar5
- şişman olmak istemeyenlere tavsiyeler7
- nervio4
- türbede dua etmenin şirk olması13
- 00 00 da entrylerin sıfırlanma saçmalığı5
- cinler bizim alemimize nasıl geçebiliyorlar4
- çok kitap okuyanı eleştirmek6
- birazdan yer yerinden oynayacak10
- azrail gelse ona ne derdiniz13
- hikayenin kötü adamı olmak4
- düğünde yemek yiyen davetliden para isteyen damat6
- siber istihbaratta teknik derinlik4
- gece 3 te yatıp sabah 8 de işe gitmek3
- g i l d e d l i l y10
- ahbap derneğine para kaptırıp elfida dinlemek3
- sözlük kızı ile kavga etmek13
- tomşak dudaklı kezo4
- hiçbir servet zamanı satın alamaz20
- kızlar çabuk bakar mısınız4
- arkadaşlar ben sarhoş oldum3
- 12 ağustos 2026 güneş tutulması9
- allah reisimizi başımızdan eksik etmesin2
- casperlar daltonlar redkitler şirinler6
- gece gece yarım ekmek sucuklu tost gömmek3
- yurt dışı çıkış harcı8
- perseid göktaşı yağmuru3
- sokakta öpüşmek7
- sözlük kızlarının çok sıkıcı olması3
- acıktım lan3
- ekşi sözlük referans19
- kitap okuma alışkanlığı4
- arkadaşlar aranızda rüya tabiri yapabilen var mı3
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı10
- özgür özel15
- memleketime şiir3
- sözlükte kavga edilen kızın true çıkması7
- fingirdek erkek2
- engelleyen insan kibri6
- bir kadın tarafından hükmedilmeyi istemek4
- ben bir ceviz agacıyım6
entry'ler (169)
tabii uludağ sözlük'ün en ezik on ismi için de başvuru refaransı olarak kullanılabilir. illa t.c. vatandaşı olmak gerekmiyor. kutuplardan bile gelseniz şanısınız var o konuda.
askere moral vermek de önmelidir böyle savaşlarda.
askere moral vermek de önmelidir böyle savaşlarda.
liste dolmak üzere olduğundan iddialı arkadaşların elini çabuk tutması lazım. mesela elini çabuk tutma 31, değil 30'dur. bak ek bilgiler de önemli...
tabii maddi durum da bu listeye girmek için önemli bir etken. zengini alacak halimiz yoktu ya.
greenplastic tüm iyi niyetine ve gösterdiği enerjiye rağmen listeye girememiştir. pes etmek yok tabii. yine deneyebilirsiniz... ama ek kontenjan falan olur bak o ayrı.
entry silmek meğerse adetiymiş. haha. günün komiği seçildi ek olarak...
tabii boşuna hiç bişeye içlenmemek gerekir diyerek adaylara tavsiyede bulunuyorum şimdilik. deney esnasında hiç bir kobay kaçamadı. labirent faresi, kendi isteğinle geri dön.
gözden kaçamadı. listenin ilk sırası senin tabii şampiyon.
ayar denemesi başarısız olanlar tercih sebebidir tabii. iyi demeydi mike. şimdilik listenin bir numarası belli oldu gibi.
bugün bir kaçını "çanakkale savaşı nın troya dan basit olması" başlığında buldum. gerisini de bir iki güne saptarım gibime geliyor. birazdan bizzat müracaat edecek olanlar da vardır kesin.
her balıkçıya söylendiği gibi rastgele "rhmn" diyorum, ağın bir uçunu da ona veriyorum.
her balıkçıya söylendiği gibi rastgele "rhmn" diyorum, ağın bir uçunu da ona veriyorum.
yıllar evvel söylediğim şeyin tekrarı. aslında tam da tekrar değil, geriye gitmeli falan...
yunanlılı. ne demekse artık ondanmış...
bugün gördüğüm şirinlik muskası. gnctrkcll özentisi bi de.
şimdi hazır ortam müsaitken ayarın daha hasını verebilirdi lakin yine de nemalandığı kişinin ağına düşmez diye dua etmekteyim kendisi için. hem de kendime. bak düşün olduğum yerde tek dua edilen benim. gerçi bi ateş, yakma tehdidim yok ama yine de akılda bulunsun.
yüzde 99 ergen. 99 demişken 99 ismim olduğunu da hatırlatayım buradan.
yüzde 99 ergen. 99 demişken 99 ismim olduğunu da hatırlatayım buradan.
türkiye ortalamasında %'de 90 sıradan bir kız.
diyeceksin ki erkeklerde oran nedir böyle atıp tutuyosan bizde de olsun olsun '80 olsun. o da sana ha..
diyeceksin ki erkeklerde oran nedir böyle atıp tutuyosan bizde de olsun olsun '80 olsun. o da sana ha..
kişi kendinden bilir işinin ispatı. demek ki bunu yapan arkadaş sevgilisi olmadan önce otobüslerde, tramvaylarda... ona buna sürtmeye çalışan toriğin biriymiş. eliyle götüne açmak bu olsa gerek..
eğer 30 kişi daha kendisini benjamin button'a benzetirse türk gencinin iq seviyesini kendine dert edip bi kaç güne ölebilir.
benjamin button'ın türkiye şubesi anlaşılan.
"izmir'de kızlar teklif ediyomuş" enformasyonuyla hareket etmişlerse başarılı olmuş insanlardır. ben daha izmir'de bir erkeğin bir hatunun peşinden gittiğini görmedim. erkekler, karşıyaka'nın, göztepe'nin peşinden gider zira.
bunun dışında gelelim basitlik olgusuna:
şüphesiz ki her insan kendini değerli bulur ama özümüzde buraya entry giren insanlar ortalamanın üstünde olabilmekle beraber basit insanlardır. tek paparazzileri facebook'ta takip edilmek falandır. sanki bir icad, bir fikir peşinde ömür çürütüyormuşuz havasına girmek oldukça komik. en azından basitliği kabullenmek de bir erdemdir. ve erdemli yaşamak başkalarını basit bulup kendini değerli olmaya inandırmaktan daha evladır.
netice şunu da ekleyeyim: izmir'in denizi kız, kızı denizdir..
bunun dışında gelelim basitlik olgusuna:
şüphesiz ki her insan kendini değerli bulur ama özümüzde buraya entry giren insanlar ortalamanın üstünde olabilmekle beraber basit insanlardır. tek paparazzileri facebook'ta takip edilmek falandır. sanki bir icad, bir fikir peşinde ömür çürütüyormuşuz havasına girmek oldukça komik. en azından basitliği kabullenmek de bir erdemdir. ve erdemli yaşamak başkalarını basit bulup kendini değerli olmaya inandırmaktan daha evladır.
netice şunu da ekleyeyim: izmir'in denizi kız, kızı denizdir..
az önce kurulan facebook grubu. ilk üye olanlara budaklı kalanlara ince söğütten odun veriyolarmış.
içlerinde bulunduğum grup. siz de takın çok zevkli oluyor..