bugün
- sıradan bir insan olduğunu anlama eşiği7
- iştah oburluk ve açgözlülük şeytandan gelir6
- libidosu yükselen erkek neden sarılmak ister7
- youtuberların ideolojileri9
- islamcılık cihat cariyelik ve seks köleliği4
- tora'ya göre musa rabbi eleştirebilir4
- hem maddi dünyaya tapmak hem de mesih'i istemek5
- ahmet kaya'nın attila ilhan şiirlerini bestelemesi2
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz41
- bik bik'in mutfağına konuk olmak16
- pazar günü sözlükte takılan asosyal ezik14
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı10
- behçet yalın özkara2
- abdullah öcalan ın cinsel ihtiyaçları3
- sosyal medya toplumun baş belasıdır5
- mesih düşmanı cinli türk ateistleri27
- israil'in hizbullah yeraltı merkezini patlatması6
- flörtöz erkek iticiliği12
- dini baskılar ve kadın düşmanları3
- kravatlı yobaz3
- balkonda beyaz atletle oturma keyfi6
- benekli mayo2
- 21 yy da osmanlı'yı övmek3
- zikzak çizerek rampa çıkmak2
- sabahları nefret edilen şeyler7
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri34
- dilbigisisi en iyi olan yazar20
- bedellici erkekle evlenir misiniz3
- şafak saymak3
- sabah aynaya bakarken akıldan geçenler5
- pazarcıların seçtirmemesi5
- istanbul'un naif hafızasının ressamı acemyan3
- birgün tv2
- pazar sabahı3
- deccal'in tarikat şeyhi olma ihtimali2
- arkadaş2
- usame bin ladin3
- islamda namaz yoktur14
- tadelle2
- hakan çalhanoğlu2
- anın görüntüsü21
- inanmak teslimiyetçi bi külte tabi olmak değildir3
- türkiye9
- boyumun 2 cm kısalması28
- rakı4
- anın betimlemesi2
- ben üşümem6
- yazarların buluşmak istediği yazar12
- 12 eylül 2026 konyaspor trabzonspor maçı3
- dibek kahvesi2
çok üzülerek yazıyorum ama hayatına son veren bi kızcağızın arkadaşları tarafından cenaze fotoğraflarının, mezar görüntülerinin, tabutunun, tabutu taşıyanların, kızcağızın acılı yakınlarının resimlerinin konulduğu şey!
yazarken bile kanımın donmasına sebebiyet veren bu olayı orda afişe etmek nasıl bir mantıktır arkadaş anlamıyorum! gir, hatun mu tavlıcan, yakışıklı, baklava göbekli herif mi bulucan kendine, stüdyoya gidip çektirdiğin resimlerini mi koyucan ne yapıcaksan yap bişey dediğimiz yok da, ölene saygı duyun be! allah göstermesin o ölen sizin yakınınız olaydı, [ya yazarken bile kendimden iğreniyorum. o ölen allah korusun kardeşiniz olsaydı!] o zaman ne yapıcaktın?! gene acar muhabir kıvamında mı takılıcaktın?
sosyal platformmuş! arkadaşlık sitesiymiş. böyle davranan insanlarla aynı ortamı paylaşıyosunuz abiler ablalar uyanık olun azcık.
lan ne moralim bozuldu gece gece be! o değil bi de my immortal çalıyodu iyi mi! şu hayat dedikleri iyi mi boktan mı çözemedim be sözlükçü.
edit: bahsettiğim olay alıntıdır.
yazarken bile kanımın donmasına sebebiyet veren bu olayı orda afişe etmek nasıl bir mantıktır arkadaş anlamıyorum! gir, hatun mu tavlıcan, yakışıklı, baklava göbekli herif mi bulucan kendine, stüdyoya gidip çektirdiğin resimlerini mi koyucan ne yapıcaksan yap bişey dediğimiz yok da, ölene saygı duyun be! allah göstermesin o ölen sizin yakınınız olaydı, [ya yazarken bile kendimden iğreniyorum. o ölen allah korusun kardeşiniz olsaydı!] o zaman ne yapıcaktın?! gene acar muhabir kıvamında mı takılıcaktın?
sosyal platformmuş! arkadaşlık sitesiymiş. böyle davranan insanlarla aynı ortamı paylaşıyosunuz abiler ablalar uyanık olun azcık.
lan ne moralim bozuldu gece gece be! o değil bi de my immortal çalıyodu iyi mi! şu hayat dedikleri iyi mi boktan mı çözemedim be sözlükçü.
edit: bahsettiğim olay alıntıdır.
hicri bozdağ'ın bile "eğer bu mesajı 15 kişiye yollamazsanız üyeliğiniz iptal edilecek" isimli maili tüm arkadaş listesine foward ettiği sitedir.
forward message yoluyla üyelerin birbirine "eğer bu mesajı 15 kişiye yollamazsanız üyeliğiniz iptal edilecek" konulu mailler yolladığı fasilite.
(bkz: sazan avi)
(bkz: sazan avi)
an itibariyle türkçe dil seçeneği gelmiştir. içim bi hoş oldu lan.
ne hikmetse hiç edinmediğim yonjamsı oluşum. ama bu sitenin yonja , siberalem gibi sitelerden daha öncelerde belirli farkları bulunurken şimdi hiç bir farkı kalmamıştır. insana iyiki bulaşmamışım avuntusu vermektedir bu günlerde.
üyesi olmayan insana, saygıyla baktığım oluşumdur.
günde bir kaç kere patlayabilen site. misal şu an.
şu anlık pek çok insanın tek eğlencesi konumundaki site...
(bkz: facebook un türkçe olması)
ya madem o kadar şikayetçisiniz neden kapatmıyorsunuz profillerinizi diye ahalisine sormak istediğim social utilitydir.
yaptığım kısa araştırmaya göre, an itibarı ile birçok yerden ulaşımı sağlanamıyormuş. yani girilemiyormuş. sebebi, öğrenilemeyenler arasında.
...yaşadıkları ana o kadar sıkı yapışanların, o anla birlikte kaybolma ihtimalleri çok yüksekmiş gibi gözüküyor.
biraz da acıklı olan, o şatafatla, o gösterişle, her şeyin en büyüğünü, en pahalısını, en dikkat çekicisini arayan, o 'an'ı ne kadar iyi yaşadıklarını kanıtlayabilmek için özel hayatlarını kalabalıklara açan insanların zamanın içinde yollarını kaybedeceklerinden, kendilerini geleceğe taşıyacak olan köprünün yerini bulamayacaklarından çekiniyorum...
* *
biraz da acıklı olan, o şatafatla, o gösterişle, her şeyin en büyüğünü, en pahalısını, en dikkat çekicisini arayan, o 'an'ı ne kadar iyi yaşadıklarını kanıtlayabilmek için özel hayatlarını kalabalıklara açan insanların zamanın içinde yollarını kaybedeceklerinden, kendilerini geleceğe taşıyacak olan köprünün yerini bulamayacaklarından çekiniyorum...
* *
çete savaşlarında arkadaşlarınızı davet ettikçe enrjinizi gücünüzü falan arttırdığı için bu uygulamaya sahip kişiler sağa solo davet atar. mazur görün hırs işte.
cete savaslari oyun davetiyesi yollayanlari islak mese odunuyla dovmek istedigim, iyice cigrindan cikmaya baslamis platform. oynamayacam lan oynamayacam iste! vampires, su bu bitti bu basladi. kanser ettiniz lan insani.
9 senedir görüşemediğim arkadaşlarımı bulduğum artık hakkında "mübarek oluşum" diye düşünmeye başladığım hede.
10 dakika önce giden, yani girilemeyen, 5 dakika önce de türkçe olarak geri dönen şey...
(bkz: asıl şenlik şimdi başlıyor)
(bkz: kaçın)
(bkz: asıl şenlik şimdi başlıyor)
(bkz: kaçın)
sozluk icin acilan grupta sozlukculerin kendini ifsa etmekle kalamayip asklarini da itiraf ettikleri site. anladigim kadariyla grupta benim nickim bu dedikten sonra tanisip, isi ilerletmisler.
sozlukcum askol yani, bak milletin copunu burda catmayi beceremiyosun. facebook a birakiyorsun. olmaz ki!
sozlukcum askol yani, bak milletin copunu burda catmayi beceremiyosun. facebook a birakiyorsun. olmaz ki!
üye olmadığım için büyük eksiklik duyduğum, imrendiren arkadaşlık sitesi. kim bilir, ne vefalı arkadaşlıklar, ölümüne dostluklar kuruluyordur. hastalığa koşuyor, borç istediğinizde hemen veriyorlardır. sağlam arkadaşlıklar bunlar tabii. birkaç arkadaşımı bulup, dertlerine derman olsam. avucum kaşınıyor zaten lan.
en kaypak arkadaslıkların kurulduğu emperyalizm dayatması internet sitesi.
what are you doing right now bölümüne ingilizce metin girmek için bazı insanların kasım kasım kasıldığı hededir.
sayesinde ilkokuldaki kantinci mehmet abi'nin beni bulduğu ve kendisinden üttüğüm
simit- gazozlarn hesabını sorduğu şeyimsi..mına k.yim facebook.
o değil de bu topraklarda enflasyon yok diyenler beri gelsin.
simit- gazozlarn hesabını sorduğu şeyimsi..mına k.yim facebook.
o değil de bu topraklarda enflasyon yok diyenler beri gelsin.
kullanıcılarına sürekli "what are you doing right now ?" diye soran meraklı oluşum.
(bkz: sana ne lan facebook)
(bkz: sana ne lan facebook)
in a relationship ler sayesinde arkadaşların evlilik haberlerini aldıgın,nikah tarihlerini,damadı,yaşını,maddi durumunu her bi b.kunu ögrendiğin ve beynini boyle gereksiz seylerle doldurdugun icin feysbuk acan kafana kufrettigin güzide site.
Gündemdeki Haberler