bugün

/262
whatsapp varken sohbet için yüzüne bakmazdım ama şu an uzun süredir görüşmediğim biriyle yaptığım çok önemli bir konuşmanın ortasında servisi çökerek beni sinir krizi geçirmiştir.
Service Unavailable.
fakirlere çökmüştür.
çöktü lan şaka maka dayanamadı.
7 yıl önce hesabımı kapattığım ve hayatımdan hiçbir şeyin eksilmediği sosyal paylaşım sitesi.
Bir ara çok takılıyordum. Sonra sıkıldım.
bağımlısı olduğum her dondurduğumda aklımdan çıkmayan ve eninde sonunda elim titreye titreye tekrar açtığım hesaptır.
dünyada kız tavlattırma adına yapılmış ve yapılabilecek en iyi site, platonik aşkların mucidi.
kim ki bir kızı tanımak ister hemen açar facesi var mı deyü kontrol eder.
Kucucuk bebeklerin isminin sonuna "hanim" ekleyip,"eda hanimla keyiff..." gibi yazilar yazip fotograf ekleyen andavallarin oldugu sitedir. Ulan bebek daha o ,birakin bebekligini yasasin.
çok boktan bir sitedir.
yaklaşık iki ay önce hesabımı silerek kullanmaya son verdiğim sosyal paylaşım sitesi idi. çok bozmuştu, amele kaynıyordu vesaire ben de kullanmayı bırakmaya karar vermiştim. lys geçtikten sonra yakın arkadaşlarım işbirliği yapmış gibi dondurdukları hesaplarını açınca ben de hem onlarla iletişimde kalabileyim hem de bulunsun lazım olur mantığıyla yeniden hesap açtım. niyetim 10-12 kişi yakın çevremi ekleyip sadece sohbet için kullanmaktı. hesabımı yeniden açtığımdan beri gören ekliyor gören ekliyor bi ton arkadaşım oldu yine. ayıp olur diye red de edemiyorum. bari akrabaları falan eklemeyelim de biraz gizli saklı olsun mantığına kadar düştüm. çok pişmanım çok.
Birkaç yıldır üye olduğum fakat artık girmeyi unuttuğum sosyal ağdır.
sosyal ag olmaktan cikmis prim sitesine donmustur. sizden begeni toplamalar, begeni hileleri gibi sacmasapan bir haller almistir. sanki begeni alinca ne oluyorsa? gerci ordaki durum burda da var.

en basta belirttigim gibi sosyal ag olmaktan cikmistir. gundeme son dakika olarak dusen haberler orada iki saat sonra gundeme geliyor. sadece oyun oynama amaci ile girilir.
aslında önemli tabi gündem takip etmek falan filan ama sevgili ve facebook birlikte yürümez kesinlikle.
Müstehcen bil dile sahip olmak yazısıyla yikildigim yer.
Iletısım acısından , eskı arkadaslarla tanıdıklarla bırbırlerıne ulasabılmek acısından guzel bır uygulama .
papağanı ile oldukça samimi bir fotoğrafını paylaşan yalnız bununla da kalmayıp kiss me hard before you go yazan arkadaşı gördükten sonra artık benim için biten sosyal ağ.
bağımlısı olduğumuz sitedir.
artık mobilden girdiğimizde videoları kendiliğinden oynatacak olan site. tıkladığımızda ise sadece sesi açılacakmış.
videoların otomatik açılabilirliği kapatılabilen sitedir.
aylar hatta yillardir bakilmayan, milletin tatil fotograflari harici birbirini yalayip sivadiklari site.

arada girilip mesaj gelmismi diye bakiliyor ne yazikki ne gelen kutusu yaniyor ne de diger kutusu..
ilk kaydoldugum zamanlari hatirliyorum. halk arasindaki slogani da: "cocukluk arkadaslarinizi bulma amacli..." falan filan.

ilkokul arkadaslarimi ekliyordum, hocalarimi filan keyifli geliyordu.
bahsedilen durum, 6 yil onceydi...

sonra giderek leş olmus bir sanal platform haline geldigini fark ettim.

eziklerin kendini kanitlama cabalarinin baslica ortami oldugunu ve abazalar icin partner ihtiyaclarini karsilama vb. amaclara hizmet etmeye basladigini filan...

ve ben de bu igrenc ortami (kendimce) boykot etme amacli olarak hesabimi kapattim aylar once.
çok güzel ve her türlü işe yarayan internet sitesi.
29 temmuz akşamı iki tane resmimi eklediğim sitenin adı.
Altın çağını ve edebini 2010-2011'e kadar sürdürmüş sonrasında iyice ibnemsi puşt gibi bir şey olmuştur.
© copyright 2005 - 2026