bugün

/262
tamamen gereksiz sosyal medya sitesidir.
neredeyse 4 senedir kullanmadığım sosyal paylaşım platformu.
Dış güçler tarafından kurulup Türkiye'de amacından saparak izdivaç sayfası olarak kullanılagelmekte olan gereksiz insanların toplandığı sanal bir lokaldir.
cumhuriyet savcıları tarafından sorguya çekilmiş gibi hissettiren sosyal platform.

* nerede çalışıyorsun? Bunu anlarım da,
* daha önce nerede çalıştın? ne lan?
* hangi takımları tutuyorsun?
* hangi sanatçıları seviyorsun?
* hangi sporcuları seviyorsun?

Şahsen bunların hiçbirini doldurmadığım için, şöyle bir mesaj beklemiyor değilim.
"sn mşglsn glba. Nyse grşrz. Ss..:p"
Herkesin gereksiz bulduğu fakat hesabının oldugu site.
(bkz: 10 mayıs 2014 facebook sorunu)
aylardır hiç bir paylaşımda bulunmadığım 3 4 günde bir o da aklıma gelirse girip noluyor diye baktığım site. bence sonu mirc gibi olacak.
Az önce muse grubunun paylaştığım bir videosunun ismini hatırlamadığım için dondurmuş olduğum hesabımı tekrar açtım. Haliyle daha önce yazdığım iletiler paylaştığım görseller vs bir çoğunu tekrar gördüm ve ilgi çekmek adına ne kadar malca şeyler paylaştığımı fark ettiğim dün güzel bu gün boktan olan sosyal medyanın tavan yaptığı site.
55 Yaşındaki amcam bile katılınca artık buralardan ayrılmalı dememe sebebiyet vermiş sosyal platform.

Gariban amcak facebook'a girip arama kısmına direkt adımı soyadımı yazıp karşısına gelen ilk kişiyi eklemiş. Ardından sohbette adamı online görünce hemen mesajı çakı vermiş;

Amcam - Selam yeğenim nasılsın ? Ne yapıyorsun?
Eklediği adam - Eyvallah iyiyim de tanıyamadım?
Amcam - Benim oğlum, osman amcan.
Eklediği adam - Benim osman diye bi amcam yok !!

Gariban amcamda hanımına dönüp ; hanım biz bu çocuğu bayramda aramadık ona mı kızdı acaba? demesi üzerine tutup beni arıyorlar.
Amcam - Alo yeğenim nasılsın?
Ben - iyiyim amca. Sen nasılsın keyifler nasıl?
Amcam - iyiyim bende yeğenim. Ya bizim sana bi yanlışımız mı oldu?
Ben - niye amca ne yanlışınız olacak? Niye böyle diyorsun
Amcam - Ne bileyim oğlum. Facebooktan ekledik benim osman diye bi amcam yok dedin.
Ben - Amca benim facebook hesabım yok. Sen başka biri ile karıştırmışın demek ki. Adı soyadı aynı olan birini eklemişin.
Amcam - Hadi be ! insanın adı aynı olur tamamda soyadı damı aynı olur be?

işte böyle...
Hala gülüyorum düşündükçe.
2 senedir hesabımın kapalı olduğu sosyal paylaşım sitesi. Yok durum beğen yok fotoğraf beğen diyen yok işte napıyosun u on dakikada yüz kez soran arkadaşlarım yüzünden oldu hep . Silsen silinmez beğenmesen olmaz. Birde değişik durumlar paylaşmaya başladılar x şu an tuvalette diyecek duruma gelmişlerdi. Kurtuldum açıkçası. Ergenliği lisede yaşamak gerçekten kötü bir şey. Bana düşmez kendi hesapları diyorum ama o durumları hangi kafa ile paylaşıyorlar anlamıyorum ki. ' arkamdan konuşanların hayatlarında izim var ;))) ' ' erkeğim diye sokaklarda dolaşma adammiş, sen bir madamsın cnm'nedir yani daha iki gün önce aşkım bebeğim diyordun. Çözemedim.
isteyenin kullandığı, istemeyenin kapattığı sosyal oluşum. kullanan kullanmayandan, kullanmayan kullanandan üstün değil... herkes seçim ve tercihlerinde özgür neticede...
1.75 boyundaki (kısa boylu) güzel bir yüze sahip erkeklerin vesikalık benzeri resimler koyarak kız tavlamaya çalıştığı sitedir.
sadece okulla ilgili etkinlik sayfalarını takip ettiğim bir de arada mesaj özelliğini kullandığım sosyal ağ.
düzenli olarak her gün girmekten kendimi bir türlü alamadığım bulaşıcı bir hastalık .
an itibariyle girilmekte zorlandığım site.

girilse bile resimler ve videolar açılmıyor. hayır bakım mı yapılıyor ne oluyor ?
tırı vırı gereksiz bir sosyal paylaşım sitesi.
insanların gereksiz yaptıktıkları herşeyi yazmaları , kendilerini çok değerli saydıkları yüce makam.
Her yaştan insana hitap eden güzel bir sosyal platform. Ulan bende bunu anlamıyorum işte. cool gürünmek için illa facebook'a saldırıyorlar. twitter'e niye kimse birşey söylemiyor? facebook gayet uygun bir yer. ailemiz rahat rahat takılıp kendileri için güzellik yaratıyorlar. Şu herşeyden şikayetçi gavatları mısır ununa batırıp balık niyetine fırına sürecen de işte hayat garip hızlı trenler falan.
artık ergenlerin takıldığı bir sosyal medya.
kapattım sosyal medya mecrası. beraberinde twitter'ıda kapattığımdan kişisel kök kazıma işlemim tamamlanmıştır.
yok olmali ama olmali da. ince bir ipte yürüyen canbaz.
Hala takılan varmı diye merak ettiğim sosyal alan.
mark zükerberk: "türkiye'de bazı kullanıcılarımızın koyduğu tavır karşısında 6 yıldır uykusuzluk çekiyorum. şit men."
bitiklerde olan sosyal medya sitesi , ismini ve mazallah sitenin giriş sayfasını görünce kusasım geliyor. su zamanlarda en tiksindiğim kelime 'facebook' demeseydim keşke klavye kusmuk oldu. (bkz: rezillik)
ismail yk tarafından ünlü yapılmış internet sitesi. ne sandınız?
© copyright 2005 - 2026