bugün
- ünlüler neden uyuşturucu kullanır13
- moraliniz bozukken ne yapıyorsunuz20
- günaydın küçük ipneler4
- warp motoru ile ışık hızını aşmak3
- güne bir şarkı sözü bırak4
- evli ama mutsuz insan2
- iran'ın hürmüz boğazı nda mq 9 iha düşürmesi3
- ışıklı saat2
- liselim2
- geylerden saklanan gerçek2
- enayimiknatisii10
- sevişmek istenen ünlüler11
- penisin kas olması3
- çağla idi20
- ezgi yen3
- gocu32
- mintharanin gotunun kili2
- kadınları susturmanın en iyi yolu12
- ed sheeran'ın abd turnesinde toplu ayrılma2
- yani yenecek et de kuzu etidir2
- şiir yazan erkek16
- nervio12
- true neden sevilmiyor sorunsalı27
- sözlük kızlarının siteye fotoğraf atması17
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri24
- birini kırmadan nasıl iletişimi kesersiniz14
- aynı anda iki kişiye aşık olmak13
- sarapci koala hatayi28
- yavaş araba kullanmanın daha tehlikeli olması9
- rusya'nın ukrayna müttefiklerine suikast planı2
- modacıyım ayağına kız tavlayan sözlük yazarı10
- sözlüğe mesaj yazar gibi entry giren tipler10
- sözlükteki flört listem9
- çok bekar olan sözlük kızı9
- arkadaşlar özür dilerim10
- viski kola15
- 0 0 728
- özelden alet fotosu atan erkek yazar8
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz27
- beni linç ettiler abi8
- sözlük yazarlarının normal kombinleri12
- seni karım yapacağım arslanım2
- mazotun 100 lira olacağı tarih14
- ay takvimine göre konserve yapmak10
- babaların sorduğu ilginç sorular10
- sosyalleşmenin zorlaşması12
- sultan süleyman'ın hürrem sultan'a yazdığı şiir2
- hava soğudu ulan11
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak8
- ne oldu bana6
aylardır hiç bir paylaşımda bulunmadığım 3 4 günde bir o da aklıma gelirse girip noluyor diye baktığım site. bence sonu mirc gibi olacak.
Az önce muse grubunun paylaştığım bir videosunun ismini hatırlamadığım için dondurmuş olduğum hesabımı tekrar açtım. Haliyle daha önce yazdığım iletiler paylaştığım görseller vs bir çoğunu tekrar gördüm ve ilgi çekmek adına ne kadar malca şeyler paylaştığımı fark ettiğim dün güzel bu gün boktan olan sosyal medyanın tavan yaptığı site.
55 Yaşındaki amcam bile katılınca artık buralardan ayrılmalı dememe sebebiyet vermiş sosyal platform.
Gariban amcak facebook'a girip arama kısmına direkt adımı soyadımı yazıp karşısına gelen ilk kişiyi eklemiş. Ardından sohbette adamı online görünce hemen mesajı çakı vermiş;
Amcam - Selam yeğenim nasılsın ? Ne yapıyorsun?
Eklediği adam - Eyvallah iyiyim de tanıyamadım?
Amcam - Benim oğlum, osman amcan.
Eklediği adam - Benim osman diye bi amcam yok !!
Gariban amcamda hanımına dönüp ; hanım biz bu çocuğu bayramda aramadık ona mı kızdı acaba? demesi üzerine tutup beni arıyorlar.
Amcam - Alo yeğenim nasılsın?
Ben - iyiyim amca. Sen nasılsın keyifler nasıl?
Amcam - iyiyim bende yeğenim. Ya bizim sana bi yanlışımız mı oldu?
Ben - niye amca ne yanlışınız olacak? Niye böyle diyorsun
Amcam - Ne bileyim oğlum. Facebooktan ekledik benim osman diye bi amcam yok dedin.
Ben - Amca benim facebook hesabım yok. Sen başka biri ile karıştırmışın demek ki. Adı soyadı aynı olan birini eklemişin.
Amcam - Hadi be ! insanın adı aynı olur tamamda soyadı damı aynı olur be?
işte böyle...
Hala gülüyorum düşündükçe.
Gariban amcak facebook'a girip arama kısmına direkt adımı soyadımı yazıp karşısına gelen ilk kişiyi eklemiş. Ardından sohbette adamı online görünce hemen mesajı çakı vermiş;
Amcam - Selam yeğenim nasılsın ? Ne yapıyorsun?
Eklediği adam - Eyvallah iyiyim de tanıyamadım?
Amcam - Benim oğlum, osman amcan.
Eklediği adam - Benim osman diye bi amcam yok !!
Gariban amcamda hanımına dönüp ; hanım biz bu çocuğu bayramda aramadık ona mı kızdı acaba? demesi üzerine tutup beni arıyorlar.
Amcam - Alo yeğenim nasılsın?
Ben - iyiyim amca. Sen nasılsın keyifler nasıl?
Amcam - iyiyim bende yeğenim. Ya bizim sana bi yanlışımız mı oldu?
Ben - niye amca ne yanlışınız olacak? Niye böyle diyorsun
Amcam - Ne bileyim oğlum. Facebooktan ekledik benim osman diye bi amcam yok dedin.
Ben - Amca benim facebook hesabım yok. Sen başka biri ile karıştırmışın demek ki. Adı soyadı aynı olan birini eklemişin.
Amcam - Hadi be ! insanın adı aynı olur tamamda soyadı damı aynı olur be?
işte böyle...
Hala gülüyorum düşündükçe.
2 senedir hesabımın kapalı olduğu sosyal paylaşım sitesi. Yok durum beğen yok fotoğraf beğen diyen yok işte napıyosun u on dakikada yüz kez soran arkadaşlarım yüzünden oldu hep . Silsen silinmez beğenmesen olmaz. Birde değişik durumlar paylaşmaya başladılar x şu an tuvalette diyecek duruma gelmişlerdi. Kurtuldum açıkçası. Ergenliği lisede yaşamak gerçekten kötü bir şey. Bana düşmez kendi hesapları diyorum ama o durumları hangi kafa ile paylaşıyorlar anlamıyorum ki. ' arkamdan konuşanların hayatlarında izim var ;))) ' ' erkeğim diye sokaklarda dolaşma adammiş, sen bir madamsın cnm'nedir yani daha iki gün önce aşkım bebeğim diyordun. Çözemedim.
isteyenin kullandığı, istemeyenin kapattığı sosyal oluşum. kullanan kullanmayandan, kullanmayan kullanandan üstün değil... herkes seçim ve tercihlerinde özgür neticede...
1.75 boyundaki (kısa boylu) güzel bir yüze sahip erkeklerin vesikalık benzeri resimler koyarak kız tavlamaya çalıştığı sitedir.
sadece okulla ilgili etkinlik sayfalarını takip ettiğim bir de arada mesaj özelliğini kullandığım sosyal ağ.
düzenli olarak her gün girmekten kendimi bir türlü alamadığım bulaşıcı bir hastalık .
an itibariyle girilmekte zorlandığım site.
girilse bile resimler ve videolar açılmıyor. hayır bakım mı yapılıyor ne oluyor ?
girilse bile resimler ve videolar açılmıyor. hayır bakım mı yapılıyor ne oluyor ?
tırı vırı gereksiz bir sosyal paylaşım sitesi.
insanların gereksiz yaptıktıkları herşeyi yazmaları , kendilerini çok değerli saydıkları yüce makam.
Her yaştan insana hitap eden güzel bir sosyal platform. Ulan bende bunu anlamıyorum işte. cool gürünmek için illa facebook'a saldırıyorlar. twitter'e niye kimse birşey söylemiyor? facebook gayet uygun bir yer. ailemiz rahat rahat takılıp kendileri için güzellik yaratıyorlar. Şu herşeyden şikayetçi gavatları mısır ununa batırıp balık niyetine fırına sürecen de işte hayat garip hızlı trenler falan.
artık ergenlerin takıldığı bir sosyal medya.
kapattım sosyal medya mecrası. beraberinde twitter'ıda kapattığımdan kişisel kök kazıma işlemim tamamlanmıştır.
yok olmali ama olmali da. ince bir ipte yürüyen canbaz.
Hala takılan varmı diye merak ettiğim sosyal alan.
mark zükerberk: "türkiye'de bazı kullanıcılarımızın koyduğu tavır karşısında 6 yıldır uykusuzluk çekiyorum. şit men."
bitiklerde olan sosyal medya sitesi , ismini ve mazallah sitenin giriş sayfasını görünce kusasım geliyor. su zamanlarda en tiksindiğim kelime 'facebook' demeseydim keşke klavye kusmuk oldu. (bkz: rezillik)
ismail yk tarafından ünlü yapılmış internet sitesi. ne sandınız?
görsel
suya yazı yazmak bazen, bazen tarihe not düşmek/tanık olmak. çoğunlukla maskeli balo ve onun sahte yüzleri.
suya yazı yazmak bazen, bazen tarihe not düşmek/tanık olmak. çoğunlukla maskeli balo ve onun sahte yüzleri.
sevimli bir sosyal medya sitesi artık anne babaları geçtim dedelerin bile birere facebook hesabı var ekmek,su gibi önemli bir şey haline gelmiştir.
an itibariye instagram ile birlikte cortlamış site. bir bende mi böyle lan yoksa?
instagram, twitter vs gibi bilumum sosyal medya oluşumlarından sonra eski fiyakasını kaybetmiş, artık daha çok toplu haberleşme için kullanılan internet sitesi.
insanların takip ettikleri sayfalar için kullandıkları site. nereden konuşuyor lan bu millet?
Erkeklerin aşırı abaza olduğu sosyal platform.
Erkek ırkının ezikliğine üzüldüğüm kadar hiç bir şeye üzülmüyorum lan... Ulan tamam biz de erkeğiz, bazen abartıyoruz ama facebook abazaları gibi işi sapıklığa sarmıyoruz.
Bu abazaları hep beraber tanıyalım. Şöyle ki;
1) Üzgün kızın paylaşımına yorum yapanlar:
Örnek veriyoruz hemen. Kız: Şimdi ölsemde olur... abaza oğlan: Boşver bazen kaybettim dediğin anlarda kazanmaya başlarsın... inadına yaşa (Az önce gördüm lan)
2) Sürekli paylaşım ve foto beğenerek niyetini belli eden tipler:
Ama öyle böyle değil yani, kızın 250 fotosu varsa 245 tanesini beğenmiştir, o arada beğenemediği 5foto da muhtemelen gece uykulu bi anına gelmiştir 2.kez beğenince beğenmekten vazgeçmiştir, öyle bi gizli azgınlık, hiç konuşmaz bu tipler, sadece uzaktan gözler, eskiden bu tipler banyoda kadın bıçaklıyordu şimdi gözetleme işi sanal olduğundan yakalanınca panikleyip kadınları bıçakla delik deşik etme işine girmiyorlar, teknolojinin nadir olumlu yanlarından biri...
3) Fake hesaba azanlar:
Bi kaç bilindik örnekle Sen ne tatlı bir şeysin ya. Ne kadar güzel gözlerin olduğunu söyleyen oldu mu? Senin şu pozların yok mu. Of of of yavruya bak. Engel var ekle tatlım. Aman Tanrım Cennet'ten düşmüş olmalısın! (Profilinde Siyasi görüş: Akp yazıyor. pezevenk, hani Allah? Rabb? Mevla? Tırt!)
4) Özelden mail atanlar:
Bu tipler acayip sabırlı tiplerdir, onlar için karşıdan herhangi bir cevap gelmesinin bir önemi yok, eğer kız kendilerini engellememişse ''Kız da istiyor abi!'' modundadırlar, olur da yanlışlıkla sinirli bi anınıza gelip hastırı çekerseniz ''Naz yapıyor orospuuu!'' moduna geçerler ki aman deyim, özellikle facebook kullanan kız arkadaşlar 2.level'a geçirmesinler bu tipleri çünkü bu hale geçtikten sonra geri dönüş olmuyor artık, iş telefon numarası araştırmaktan başlayıp yolda önünü kesmeye kadar gidebilir.
Erkek ırkının ezikliğine üzüldüğüm kadar hiç bir şeye üzülmüyorum lan... Ulan tamam biz de erkeğiz, bazen abartıyoruz ama facebook abazaları gibi işi sapıklığa sarmıyoruz.
Bu abazaları hep beraber tanıyalım. Şöyle ki;
1) Üzgün kızın paylaşımına yorum yapanlar:
Örnek veriyoruz hemen. Kız: Şimdi ölsemde olur... abaza oğlan: Boşver bazen kaybettim dediğin anlarda kazanmaya başlarsın... inadına yaşa (Az önce gördüm lan)
2) Sürekli paylaşım ve foto beğenerek niyetini belli eden tipler:
Ama öyle böyle değil yani, kızın 250 fotosu varsa 245 tanesini beğenmiştir, o arada beğenemediği 5foto da muhtemelen gece uykulu bi anına gelmiştir 2.kez beğenince beğenmekten vazgeçmiştir, öyle bi gizli azgınlık, hiç konuşmaz bu tipler, sadece uzaktan gözler, eskiden bu tipler banyoda kadın bıçaklıyordu şimdi gözetleme işi sanal olduğundan yakalanınca panikleyip kadınları bıçakla delik deşik etme işine girmiyorlar, teknolojinin nadir olumlu yanlarından biri...
3) Fake hesaba azanlar:
Bi kaç bilindik örnekle Sen ne tatlı bir şeysin ya. Ne kadar güzel gözlerin olduğunu söyleyen oldu mu? Senin şu pozların yok mu. Of of of yavruya bak. Engel var ekle tatlım. Aman Tanrım Cennet'ten düşmüş olmalısın! (Profilinde Siyasi görüş: Akp yazıyor. pezevenk, hani Allah? Rabb? Mevla? Tırt!)
4) Özelden mail atanlar:
Bu tipler acayip sabırlı tiplerdir, onlar için karşıdan herhangi bir cevap gelmesinin bir önemi yok, eğer kız kendilerini engellememişse ''Kız da istiyor abi!'' modundadırlar, olur da yanlışlıkla sinirli bi anınıza gelip hastırı çekerseniz ''Naz yapıyor orospuuu!'' moduna geçerler ki aman deyim, özellikle facebook kullanan kız arkadaşlar 2.level'a geçirmesinler bu tipleri çünkü bu hale geçtikten sonra geri dönüş olmuyor artık, iş telefon numarası araştırmaktan başlayıp yolda önünü kesmeye kadar gidebilir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar