/262
böyle göt bir site daha olamaz. birkaç tane facebook sayfam var. binlerce üye var ama paylaşım yapınca en fazla 500-600 kişi görüyor paylaştıklarımı. işte bunlar hep reklam... götsün ulan fuckerberg. vermiycem ulan sana reklam parası. paragöz herif!
şu anda giremediğim sosyal paylaşım sitesi.
yoksa kapandımı layn.
cok bos ve sacma geliyor. ama vazgecemiyorum.
an itibariyle sırra kadem basmış sosyal paylaşım şeysi.*
kolay kolay kapatılamayacağını düşündüğüm sosyal ağların babası.
birilerinin "bir hastane gecesi daha" yazdığı platform. kardeşim, bu saatte hastaneye gitmişssin, muhtemelen acil bir durum. bu kadar aciliyet arasında aklına bunu feysbuka yazmak mı geliyor. bu kadar samimiyetsizsiniz hayatta. gebersen de sikimizde olmaz.
arkadaş önerisindeki 12 ortak arkadaş gözüken bir kişinin profil sayfasını tıkladığınızda sayını 8'e düştüğü ortak arkdaşlara tıkladığınızda ise sadece 3 kişini göründüğü internet sitesi.
ismail yk nın dillere destan ağızlardan düşmeyen gençlerin çılgın bir şekilde şarkısını dinlediği parça aynı zamanda.
ısrarla konumunuzu bilmek isteyen sitedir. bende kalan bilmediğin tek şey belki de o. o bari bende kalsın dimi?
Hastanede ya da evde olup yerini etiketleyen insanlar var ya.

ısrarla hiç hesap açmadığım sosyal site.
günümüzde zuckenburg 'den başkasına zevk veremeyen sitedir.
http://galeri8.uludagsozl...m/439/facebook_617625.jpg
gereksiz olduğunu düşündüğüm gereksizlerle dolu gereksizlik sitesi.
(bkz: facebook a mektup)
linux gibi bir işletim sistemine görüntülü konuşmama desteği vermeyen, boktan, sosyal paylaşım sitesi.
Gereksizdir.
bazılarının günlük girdiği site.
Her dakika online olduğum site.
(bkz: bağımlılık)
haber kaynağı yüklenemeyen sosyal paylaşım sitesi. bozuk lan bu.
Bombos sayfayla karsilastigim biran icin kapatıldığını dusundugum sosyal paylasim sitesi. Lan belkide kapandi eneee.
Dünyanın en boş beleş sitesi.
anasayfa bomboş la.
mobil ile gezerken yüklenmiş olan videoları kendi kendine oynatmaya başlamış olan site. paket bitiyor vicdansız. çözümünü bilen varsa bir mesaj uzaktayım.
görsel
herkesin birbiri hakkında, gereksiz bilgiler edindiği sosyal mecra.
araştırmalara göre facebook, insanı depresyona sokmaktaymış. çünkü insanlar, sürekli en mutlu hallerinin fotoğraflarını paylaşmaktaymış.
sürekli olarak bebeklerinin, kocalarının ayrıntılarını paylaşıyormuş. bu da başka insanları depresyona sokar hali ile. bana ne, bebeğin pırt yaptı ise beni ilgilendirmez.
© copyright 2005 - 2026