bugün

/262
an itibariyle girilemeyen erişimine engel konulan sosyal paylaşım sitesi.
Offline olanları da online gibi gösteren site. sorun bir tek bende mi var bilemedim.
an itibariyle cayır cayır girilebilen sitedir.
Twitter gidince facebook'ta zaman geçirdim. Biber gazı bile beni bu kadar etkilemedi iğrenç bir yer.
çevremde çok takvalı geçinen, öyle olduğunu söyleyen tesettürlü tanıdıklarım, akrabalarım var ama anlamadığım ayak resmine bakıp tahrik olacak derecede insanlar varken buraya fotoğraf koymalarını anlamlandıramıyorum. bunu düşünememelerini.
amacına uygun kullanılırsa çok şahane olan bir sosyal medya platformu.
geçen gün ilkokul arkadaşımın beni bulmasına hem sevindim hemde şaşırdım demekki unutulmamışız lan güzel.*
an itibariyle sohbetten foto göndermeyi eklemişler.
Gereksiz olandir.
beğen, mesaj atayım diyen durumların hakim olduğu sosyal medya türü.
sosyal medya uzmanlarının siklemediği, üzerine çalışmaya değmeyen aile ortamı. twitter dururken sadece sohbeti işe yarıyor.
sonunu çok merak ettiğim sosyal ağ.kimler geldi kimler geçti 9 seneyi tamamlıyacaklar la adamlar.
hesabım yok şuanda ancak olmasa da kapanmasını temenni ettiğimdir. sikimsonik şeylere sansür uygulanacağına bunu hepten kaldırsınlar. bi sikime hizmet ettiği yok.
saçmalıktır evet tam anlamıyla saçmalıktır. elalemin sürekli nerde ne yaptığınızı, kiminle olduğunuzu bu kadar kolay öğrenebilmesi rahatsız edici değil mi? eskiden özel hayat varmış. kullanmadım, kullanmayacağım zorlamayın.
gif desteklememesi şaka gibidir.
http://www.google.com.tr/...p=16&tx=187&ty=84
zamane msn'i gibi bir şey. başka bir şeye yaramıyor. bu da msn gibi tarihe karışacak.
önune gelen her paylaşımı gelişine vurup yayan omurgasızlar için " tükürdüğümü yalıyorum butonu" eklenmesini temenni ettiğim sosyal karışım sitesi.
bu site kapansa ülkemizdeki kızların öz güveni azalır. orantılı olarak tripleri azalır. insana benzerler. sevilecek bir şey olurlar kanımca. türk kızı sorunu çözülür kısacası.

zararlı.
Akrabalarin caps lock açarak fotoğraflariniza yorum yaptiği, gereksiz oyun istekleriyle gelen bildirimlerle insani kızdırabilecek paylaşım sitesi.
artık farklı bir gözle baktığım sosyal paylaşım sitesi. Boş bilgiler çok ve gereksiz oldu. Yerine twitter daha mantıklı ve yararlı.
artık eskisi kadar popüleritesi kalmamış sosyal medyanın bir koludur.
kemalist fışkıran sosyal paylaşım platformu. takip ettiğim sayfalardan mı kaynaklı onuda anlamadım.
(bkz: facebook adobe flash player virüsü)
an itibariyle erişim sağlayamadığım sosyal medya.

tayyip ile alakalı bir şey paylaştığım anda bir daha bağlanamamak da ayrı bir ironi oldu şimdi... evimden ne zaman alıyorsunuz??
(bkz: facebook un büyük çaplı fişlemeyi önlemesi)
© copyright 2005 - 2026