bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- doğu türkistan'ın ülke olması2
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- uysaljakoben21
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- gammaz olmuşum13
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- reha muhtar25
- gece yarısı çalan telefon7
- tutku2
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü4
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- aquila bicipite8
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- kadınların zeka seviyesi3
- minyon kadın siniri5
- babaya masaj yaptırmak2
- bayrakları bayrak yapan bayrak imalatçılarıdır2
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- kemal kılıçdaroğlu35
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- elit olmak için gerekenler13
- her şeyin sanalda olmadığı gerçeği2
- geceye bir söz bırak3
- hayatın artık aşırı monoton gelmesi2
- türkiye dünyanın 16 avrupa'nın 6 ekonomisidir2
- gocu26
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- eski dizileri izlemek3
- koca2
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- kel erkek3
- ona bir şey söyle16
- gey görünce gey olmaktan korkan erkek21
- tek arkadaşının olmaması10
- turkei kıymentini bilin19
- hapse düşünce hemen koğuş ağasını dövmek9
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz8
entry'ler (256)
klasik müzik de metal müzik de hissedilerek dinlenmesi gereken müzik türleridir. müzik zevkinin kesinlikle çok iyi olduğunu düşündüğüm insandır. candır.
lamb of god- laid to rest
gojira- the art of dying
biri bana derdini anlattığında ne diyeceğimi şaşırıyorum. kötüymüş gerçekten gibi şeyler zırvalayıp o insanı daha da beter ediyorum. teselli etmeyi bilmiyorum ben.
sevinçten ağlamak neymiş ben bugün öğrendim. hep derdim öyle şey mi olur mutlu insan ağlar mı diye. çok da güzel oluyormuş valla.
çok seviyorum dediğim insanlar hakkında ölse üzülür müyüm acaba diye düşününce kendi kendime verdiğim yanıttan korkuyorum. çünkü genelde cevap hayır oluyor.
vurdumduymazlık, tembellik, boşvermişlik.
sürekli tekrar fırsat bulsam da gitsem diye düşündüğüm şehirdir.
hangisini seçsem bilemedim (bkz: angie) mi desem (bkz: paint it black) mi yoksa (bkz: wild horses) mı?
müzik eşliğinde tüm karakterlerin düşünürken çekilen sahneleri. 10-15 dakika sırf bu sahne için gidiyor çoğu dizide.
grunge türünün en bilinen ismidir. ölümü her daim üzendir. hayranlarının büyük bir kısmının direksiyonculardan farksız olup sadece dış görünüşü için onu sevdiğini bilmek üzücüdür.
yaşıtım olan insanlarla anlaşamıyorum. çok sevdiğim dostlarımın hepsi benden en az 3-4 yaş büyük oldular hep. benim jenerasyonum bozuk galiba. hiçbiriyle doğru düzgün dostluk kuramıyorum.
plastik kokusudur.
herhangi bir şarkısını herhangi bir yerde duymamla en az üç gün boyunca bana başka bir şarkı dinleme olasılığı bırakmayan çok şahane gruptur.
rap müzikten olabildiğince uzak bir insan olarak sevdiğim takdir ettiğim tek rapçidir kendileri.
sözlüğe sadece çok bunaldığım, konuşacak kimseyi bulamadığım zamanlarda giriyorum. içimi döküp, birkaç tane de öylesine entry yazıp çıkıyorum. bu beni o kadar rahatlatıyor ki anlatamam.
çok bağıranın daha güçlü sesi vardır mantığıyla hareket eden, ünlü sanatçıların taklidini yapanların pek bir beğenildiği, pek çok güzel sesin erkenden elendiği yarışmadır kendileri. sonrada bizde neden iyi sanatçı yok der dururuz. yeterince açık değil mi? az biraz tipin düzgünse biraz popülersen ses maalesef ikinci planda kalıyor. siz bu kafayla ''o ses'' i daha çok arar durursunuz.
zıplayarak el salladığınızda bile ışığı yakamadıysanız bilin ki bozuktur o. denedim çünkü ordan biliyorum. meğersem bozukmuş.
apocalyptica-hope.
her beden dersinde top almak bahanesiyle hocanın odasına girip topları teker teker sınıfa yürütmek. yaptığımız anlaşılana kadar sınıfta 5 voleybol topu, 11 çift masa tenisi raketi ve elimizi bile sürmediğimiz 3 çift badminton raketi vardı.