bugün
- hikayeyi devam ettir55
- enteresan neden kavga yok7
- üç harflilerden korkmak5
- kimse kalmamış lan sözlükte4
- 28 temmuz 2026 depremi5
- adalarda bisiklet sürmek4
- arkadaşlar bakar mısınız28
- kürk giyen erkek6
- sözlük yazarlarının saatleri9
- sigara 1000 tl olsa bile içerim3
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası37
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak8
- diyojen den fıçı bira istemek3
- kavganın kazananı yoktur5
- filozofların aileden zengin oldukları gerçeği3
- gününüz nasıl geçti bakalım9
- sedef adası3
- çekirge3
- uysaljakoben17
- traş olamamak3
- pilot bir erkekle sevgili olmak10
- bisiklete velespit diyen insan2
- bu suyun esansı eksik ağam2
- evreşe yollarını dar olmaması3
- birayla patates kızartması2
- mezoterapi9
- esaslı bira2
- ilk buluşma2
- ikea2
- sözlükte polemiğe girmek istemeyen yazar7
- vakıf üniversiteleri2
- sokakta kavga teknikleri13
- köy evinde kahvaltı yapmak6
- özür dileyip kusura bakma diyen insan3
- köy evinde sex yapmak4
- i dünya savaşı sonunda sibirya da itilaf işgali2
- piyango alma sebepleri2
- çok içen yuzır2
- nickten isim tahmini yapmak72
- hayır lokma dağıtmak2
- karadağ'dan türk vatandaşlarına vize5
- türklerin islama göre yaşamaması4
- forlove192
- pulsar2
- unutulmayan sadakat örnekleri3
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak10
- gerilla anaları4
- ev işlerinde eşine yardım eden erkek9
- mezura2
- bir yazarın zekasına hayran olmak8
az önce bir arkadaşın kardeş sayısının, benim arkadaş sayımdan fazla olduğunu gördüm. yarından itibaren kullanmayacağım facebook'u. evet.
ikinci bir profil resimleri albümü oluşturup, onu açmaya çalıştığımda 'daha fotoğrafı yok hacı' ibaresiyle karşıma çıkan zamazingodur. neden ?
herkesin b*k attığı ama bir gün girmeyince eksikliğini duyduğu site.
bu da en eski feysbuk. [görsel ]
bu da en eski feysbuk. [görsel ]
sadece gençlerin değil menopoz teyzeler ile bankamatik amcaların da sosyalleşme * amacı güttükleri sitedir.
yunanistan'ın seda sayan'ı çok güzel açıklamış:
http://youtu.be/cGt7PR04qyo
yunanistan'ın seda sayan'ı çok güzel açıklamış:
http://youtu.be/cGt7PR04qyo
belki de dünyada bir ilk olarak sosyal insanların da çok aktif olduğu sosyal web sitesidir. genelde bir sitenin tanımı "sosyal" olarak yapılıyorsa kullanıcıları tam tersi olur çünkü.
yaş sınırının 18 olduğu ama %90lık kısımının 9-14 yaş olduğu sosyal paylaşım sitesidir.
insanların aptal saptal şeyler paylaştığı ve bununla marjinal olma hissine kapıldıkları, isminde sosyal kelimesinin geçmesi beni güldüren platform.
5.000 arkadaştan sonra arkadaş eklemeye izin vermiyor. hem sosyal paylaşım sitesi, hemde daha fazla sosyalleşmeye izin vermiyor.
dünyanın en gerekli sosyal paylaşım sitesi. benim teee macaristanlarda hayatımı kurtarmışlığı vardır o derece.
budapest büyükelçimiz halledemedi, akşamına facebook halletti işimi.* şimdi efenim brno'da stajdayım, dedim ki geldik tee gurbet ellere görmeden gitmek olmaz çevreyi bir bakalım. neyse aldım biletimi indim budapest'e. sabah kalktım bindim metroya, indim çantam yok. tabii içinde tüm param, pasaportum filan da gitti, tamamen benim salaklığım evet. neyse gittik büyükelçiliğe, adam diyor ki ben seni gönderirim türkiye'ye ordan alırsın pasaportu dönersin çek cumhuriyetine ordan eşyalarını alır gelirsin. o haldeyim yani. sonra akşam gittik yurda(kaldığımız hostel okul zamanlarının öğrenci yurduymuş) neyse yaklaşık 1,500 kapasiteli yurtta dandik bir bilgisayar var, tesadüf bu ya boş. lan dedim şurdan bizimkilere geliyorum yazıyım da kebap hazırlasınlar. 20 gün olmuş ülkeden çıkalı, kırmızı et yememişim, iskender, beyti filan diyince gözümden yaş gelmekte, o durumdayım yani. neyse açtım facebook'u girdim şifremi ve o da ne, bir arkadaşlık isteği. taş gibi bir macar hatun beni eklemiş, düşünüyorum kendi kendime olsa olsa karakoldaki afettir diyorum. neyse o anda mesaj belirdi, bir tıkladım üzerine konu "bag". sonra mı? ertesi gün pasaportumu aldım ve sonraki günde brno'ya döndüm. işte facebook bu yüzden gerekli efenim.
budapest büyükelçimiz halledemedi, akşamına facebook halletti işimi.* şimdi efenim brno'da stajdayım, dedim ki geldik tee gurbet ellere görmeden gitmek olmaz çevreyi bir bakalım. neyse aldım biletimi indim budapest'e. sabah kalktım bindim metroya, indim çantam yok. tabii içinde tüm param, pasaportum filan da gitti, tamamen benim salaklığım evet. neyse gittik büyükelçiliğe, adam diyor ki ben seni gönderirim türkiye'ye ordan alırsın pasaportu dönersin çek cumhuriyetine ordan eşyalarını alır gelirsin. o haldeyim yani. sonra akşam gittik yurda(kaldığımız hostel okul zamanlarının öğrenci yurduymuş) neyse yaklaşık 1,500 kapasiteli yurtta dandik bir bilgisayar var, tesadüf bu ya boş. lan dedim şurdan bizimkilere geliyorum yazıyım da kebap hazırlasınlar. 20 gün olmuş ülkeden çıkalı, kırmızı et yememişim, iskender, beyti filan diyince gözümden yaş gelmekte, o durumdayım yani. neyse açtım facebook'u girdim şifremi ve o da ne, bir arkadaşlık isteği. taş gibi bir macar hatun beni eklemiş, düşünüyorum kendi kendime olsa olsa karakoldaki afettir diyorum. neyse o anda mesaj belirdi, bir tıkladım üzerine konu "bag". sonra mı? ertesi gün pasaportumu aldım ve sonraki günde brno'ya döndüm. işte facebook bu yüzden gerekli efenim.
az önce dondurmuş olduğum hesabımı açtığım paylaşım sitesi. 2 senedir açmamıştım, lanet ettim ve açtığım gibi de kapattım. bu düşük egolu insanların egolarını tatmin etmek için akın ettiği bir yere nasıl katlanmışım yıllardır ben? en boktan fotoğrafların altında bir sürü "çok güzel çıkmışsın" yorumlarından ve bir sürü "bilmem kim bunu beğendi" şeysinden ibaret bu yer.
kuruluş amacından tamamen uzaklaşmış, artık karı kız düşürmek için ideal olarak görünen site bazı sanal efsanelerede kucak açmış bulunmaktadır. (bkz: hüseyin kaya)
aile facialarına, gereksiz kavgalara neden olabilen, nefret edilesi gereksiz bir paylaşm sitesi.
boku çıkmış/çıkarılmış oluşum.
an itibarı ile babamın, ''sigaranın zararları'' nı anlatan videoyu paylaştıgı, sosyal paylasım sitesi.
başınıza dadanabilecek bir ilkokul arkadaşından sonra lanet etmeniz muhtemel olan sosyal paylaşım alanıdır. 15 senedir hiç bir iletişimim olmayan adamla ne konuşabilirsin ki, bir de buluşmak isterse isyan sebebidir.
şu an kurucusu olan şahsa ana avrat dümdüz gitmek istediğim websitesi. lan bana ne garezin var yaaa?? mesajlarımı ve yorumlarımı görmek istiyorum, arkadaş olduğum birinin profilini de!!! peşimdeki kötü ruhlar beni rahat bırakın!!!
şu sıralar fotoğraf ekleyip silmede sorunlar yaşadığım kendinden pek emin olmayan sosyal paylaşım sitesi.
görsel
görsel
beğenilerin gitmediği site, ya da bana öyle geliyor.
Facebook facebook hergün aradım durdum , facebook facebook bu kızı ordan buldum - diye devam eden ismail YK şarkısı .
bir sosyal paylaşım sitesidir. kötüye kullanıldığında bağımlılık yapar ve zamanınızı boşa geçirmenize sebep olur. iyiye kullanılırsa gündemi takip etmenin eğlenceli bir yoludur.
an itibariyle hesabımı dondurduğum sosyal ağ.
uludağ sözlükten sonra işimin olmadığı site. hesabımı da kapattım. oh! mutluyum şimdilerde.
15 nisan 2011 itibariyle profilimizde bize sormadan fotoğraflarımızı yayınlama hakkına sahip olacak ömür törpüsü.
bu reklamı engellemek için hesap sekmesi'nden hesağ ayarları'na tıklayıp ''facebook reklamları'' kısmına geliyoruz.
Sosyal reklamlar ayarlarını düzenle'ye tıklayıp Sosyal eylemlerimi reklamlarla şu kişiler için eşleştirin'e tıklayıp 'sadece arkadaşlarım' yerine ''hiç kimse'' olarak değiştiriyoruz. hepsi bu kadar.
bu reklamı engellemek için hesap sekmesi'nden hesağ ayarları'na tıklayıp ''facebook reklamları'' kısmına geliyoruz.
Sosyal reklamlar ayarlarını düzenle'ye tıklayıp Sosyal eylemlerimi reklamlarla şu kişiler için eşleştirin'e tıklayıp 'sadece arkadaşlarım' yerine ''hiç kimse'' olarak değiştiriyoruz. hepsi bu kadar.
facebook'un birkaç saatlik bakımı nasıl olacakmış anlayamadığım site!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar