bugün
- marmarayın 74 27 çekmesi3
- nickten isim tahmini yapmak72
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri5
- hazret ktc4
- metalcilerin ihtiyar olması2
- hikayeyi devam ettir30
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler16
- kalabalıklar içinde yalnız olmak10
- arkadaşlar bir bakar mısınız9
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- hayattan zevk alamamak15
- gocunun nerede olması12
- bir ay çaylak olmak5
- yazarlara göre olması gereken insan ömrü süresi8
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- pizzada ince hamur tercih eden erkek12
- rüyamda kadın olmuştum6
- uyumayın konuşalım5
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor6
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey12
- uysaljakoben16
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum17
- habire12 adamdır37
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken8
- temiz nevresimler içinde uyumak4
- yeşilçam filmi izlemek6
- yazarların öldükten sonraki planları4
- yeni parti50
- biber dolması olsa da yesek5
- türk kızlarına bir öğüt bırak4
- yazarların sözlükte bulunma amaçları4
- insana kendini güvende hissettiren şeyler4
- habire1259
- yazın dışarı çıkmanın zorluğu4
- fakesi çaylak yiyen yazarın dramı4
- ailevi değerlere dil uzatan insanımsılar5
- sözlüğün en yakışıklı yazarı olmak3
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi6
- makine mühendisliği3
- sözlüğe yön veren kutup yıldızı yazarlar4
- mesajlara geç cevap veren insanlar3
- spora yeni başlayacaklara tavsiyeler3
- bütün güzel kızların kapılmış olması5
- gün boyu sözlükte birbirini yalayan tipler7
- sokakta kavga teknikleri3
- yazarların zeka seviyeleri7
- gecenin bu saatinde acıkmak3
- sözlük profiline fotoğraf koyan yazarın asıl amacı7
- arkadaşlar şeftali yer miyiz8
- erector eski nesil hesapları nereden buluyor6
bir gün uzaylılar veya dünya dışı acayip kozmik canlılar bu aleme gelecekler,belkide inceden bizlere çaktırmadan facebook üzerinden inceliyorlar hepimizi.statuslarınıza yazdıklarınızdan takipteler anten kafalar.sokakta birbirini kesen,laf atan,tüküren denyolardan ne kadar farklısınız.herkes bir şair, herkeste bir derviş havası.yapmayın, etmeyin zilyon ışık yılı uzaktan gelebilecek adamlara "ne kolpaymış bu ademoğlu" dedirtmeyin.kendiniz gibi olun.çirkinliğinizle güzelsiniz zaten.
7 dakikalık video paylaşan kızların 2 dakika içerisinde en az 5 beğeni ve en az 2 yorum aldığı site.
kızların paylaşımları erkeklerden fazla beğeni alan site.
Microsoft Live Messenger'ın yerini çoktan almış bir "olgu" dur.
insanların kendilerini, diğer insanlara pazarladıkları sosyal medya ağı(yeah!).
yazılan iletilerin iğrençlik seviyesi yaş, ırk, dil, din, eğitim seviyesi ayırt etmiyor. odtü'de okuyan da "yha chok ösledim" yazıyor, 13 yaşındaki de, üniversiteyi bitirmişi de.
ergenlerin amına koyduğu site. ha sadece o yaştaki ergenler mi koyuyor, hayır. 25 yaşına gelmiş ''yhaa choqqq'' yazan adam var.
listemde bi kız var, hani bi family olayı varya orda arkadaşların üstünde ya da altında oluyo ana baba bacı gardaş diye ekliyosun.. heh kaptın olayı.
işte o kızın su anda orda belirttiğine göre; 2 annesi, 7 kızkardeşi, 1 erkek kardeşi, 1 kızı, 1 amcası 1 halası var.
işte o kızın su anda orda belirttiğine göre; 2 annesi, 7 kızkardeşi, 1 erkek kardeşi, 1 kızı, 1 amcası 1 halası var.
paylaşım sitesinden çok yaşam biçimi haline gelmiştir. gereğinden fazla ciddiye alınan bir durum.
google trends'te yapılan küçük bir araştırmanın akabinde dünyada en fazla türkiye'de kullanıldığı sonucunu elde etmeniz zor olmayacak site.
Herkesin üye olduğu bir site.
-Face'ine arkadaşlık yollayacam, adresini versene..
-Face' im yok benim.
-Iyy görüşmeyelim artık...
-Hönk!
Ayrıca facebook hesabı olmayan insanlar, artık ayıplanmaktadır.
-Face'ine arkadaşlık yollayacam, adresini versene..
-Face' im yok benim.
-Iyy görüşmeyelim artık...
-Hönk!
Ayrıca facebook hesabı olmayan insanlar, artık ayıplanmaktadır.
son zamanlarda, arkadaşlardan en beğendiği fotoğraf oylaması gibi bir şey yolluyor sizin profil sayfanıza, sizin onaylamanız gerekmeden. üstelik o oylama gerçek de değil. otomatik yapıyor, yani söz konusu arkadaş oy moy vermemiş o fotoğrafa. facebook kafasına göre takılmış.
işin en ilginç tarafı, herkese kapalı olan bir albumumden bir fotoğraf oylanmış benim profilimde. e cümle aleme de görünmüş tabi. ulen, herkese kapalı olan o albumu nerden buldun be feysbuk? neden o fotoğrafı seçtin, yanımda eski manitam olan?
niye yayınladın onu sayfamda? bunu gören sevdiceğimi niye küstürdün bana allahsız.
çok sinirliyim sana facebook çok. nice ilişkileri mahvettin, yatacak yerin yok, benden söylemesi.
işin en ilginç tarafı, herkese kapalı olan bir albumumden bir fotoğraf oylanmış benim profilimde. e cümle aleme de görünmüş tabi. ulen, herkese kapalı olan o albumu nerden buldun be feysbuk? neden o fotoğrafı seçtin, yanımda eski manitam olan?
niye yayınladın onu sayfamda? bunu gören sevdiceğimi niye küstürdün bana allahsız.
çok sinirliyim sana facebook çok. nice ilişkileri mahvettin, yatacak yerin yok, benden söylemesi.
artık sayfaların durun güncellemeleri de paylaşılabiliyor.
zaman kaybı olan kötü bir alışkanlık. aslında hiç hoş birşey değildir.
(bkz: ama hala oradasın)
(bkz: ama hala oradasın)
insanları büyük bir distopik hikayenin içine doğru sürüklediğini düşündüğüm varlığı huzursuz, yokluğu rahatsız eden site.
iyice dışkıyı vurdu yüzeye dedirten sosyal paylaşım sitesi. 7 den 70 e her türlüsünü barındıran, hatta the sims bile oynayabildiğin bişi oldu, ben düşünemiyorum artık bunun sonu nereye gidiyor.
Ergenlerin, çoluk çocuğun, abazaların cirit attığı, son zamanlarda amacından uzaklaşmış sosyal paylaşım sitesi.
Ne kadar coluk cocuk var artik dense de girilen, Ads reklamlari ile karizmay cizdiren, hayvan gibi kazanan ve dogru kullanildiginda muthis olan site.
gün geçtikte çoluğun çocuğun, ergenlerin birer çöp yuvasına dönüştürdüğü paylaşım sitesi. yazılan o saçma ve anlam ifade etmeyen statüsler, fotoğraf yorumları ve mantık dışı oluşturulan sayfayı beğenen binler. bazen camı açıp derin bir nefes aldıktan sonra ben mi farklı bir gezegende yaşıyorum diye düşünüyorum.
(bkz: facekolik)
her girildiğinde 1 adet bildirim gösteren hede. napsam ne etsem gitmiyor o bildirim, çıldırıcam.
bireysel network marketing'.
edit: bu twit'ler, bu iletiler; paylaşım adı altında sempatik duran kişisel network marketing'imizin eseri midirler yoksa nedirler?
edit: bu twit'ler, bu iletiler; paylaşım adı altında sempatik duran kişisel network marketing'imizin eseri midirler yoksa nedirler?
insanların mal gibi video paylasmaktan baska bişey yapmadığı, yeni nesilinde % 100 shoplu fotoğraflarını beğendirmek yorum attırmak için ve sağa sola yazmak çöpçatanlık için kullandığı, fakat bukadar online kişiyi nerden bulduğunu anlayamadığım aptalca bir buluştur.
insanların hayatını başkalarına nispet yapar gibi gözüne sokarcasına yaşayıp deşifre etmesinden midem bulanmış ve kapatalı bir hayli olan sosyal paylaşım sitesi.
yok efendim tatil, haftasonu piknikleri, starbucks maceraları albümleri, "@burdayım, @ananınkindeyim" yazmaları, aşk bağlantıları paylaşmaları, düşsel avuntular beğenileri ve niceleri bu bulantının nedenidir.
yok efendim tatil, haftasonu piknikleri, starbucks maceraları albümleri, "@burdayım, @ananınkindeyim" yazmaları, aşk bağlantıları paylaşmaları, düşsel avuntular beğenileri ve niceleri bu bulantının nedenidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar