bugün
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor10
- türk ateisti7
- yanık akrep dumanı çekmek4
- şimdi mokv olacaktı4
- zorunlu eğitim6
- saç traşı olmuyorum hadi bakalım5
- sözlükten birinden hoşlanmak5
- şımarık insan belirtileri2
- hastalığın kader parametrelerinin dışında olması3
- dünüşü4
- yunanistan29
- sabahın köründe denize girmek3
- abd ve israil'in iran'ı vurma planı3
- en son aldığınız iltifat14
- mokv'u kulaklarından tutup tavana asmak2
- sevişirken video çekmek11
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı10
- tekne turu14
- 53 bin düzensiz göçmenin geri dönüşü3
- ismet efendi'nin yurdumuza ziyareti3
- bezaz'a gidip bir top basma ve pazen alan kezo2
- zengin yuzırlar2
- dünüşüyle evlenen adam2
- eğitimin anlamsızlığı3
- gavurlarla kadın erkek karışık hamama gitmek2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- dekolteye bakar mısınız15
- muslettin amca ile sinagoga gidiyoruz zirvesi2
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin22
- irmik helvası vs un helvası18
- yazarlara gelen son mesaj3
- zor günler sonsuza kadar sürmeyecek2
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak30
- japonya23
- sözlük yazarı dövmek3
- ofisteki kadınların yazın dekolte işini abartması17
- nureddin mahmud zengi2
- gürcistan26
- gebze2
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti16
- cem küçük10
- en iyi simit hangi şehirdedir23
- sözlükte güzel ve eğlenceli kızların çaylak olması12
- sözlük erkeklerinin helvaları11
- üşüyen erkek12
- erkelerin ayak bileğini gösterme çabadı10
- ctrlx22
- kızlar çaylak yapılmasın kampanyası11
- gelecek partisi'nin kapanması12
- balıkesir vs eskişehir2
inşallah gerici akp iktidarı bitince yeniden başlayacaklardır.
bir sosyolog, bir psikolog edasıyla izlediğim programlardır. akıl sağlığınızı korumak için 1 saatten fazla izlemeyin.
televizyona amigo orhan kafası atma hissi uyandıran ucube programlardır.
görsel
oraya katılanlar ne acayip insanlar ya. kısmet bulmaya değil kavga etmeye geliyorlar resmen..
görsel
oraya katılanlar ne acayip insanlar ya. kısmet bulmaya değil kavga etmeye geliyorlar resmen..
nerede böyle kocası veya tokmakçısı zengin ama kendi bir haltı beceremez tip varsa
bunlar zengin kocanın veya tokmakçının parasıyla program yapıyor. aday maday hepsi
palavra. tv dan evlenme mi olur ? yıllar önce bu işi başlatan mahmut tuncer di ama
adam gibi yapardı, böyle sirk maymunlarına benzetmezdi. anadolu da durumu iyi
olmayanları bulur ; masrafı bazen kendi cebinden (evet yalnış duymadın) bazen
tanıdığı esnaftan veya sanatçı arkadaşlarından vs vs yardım alıp bunları evlendirirdi.
ne zaman bu götü başı kova kova boyayla kaplı medya kaşkavalları girdi
işin güzelliği bozuldu, rezillik. hükümet neden bu programları durdurmaz anlamıyorum
yoksa telekızlar işsiz kalacak diye mi korkuyorlar.
bunlar zengin kocanın veya tokmakçının parasıyla program yapıyor. aday maday hepsi
palavra. tv dan evlenme mi olur ? yıllar önce bu işi başlatan mahmut tuncer di ama
adam gibi yapardı, böyle sirk maymunlarına benzetmezdi. anadolu da durumu iyi
olmayanları bulur ; masrafı bazen kendi cebinden (evet yalnış duymadın) bazen
tanıdığı esnaftan veya sanatçı arkadaşlarından vs vs yardım alıp bunları evlendirirdi.
ne zaman bu götü başı kova kova boyayla kaplı medya kaşkavalları girdi
işin güzelliği bozuldu, rezillik. hükümet neden bu programları durdurmaz anlamıyorum
yoksa telekızlar işsiz kalacak diye mi korkuyorlar.
Böyle halka böyle program dedirttir. iyi uykular.
ücretsiz instagram abonesi kasmayı sağlayan programlardır. programa katılanların yüzde 99'unun amacı abone kasarak para kazanmaktır.
Kardeş ne +35 yaşı ben 16 yaşındayım okuldan gelince bakıyorum yani bakmak için bayan olmak yeterli.
show tv
fox
atv
kanal d
star tv de hâlâ devam eden 35 yas ustu kadinlarin beynini yikayan sacma salak geri zekali programlar.
not:ulan amk hani 2017de bitecekti bunlar.....
fox
atv
kanal d
star tv de hâlâ devam eden 35 yas ustu kadinlarin beynini yikayan sacma salak geri zekali programlar.
not:ulan amk hani 2017de bitecekti bunlar.....
ulkede yasaklanmasi gereken,sadece geri zekali mahluklarin izledigi salak programlar...
sahsen ben rtuke sikayette bulumdum.
allahı olan pesimdem gelsin sikayet etsin..
sahsen ben rtuke sikayette bulumdum.
allahı olan pesimdem gelsin sikayet etsin..
Bakınız ciddi anlamda toplumun ruh sağlığı ile oynuyolar. Acaba toplumu iyice mallaştırmak gibi bir misyonları mı var?
iki kelimeyle intihar sebebi.
Karı kızın izleyip, dedikodu yapıp, boşuna zaman harcadığı, sonuçta işin şova döküldüğü yerlerdir. normal bir insanın yapmaması gereken derecede gıybet dönüyor orda. Egosu şişen kadınlar, aralarında kadın hakları savunucusu kesilen yapmacık erkekler vesairesi. Kusura bakmayın ama çok boş, hatta uzak durulması gereken programlardır. Hatta bir ölçüde kadın feminizmi dahi içeren programlardır.
Hatta bazı programlarda dedektiflik, araştırmalar felan da yaparlar ki, tam bir basit mantalite durumudur. Müge anlı ablamız bu tür durumlarda son dönemlerde en çok rol ayan bayan kişidir. Allah ıslah etsin diyoruz.
Hatta bazı programlarda dedektiflik, araştırmalar felan da yaparlar ki, tam bir basit mantalite durumudur. Müge anlı ablamız bu tür durumlarda son dönemlerde en çok rol ayan bayan kişidir. Allah ıslah etsin diyoruz.
içi dışı boş programlar.
Vakite yazık.
Vakite yazık.
Çok sevdiğim ve fake bir özgeçmişle katılmak istediğim programlar.Amacım yurdum hatununun para ve statü manyaklığını göstermek.
iskandinav ülkesinde yaşayan ve ortalama üstü para kazanan birisi olarak her an başvurabilirim,tabi ki özgeçmiş fake olacak.
iskandinav ülkesinde yaşayan ve ortalama üstü para kazanan birisi olarak her an başvurabilirim,tabi ki özgeçmiş fake olacak.
Deli bağımlılık yapmaktadır. Yapmıyor diyen yalan söyler.
iq düşüklüğüne sebep olur.
Ev hanımlarının vazgeçilmez parçasıdır. Evde kalanların son umududur. Allah düşürmesin.
Kavgalar çıkararak reytingi artırmaya çalışan evlilik programından başka her şeye benzeyen programlar.
En iyi komedi filmlerinden daha beter güldürür yarar insanı . (bkz: seba hakan)
Güldürür insanı . Çekirdek çitleyip bazen izliyorum. O evi üstüme yap diyenler bir ciddiye alsalarda durumu bizde şu oksijen israfından kurtulsak
Dul kadınların gelip zengin, para yiyen, kıskanç olmayan koca aradıkları yerdir. Ha keza olurda bir bekar, güzel kadın düşer sede bütün erkeklerin bir birine girdiği ve evliliğin en az olduğu yerdir.
önümüzdeki sezonda, sunan kişinin devlet büyüklerinden birisinin olması gerektiğine inandığım program türüdür.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar