bugün
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı29
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri26
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği7
- claudian clouds33
- allah11
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız6
- true'nun engelli olması6
- okan buruk9
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- sarapci koala hatayi33
- çok yorgun geçirilen bir günün ardından2
- insan kimse bakmıyorken yaptığı şeydir2
- true ve g'i l d'e d l'i l y birlikteliği4
- meriç dükalığı8
- moral olsun bik bik ime2
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- uğurcan çakır3
- özürlü diyerek hakaret ettiğini sanmak4
- sözlük kızlarının kekleri24
- icat edilmesi beklenen şeyler2
- amedspor'un süper ligin lideri olması3
- seri eksicinin iq düzeyi4
- true'nun idrak yolları enfeksiyonu sorunu4
- sevdiğiniz yazarlar8
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- tai lung9
- gecenin şarkısı20
- islamda namaz yoktur30
- kafaya kese kağıdı geçirmek2
- amedspor maçından korkmak2
- gözünde büyüttüğün insanın çok da şey olmaması4
- seri eksiciyi köçek gibi oynatmak3
- okan çık hesap ver4
- fusya semsiyeli yabanci22
- galatasaray10
- habire124
- rafael leao2
- kadir inanır'ın mirası4
- sözlüğün ölü gibi olması5
- okan buruk'un yerine geçecek teknik direktör2
- kürdistan10
- insanları birbirine düşürmek4
- trabzonspor5
- leroy sane2
- kadınlar4
- etli biber dolması5
- galatasaray trabzonspor kardeşliğinin bozulması2
- dualarımız bu akşam trabzonspor ile3
- bana onu sormayin8
- dantelli sütyen takan erkek12
erişimi engellenmiş sitedir.
Slm ben ünzüle 36 yaşındayım 3 cocugum var hepsi saglıklı evliyim maddi sıkıntılarımızdan dolayı taşıyıcı anne olmak istiyorum dogal da olabilir her teklife acıgız 62 kilo fit vucut balıketli saglıklı biriyim eşimle beraber vermiş oldugumuz bir karardır maddi sıkıntılarımız var allah yardımcımız olsun.
görüldüğü üzere insanların içler acısı halini gösteren sitedir. devletin bu denli ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmesi gerekir ki insanlar da böyle abzürtlüklere başvurmak zorunda kalmasınlar. bir kadının kocası ile böyle bir karar vermek zorunda kalması hiç de kolay değildir. ağır bir durumdur.
ayrıca illegal bir sitedir. bir an evvel kapatılıp yetkililerin cezalandırılmaları gerekir. tv haberlerinde bahsi geçen sitenin kurucusu şahıs kimseden para talep etmediklerini, yardım sever ailelerin kendilerine para teklif ettiğini, bu şahsın bu parayı reddetmediğini, üç-beş ek gelir demesi fırsatçılığın kara lekesidir. yanlış hatırlamıyorsam kişi ingiltere'de ikamet etmekte.
dip not: şu ileti midemi bulandırdı;
Merhaba bende kendime Bir uvey evlat ariyorum ama 18 yasindan buyuk olsun hem karim olsun hemde cocugum nasil uygun olanlar varsa bana mail atsin hemen bekliyorum ?
insanlık dışı bir durum!!
görüldüğü üzere insanların içler acısı halini gösteren sitedir. devletin bu denli ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmesi gerekir ki insanlar da böyle abzürtlüklere başvurmak zorunda kalmasınlar. bir kadının kocası ile böyle bir karar vermek zorunda kalması hiç de kolay değildir. ağır bir durumdur.
ayrıca illegal bir sitedir. bir an evvel kapatılıp yetkililerin cezalandırılmaları gerekir. tv haberlerinde bahsi geçen sitenin kurucusu şahıs kimseden para talep etmediklerini, yardım sever ailelerin kendilerine para teklif ettiğini, bu şahsın bu parayı reddetmediğini, üç-beş ek gelir demesi fırsatçılığın kara lekesidir. yanlış hatırlamıyorsam kişi ingiltere'de ikamet etmekte.
dip not: şu ileti midemi bulandırdı;
Merhaba bende kendime Bir uvey evlat ariyorum ama 18 yasindan buyuk olsun hem karim olsun hemde cocugum nasil uygun olanlar varsa bana mail atsin hemen bekliyorum ?
insanlık dışı bir durum!!
açmam ile kapatmam bir olan site
--spoiler--
bekir | Ekim 28, 2013, 9:15 pm
Merhaba bende kendime Bir uvey evlat ariyorum ama 18 yasindan buyuk olsun hem karim olsun hemde cocugum nasil uygun olanlar varsa bana mail atsin hemen bekliyorum ? tamam mi iyi gunler
--spoiler--
(bkz: iğrençsiniz ibneler)
not: orospu çocugu b****
--spoiler--
bekir | Ekim 28, 2013, 9:15 pm
Merhaba bende kendime Bir uvey evlat ariyorum ama 18 yasindan buyuk olsun hem karim olsun hemde cocugum nasil uygun olanlar varsa bana mail atsin hemen bekliyorum ? tamam mi iyi gunler
--spoiler--
(bkz: iğrençsiniz ibneler)
not: orospu çocugu b****
kanım dondu resmen. insanlar o kadar bencil ki kendi zevkleri için bakamayacakları insanların hayatlarına kıyıyorlar. dilerim hepiniz geberirsiniz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar