bugün
- ben bu çocukla ilgili evlencem ya9
- mesajlara sürekli geç cevap veren erkek10
- mal mıyım sorunsalı6
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri10
- kiraz cicegi kolonyasi40
- kendine yalan söyleme eğilimi9
- takibe anında takip4
- küt saçlı hatun8
- ilk buluşmada esnaf lokantasına gitmek14
- türk töresinde zina edenin parçalara ayrılması4
- mesih gelseydi4
- aydınlanmak3
- mutsuzken çirkin olmak8
- seninle esnaf lokantasına bile gelirim diyen kadın9
- rahmi koç'un balığın kalanından çorba yapması10
- iskender10
- güne bir şiir dizesi bırak5
- bu gün sözlük ne tatlı lan12
- sözlükteki israil sempatizyanları4
- insan iyiyi kötüyü bilme iradesine aden de kavuştu7
- güzel bir kazın yalnız olmasının nedenleri11
- arkadaşlar çabuk buraya bakın5
- kızılcık şerbeti dizisi2
- seninle salam ekmek bile yerim diyen kız6
- esnaf lokantasında çorba içerken hayatı sorgulamak10
- ona bir şey söyle7
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler13
- parcalandim toparlanamiyorum33
- seni severken valizini hazır tutan kadın10
- etli biber dolması yapan erkek9
- musa allah'ın varlığını sorgulayabiliyordu2
- allah savaşa davet etmez vaatlerinden vazgeçmez3
- arkadaşlar ya3
- insanları kölelikten kurtaran tanrı olan allah2
- friedrich hegel la bi cay icek12
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı51
- erkekler tuvaletinde gizli kamera bulunması5
- ağır müslüm gürses sözleri10
- filistin kurtuluş örgütü ve terörü desteklemek2
- ismail kartal31
- platon un mağara alegorisi15
- saygının ve ahlakın yeni nesli olmaz3
- true silik olsun10
- ice latte ısmarlanacak sözlük yazarları6
- özgürlük nedir sorunsalı7
- sardalya4
- karınız için market poşetlerini taşır mısınız9
- ilk buluşmada falafel yemek4
- üsküdar'a çöktükten sonra kutlama yapmak11
- yemek pişirirken hayatı sorgulamak4
benim gözümde üstün insan davranisi.
hangi sartlar ve nedenler dahilinde olursa olsun, böyle bir karara varmak ve akabinde canindan, kanindan olmayan bir insani karsiliksiz sevmeye hazir olmak, sahip oldugun maddi ve manevi varligini paylasmaya riza göstermek, hayatindan, zamanindan, önceliklerinden onun icin fedakarlik yapmak, bence iyiligin doruk noktasidir.
hangi sartlar ve nedenler dahilinde olursa olsun, böyle bir karara varmak ve akabinde canindan, kanindan olmayan bir insani karsiliksiz sevmeye hazir olmak, sahip oldugun maddi ve manevi varligini paylasmaya riza göstermek, hayatindan, zamanindan, önceliklerinden onun icin fedakarlik yapmak, bence iyiligin doruk noktasidir.
Bir cocugun elinden tutup ona kalbini acmak,yuvasi olmak,tum sevginle sarip sarmalamak,ailesi olmak eylemlerinin bir araya toplanmis halidir.
Yakin zamana kadar cok da sicak bakiyordum evlat edinmeye. Cunku bana es olmasindan ziyade ileride cocuguma “baba” olacak birisi ile karsilasmazsam cocuk yapmam,kimsesiz yavrulardan birini evlat edinirim diye dusunuyordum.
Yakin zamana kadar cok da sicak bakiyordum evlat edinmeye. Cunku bana es olmasindan ziyade ileride cocuguma “baba” olacak birisi ile karsilasmazsam cocuk yapmam,kimsesiz yavrulardan birini evlat edinirim diye dusunuyordum.
Eğer bir gün evlenemezsem ve doğru insanı bulamazsam yapacağım eylemdir. Bir kız evladı sahiplenmek. Onu küçük yaştan spora yollamak, kitaplar okutmak, eğitimine önem vermek. Fiziki ve mental gelişimini takip etmek. Eğer gerçekten birisinin hayatını düzeltebileceğine ve yoluna koyacağına inanıyorsanız siz'de yapabilirsiniz.
Ciddi ciddi dusundugum hadise. Cok istiyorum ilerde evlat edinmeyi. Kendi yuvami kurabildigim takdirde bunu ihtiyaci olan bir cocukla paylasmayi gercekten cok istiyorum.
Bir de organ bagislamayi cidden istiyorum. Bu aslinda saglikli olabilme sansini sanssiz kimselerle paylasmak gibi geliyor.
Bir de organ bagislamayi cidden istiyorum. Bu aslinda saglikli olabilme sansini sanssiz kimselerle paylasmak gibi geliyor.
Midesiz ve gavatların öve öve bitiremediğı eylem.
Beni edinebilirsiniz. Çok sahipsizim.
zor bir karar pek fazla bir şey demek istemiyorum.
Emin olmamakla birlikte ileride yapmayı düşündüğüm şey. Dünyada yeterince insan var. Hatta taşıma kapasitesini aşıyoruz yavaş yavaş. Bir tane daha getirmek anlamsız. Onun yerine dünyadaki kimsesiz ve yoksul çocukların sayısını bir tane de olsa azaltmak daha mantıklı.
(bkz: e devlet)
Evlat edinmek isteyen kişi ile evlat edinilen kişi arasında en az 18 yaş fark olmalıdır. Bekar veya evli farketmeksizin 30 yaş doldurulması şarttır.
Bunu çokça dile getiriyorum eş dost arasında.
Yani garip karşılanıyor ama ne bileyim.
Bir sürü sahipsiz çocuk var.
illa biyolojik mi olmalı diyorum.
Yani garip karşılanıyor ama ne bileyim.
Bir sürü sahipsiz çocuk var.
illa biyolojik mi olmalı diyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar