bugün

gayet hoş bir durum. taktım kendisini ranzaya. öylece duruyor. çok sevimli lan...
Yalnız gecelerde sarılıp uyunması muhtemeldir sevimli hayvancıkla.
hiç su içmediği zannedilmeyip arada bir yaprak çiğnetilmesi gereken durum, hobi. ayrıca koalanın bir esprisi vardır, yapıyorum; hay tavşanlar koalasın seni...
eve okaliptus ağacı dikmeyi gerektiren durum. Lakin nesli tükenmekte olan hayvancığın tek besini bu ağacın yaprakları.
evde koala beslemek istiyorum sözlük.
ama zor gibi gözüküyor...
görsel

insan şu sevimli şeyi beslemesinde ne yapsındır. bu arada ilk dfa albino koala gördüm çok tatlı birşeymiş.
Şayet günün her saati kendisine taze okaliptus yaprağı sağlayamazsanız, o gördüğünüz sevimli sakin koala kardeşimiz, sadist bir kediye dönüşüp çizilmedik yerinizi bırakmayacaktır. Çünkü onun naif ve sakin olmasını sağlayan tek şey okaliptus yapraklarının uyuşturucu etkisidir.

Pençelere dikkat.

görsel
ay çok süper bir durum olsa gerek. böyle sarılıcaksın sıcacık.
karşıyakanın açtığı 16 dilde yazılmış qr kodlu küfür bile bu kadar inovatif olmamıştı.
meğer herkesin istediği şeymiş. imkanlar dahilinde ancak okaliptüslü şampuan koklatılabileceği için yazıktır, yapılmamalıdır. (o şampuanlar gözleri iyi yakıyormuş, hiç denemeyin bu arada.)
Bir sure sonra ya huyundan ya uykusundan etkilenir insan.
aksamlari beraber uyuyoruz efendim.

kizdigi zaman bir tarhana corbasi yapayim hemen pompis oluyor, yumusuyor.

süzük süzük bakisiyoruz arada.*
Sadece tırnaklarına odaklanınca canavar, suratına odaklanınca pek sevimli olan hayvancığın evde misafir edilmesi durumu. Tabi insan tereddütler içinde kalıyor: besleyen varsa sonucu bildirsin bilelim.
© copyright 2005 - 2026