bugün
- ismail kartal12
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler11
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı21
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek14
- sözlük erkekleri kadın olsa nasıl görünürdü8
- yolda olmak2
- evrene bir mesaj bırak7
- kızla konuşmaya çalışmak3
- oğuz çetin2
- özgürlükçü eğitim paradoksu3
- bir daha doğmayacak olmak5
- linkedin6
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj6
- sözluk kız ayarlama yeri değildir12
- izinli yazarın entry girebilmesi7
- islam düşmanlarına epstein şoku13
- sevgiliden gelen ilk canımlı mesaj5
- şu anda ne yapıyorsun19
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması8
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- bugün ne yedin10
- son 3 günde sadece 5 saat uyumuş olmak2
- muhafazeküler4
- yunan kültürü vs türk kültürü2
- uzun bir yolculuğa çıkma isteği2
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- 30 lu yaşlar14
- 2026 dünya kupası13
- kilo verdiren gıda4
- yanlışlıkla erkek sikmek8
- 17 haziran 2026 erhan karaal'ın kaçırılması2
- 18 haziran 2026 yusuf ziya gümüşel'in tahliyesi4
- bir gün ölecek olmak6
- org vs synthesizer4
- kılıçdaroğlu'nun aradığı desteği bulamaması3
- abd iran mutabakatındaki 5 madde2
- güne bir şarkı bırak14
- tripofobisi olanlar revani yemezler4
- en iyi terapi6
- kemal derviş5
- ben aşık yorguni sorularınızı cevaplıyorum15
- en iyi yanık kremi5
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- azizlik neden ispanyollara mahsus4
- sokak röportajı veren sıradan vatandaş3
- sözlükte altın günü yapmak12
- yanlış mesleği seçtim denilen an5
- macbook neo2
- yusuf tekin'in öğrencinin bağcığını bağlaması2
90'ların başlarında başlayan ve Elektronik dance müziğin bir türüdür. Bu müzik türü; House ,trance,techno, Hi-NRG,Italo-Disco, dance-pop,hip hop, electro ve eurodisco gibi müziklerden öğeler taşımaktadır. Özellikle 90'lar Eurodance'in büyük bir gelişme dönemi olmuştur ve birçok parça bu dönemde dünyayı kasıp kavurmuştur. Bu dönemde ben de bu müzikten oldukça etkilendiğimi itiraf etmeliyim. Bu tüm gelişmeler, günümüzün daha da gelişmiş ve modernize olmuş Eurodance müziğinin ortaya çıkmasına sebep olmuştur. Bu müzik türüne örnek şarkıcı ve gruplar daha çok Almanya, belçika, isveç ,hollanda ve italya gibi ülkelerde bulunmaktadır ve hala çeşitli isimler özellikle bu ülkelerden çıkmaya devam etmektedir. 90'ların başlarındaki birçok ünlü gruptan maalesef varlığını günümüze kadar sürdüren bir isim hemen hemen pek kalmamıştır. Fakat yeni isimlere ilham oldukları ve bu müzik türüne yaptıkları müthiş katkı da görülmesi gereken bir ayrıntıdır. Bu müzik gruplara ve şarkıcılara örnek vermek gerekirse:
Geçmişten akılda kalan isimler ; 2 Unlimited, Masterboy, Cappella, Jam & Spoon, La Bouche, dr alban, culture beat, ıce mc, alexia, Captain Hollywood Project, maxx , Whigfield , rednex , DJ BoBo , Ace of Base , Fun Factory gibi.
Günümüzdeki varlığını sürdüren; 2000'lerde varlığını sürdürmüş ve son zamanların isimleri; E-type, Aqua, Daze, Mr. President , kate ryan, September, cascada, sash!, Eiffel 65, vengaboys, scooter, Lasgo, slyver, milk inc, Waldo's People gibi.
Geçmişten akılda kalan isimler ; 2 Unlimited, Masterboy, Cappella, Jam & Spoon, La Bouche, dr alban, culture beat, ıce mc, alexia, Captain Hollywood Project, maxx , Whigfield , rednex , DJ BoBo , Ace of Base , Fun Factory gibi.
Günümüzdeki varlığını sürdüren; 2000'lerde varlığını sürdürmüş ve son zamanların isimleri; E-type, Aqua, Daze, Mr. President , kate ryan, September, cascada, sash!, Eiffel 65, vengaboys, scooter, Lasgo, slyver, milk inc, Waldo's People gibi.
Ben mi bilmiyorum ancak bu türden bir konsept de izmir de bar yok sanırım. Kesinlikle girişimcilere önerebilirim çoğu bar 90lar gecesinden deli gibi para kaldırıyorlar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar