bugün
- osururken götten alev çıkması11
- bir kadın size hakaret ediyorsa7
- kötü bir insan olmak5
- bir kadınla bir erkeğin yakın arkadaş olması13
- baş ağrısını geçiren ilginç tedaviler4
- izmir'de başörtülü kadını sahilden kovan seküler20
- türklerin niye terör örgütü yok sorunsalı4
- neden herkes aynı soruları soruyor4
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması26
- evlenilmeyecek kız tipi9
- yön duygusuna sahip olmamak10
- ayak fetişi erkek aslında penis yalamak istiyordur4
- femboy erkeklere yürüyen dayılar2
- modası geçmeyen şarkılar4
- sosyal medyada hızla artan memur düşmanlığı2
- en çok hoşa giden doğa olayı7
- buddy dude2
- yalnizca deli yalnizca sair3
- sultan papağanının kendine aşık olması2
- sevişme sonrası erkeğin gömleğini giyen kadın6
- aşure getiren yakışıklı kaslı komşu10
- kadınların piç erkek tercihi12
- baştan çıkarmak4
- telefonun aşırı ısınması6
- kişisel gelişim2
- bir kadını tatmin etmiş olmanın verdiği mutluluk3
- uludağ sözlük te aktif olarak yazan yazar sayısı2
- 2026 dünya kupası şampiyonu6
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi20
- sersem herif11
- karı kıza para yedirir misiniz8
- uzun yol araba yolculuğunu çekilir yapacak şey8
- true ile sevişmek8
- velvet ile ismet gürbüzün ortak noktaları8
- yeni yazarlara öneriler10
- zihni göktay13
- kurt knispel3
- tai lung26
- ata demirer'in deniz göktaş eleştirisi6
- hoşlanılan kızın evlilik düşünmüyorum demesi8
- kimse türk yargısına parmak sallayamaz4
- sergen yalçın'ın erling haaland'ı beğenmemesi5
- lahmacunun yanında ne içilir11
- otobüste yere oturan kızlara bağıran adam9
- necip fazıl vs dostoyevski3
- anın görüntüsü9
- ilk buluşmada kızı lahmacuncuya götüren erkek9
- gürültüsü en rahatsız edici şey6
- iş yerinde dalga geçen zavallılar2
- tek gecelik ilişki yaşayan kadınlar6
Yürürken muz kabuğuna basıpta akrobat edasıyla geriye doğru düşerken geçirdiğiniz adrenalin patlamasıyla yapılamayacak şeydir.
Mazallah dikkat edin.
Mazallah dikkat edin.
fare tekerleği kullanma kılavuzudur.
düzenleme: imla.
düzenleme: imla.
fake hesaptan , kendini övmek.
Hayırlı beyinler arkadaşlar...
allah beynin bile hayırlısını versin. Mazallah bazı arkadaşlarda düşünme fonksiyonu için çalışmıyor. Etuuu gibi sıkı bir kalem kaba etinize dolma kalemi takıyor diye rahat oturamıyorsunuz, adamı biraz olsun anlayın diye başlık açıyoruz onu da kaba etinizden bile anlayamıyorsunuz çünkü etuuu'dan dolma kalem kalmış.
sözlükteki bazı bireylerin beynindeki sinir hücreleri arası sinaps bağlantısının az olması nedeniyle gerçeklestiremediği durumdur etuuu'yu anlamak. Hep diyorum sözlüğe yazar alırken önce bi iq testi yapın diye.
allah beynin bile hayırlısını versin. Mazallah bazı arkadaşlarda düşünme fonksiyonu için çalışmıyor. Etuuu gibi sıkı bir kalem kaba etinize dolma kalemi takıyor diye rahat oturamıyorsunuz, adamı biraz olsun anlayın diye başlık açıyoruz onu da kaba etinizden bile anlayamıyorsunuz çünkü etuuu'dan dolma kalem kalmış.
sözlükteki bazı bireylerin beynindeki sinir hücreleri arası sinaps bağlantısının az olması nedeniyle gerçeklestiremediği durumdur etuuu'yu anlamak. Hep diyorum sözlüğe yazar alırken önce bi iq testi yapın diye.
etuuu'yu anlamak onu görmek demek değildir. kedisi salih bile o'nu anlıyorken sizin anallayamamanız pek bir enteresan.
ayrıca etuuu'nun tam olarak kim olduğunu nasıl biri olduğunu merak edenler bunu muhakkak okuyunuz.
(#21031411)
ayrıca etuuu'nun tam olarak kim olduğunu nasıl biri olduğunu merak edenler bunu muhakkak okuyunuz.
(#21031411)
(bkz: polyannacılık)
mental sekresyonumuzu nazal sekresyona çevirir. reseptör bazlı algı arabirimlerimizin deformasyonuna sebep olur.
(bkz: etuuu) hikayelerinde sistemi eleştirirken, (bkz: kukla) elleştiği kızların hikayesini yazar. ikisinin de kalemi iyidir. okuyunuz. zaten 3-5 tane uzun uzun yazan adam var onları da kaybetmeyelim.
ancak etuuu'yu anlayamayan çok yazar var.
(bkz: etuuu yu anlamak)
ancak etuuu'yu anlayamayan çok yazar var.
(bkz: etuuu yu anlamak)
Bazı insanların hiç gerçekleştiremediği eylem.
Etuuu'yu anlayamıyor musunuz ? Zekanız mı yetmiyor ? Beyin kıvrımlarınız mı yok ? Bize ne amuhakoyim demiyoruz gidin ceviz, kuru üzüm, somon vb gıdalar tüketin. Spor yapın alkolü, sigarayı bırakın. Bu sayede hem etuuuyu anlayamasanız bile sağlıklı yaşamış olursunuz.
Buradan çıkan sonuç Etuuu'yu anlamak, do sanatları gibi yaşam felsefesidir, yaşam biçimidir.
Etuuu'yu anlayamıyor musunuz ? Zekanız mı yetmiyor ? Beyin kıvrımlarınız mı yok ? Bize ne amuhakoyim demiyoruz gidin ceviz, kuru üzüm, somon vb gıdalar tüketin. Spor yapın alkolü, sigarayı bırakın. Bu sayede hem etuuuyu anlayamasanız bile sağlıklı yaşamış olursunuz.
Buradan çıkan sonuç Etuuu'yu anlamak, do sanatları gibi yaşam felsefesidir, yaşam biçimidir.
arkadaşlar aldığım duyumlara göre beni sözlükten s.ktir etme planları yapan bazı ak parti, din, ırz ve kürt düşmanları planları istedikleri şekilde gitmediği için şimdi de beni sözlükten soğutma, başkoyduğum yoldan döndürme, namusuma leke sürme, afedersiniz ama g.tmden kan alma planları yapmaya başlamışlar. bu zamana kadar rüyanıza girip ak parti mitingi yapmakla tehdit ettim ama bakıyorum ki hiçbirinin umrunda değil. öyle ak parti mitingi filan düzenlemem, yakalarım adamı canlı kanlı minareden atar selasını veririm. herkes akıllı olsun, bizim de bi sabrımız var.
ezan dinmez, miting bitmez, etuuular ölmez, uludağ sözlük bölünmez ulan!!!
ezan dinmez, miting bitmez, etuuular ölmez, uludağ sözlük bölünmez ulan!!!
Bazı solucanların etuuu'yu anlamaya sinir ağı yetmediği için etuuu'dan nesiller öncesinin yazarına bok atmasıdır.
Hepinize mekke esanslı hacı yağı hediye etmek istiyorum koklayın koklayın kafa bulun, kafayı bulunca da kullanın diye.
Hepinize mekke esanslı hacı yağı hediye etmek istiyorum koklayın koklayın kafa bulun, kafayı bulunca da kullanın diye.
(bkz: sikmeseler bari)
ardından hikayeyi çıkarıp şap şap bir kaç kez vurmakla kombinlenebilecek eylem.
Bu gün takke altını sıvazlayanlar yarın Allah korusun nereleri sıvazlarlar. Bunlar işte hep aşırı sevgiden.
takip edilesi yazar.
sırf imlası yüzünden okuyorum yazdıklarını. adam bildiğin yazıyor, tdk'da işe alınmalı bence.
bacılara gelesice yazar.
bi tayyipçi, bi müslüman, bi bacı vuran, bi bacı siken, bi kürt alan bi kürt veren... yok sonuncu olmadı kürtünü vermezsin sen dimi?
bi tayyipçi, bi müslüman, bi bacı vuran, bi bacı siken, bi kürt alan bi kürt veren... yok sonuncu olmadı kürtünü vermezsin sen dimi?
bacılardan sonra kürt kızlarını sözlüğe reklam etme çabasında olan yazardır.
sözlükteki aklı başında troll kontenjanına yeni atanmıştır. severek okuyoruz.
Akbebeler silinmesin. Onlari okudukca halime sukrediyorum.
Olmamalı, etuuu'suz sözlüğün troll damarları kopmuş demektir.
Len okuyup güldüren üç dört yazar var şurda zaten onları da rahat bırakın
Len okuyup güldüren üç dört yazar var şurda zaten onları da rahat bırakın
sözlüğün en bacılı pardon en kaliteli yazarının silik olmasì için yapılan kampanyadır.
ben hayır diyorum.
ben hayır diyorum.
Yazarın solcuları güldürme çabası açıklık ve netlik kazandırmıştır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar