bugün
- rakipleri gözaltına alıp seçim kararı almak3
- sude sendromu3
- sözlük açsanız ismi ne olurdu7
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi15
- intihardaki vücut pozisyonunu yatakta taklit etmek3
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz16
- 30 yaşına girmek5
- hayatinin bittigini fark etmek2
- mauro icardi13
- flört uygulamasında yazılımcı profili2
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor14
- kızları en güzel olan şehir13
- 3 eylül 2026 türkiye almanya voleybol maçı2
- silver ile evlenecek erkek52
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- sırrı süreyya önder28
- and the oscar goes to5
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- affetmenin gücü6
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- mesaj atıp konuşmayan kız7
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- ey insan2
- sarapci koala58
- akrostişli şiir6
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı8
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- ilişki yapmaya üşenmek6
- erkek erkeğe arkadaşça sakso çekmek2
- dün gece ne oldu13
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- her şey bitti derken çalan şarkı2
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- hristiyanlık7
- türk erkeği endonezyalı kız evliliği6
- sözler köşkü6
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- en sevdiğiniz sayı3
- ellerim bos gonlum hos28
- cinlerin özünde iyi insanlar olması4
- de niro vs pacino3
- kadın nefreti4
- sözlükteki satranç taşları4
- sözlükteki linç kültürü12
- tutmayan başlık açma rehberi7
- gocu34
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
başarılı bir çabadır sırf neşem yerine gelsin diye içecekleri cipsleri alıyorum (yazılarıda uzun oluyor) hem okuyup hem gülüyorum.
değişik bir kafa yaşadığı her halinden belli olan yazar. adam bildiğin senaryo yazıyor ben de hem okuyorum hem de gülüyorum, sonra basıyorum götüne eksiyi.
sözlükte takip edilesi bir kaç kişiden biri.
hayırlı bacılar dilediğim yazar kendisini gülmekten sağa sola hunharca ağızda kimyasal sindirim yapan tükürük saçarak okuyorum.
entryleri fikirlerime uymayan yazar.
-600 lere dayanmış karmasıyla 800 lere dayanan entry görmüş yazar. sözlüğün seviyesini buradan anlayabiliriz...
çok farklı bir kafa yaşayan yazar. henüz ne ayak olduğunu çözebilen çıkmadı.
Bu adamın karmasının bir zamanlar + (yazıyla artı) 1000lerin üstünde olduğunu bilmeyen yeniyetme neslin laf yetiştirmeye çalıştığı yazar.
'' ne adamsın lan'' yazanı.
Deli herhalde.
bugün bulmacada denk geldiğim bir soru cevabı sanırım menenjit.
(bkz: akut beyin yetmezliği)
hastaligi yoktur. Aile egitimi alamama durumudur.
ateist olması kuvvetle muhtemel yazar. takip edilesidir ancak.
gizli ateist yazar. yapmak istediği ilgi odağı olmak olan yazar. hem ateistleri hem müslümanları kendi üzerine çekmeyi başarabilen yazar.
(bkz: götün kalkmasın övmedim)
(bkz: götün kalkmasın övmedim)
ateist ve faşist yazar.
ateist yazar. buna kanaat getirdik artık. ve akp düşmanı.
(bkz: edgar allan poe)
yapılan araştırmalara göre beynini bi solucana bağışladığı söylenen canlı.
bugün minibüste herhangi bir olağanüstü durum yaşanmadı ya. herkesi teker teker kontrol ettim, ak partiye oy verdikleri yüzlerindeki ilahi nurdan belliydi. recebimin minibüsüne binince başıma geliyor böyle ateist vakaları ne hikmetse. inerken ama türbanlı bir bacımız gülücük attı bana içim bir hoş oldu böyle, sakallarımı sıvazlarken az kalsın yere düşüyordum rezil oldum akoyim. takkem de düştü başımdan.
onu akpli bir evliya sanmaktır.
(bkz: hz etuuu)
hayırlı günler arkadaşlar...
mübarek cuma günü şahsıma yapılan ayıptan sonra ağzımdan beddua kaçmasın diye sözlüğe girmiyordum ama ben yokken ortalığın ak parti, kürt ve din düşmanı ateistlere kaldığı duyumunu aldıktan sonra takke gösterisi yapmak için sözlüğe girdim.
bu arada eski başlıklarımı sırf işlem sayısı artsın diye taşıyıp değiştiren yetkili şahısı az kalsın kettle'a dönüştürtecektim ki sistemde adam kalmadı diye yalvardılar o yüzden bu seferlik affettim. öyle yetkili ya da mod oldu diye de kimse kendini haşa Allah sanmasın. bi bedduama bakarsınız yani... salih öpün bakalım etuuu'nun takkesini der, ben de istemem zati takkem kiyleniy derim terslerim adamı. beni zor kullanmak zorunda bırakmayın.
mübarek cuma günü şahsıma yapılan ayıptan sonra ağzımdan beddua kaçmasın diye sözlüğe girmiyordum ama ben yokken ortalığın ak parti, kürt ve din düşmanı ateistlere kaldığı duyumunu aldıktan sonra takke gösterisi yapmak için sözlüğe girdim.
bu arada eski başlıklarımı sırf işlem sayısı artsın diye taşıyıp değiştiren yetkili şahısı az kalsın kettle'a dönüştürtecektim ki sistemde adam kalmadı diye yalvardılar o yüzden bu seferlik affettim. öyle yetkili ya da mod oldu diye de kimse kendini haşa Allah sanmasın. bi bedduama bakarsınız yani... salih öpün bakalım etuuu'nun takkesini der, ben de istemem zati takkem kiyleniy derim terslerim adamı. beni zor kullanmak zorunda bırakmayın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar