bugün
- queen ravenna adlı yazar6
- ne kadar yaşlısın16
- kendisiyle övünen insanlar11
- nokia 3310 denince akla gelenler11
- trt tarafsız olmalı13
- fatma betül sayan kaya50
- muhallebici açıyoruz isim önerileri4
- istanbul şu an hafif yağmurlu 18 derece4
- rastgele yazarlara mesaj atıp küfretmek4
- sonbahardaki yaprak dökülmesi3
- yeni parti tüzüğü yerine 20 milyar doları konuşmak9
- asrın soygunu21
- insanlardan tiksinmek3
- nokia 6600 denince akla gelenler5
- sevgili6
- özelden küfür eden sözlük kızı2
- sen milyar sen milyon3
- frankyfourfingers4
- asuman krause vs acun ilıcalı2
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı36
- vergi vermenin ahlaki tartışması3
- bu nasıl hava lan7
- teoman çamaşır4
- malum kesimin her şeyi yemesi4
- 0 0 7 bey birader2
- kavga havasında olmak4
- eti üç harfli portakal jöleli bisküvi3
- sigara böreği5
- from gold from dust6
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı20
- koyu saç açık ten4
- fetöcüler bir konuda haklılardı2
- sürekli mağdur edebiyatı yapan insanlar2
- herkesle arası iyi olan tip2
- zulzula cin kabilesi5
- asuman krause3
- istanbul un havasının deli bir kadın gibi olması4
- yağmurlu gece7
- morkstar7
- placebo3
- ortada bir yolsuzluk olmaması28
- paranın devrinin bitmesi10
- sarma saran kaslı sözlük erkekleri13
- arkadaşlar biraz dertleşelim mi21
- barış alper yılmaz8
- izmirin diğer büyükşehirlere göre çok geri olması13
- yasak cinsel ilişkiler15
- bir erkeğe saklama kabında sarma götürmek14
- motorola razr v32
- romanya53
cilt bakım ve kozmetik ürünlerinde oldukça gözde ve pahalı bir marka. aynı ismi taşıyan amerikalı bir kadın tarafından kurulmuştur.
rimelini almak için 60 ytlyi gözden çıkarmak gereken, herşeyi çok pahalı, ithal kozmetik markası.
beyond paradise adlı mükemmel bi parfümü olan marka.
(bkz: akmayan rimel)*
Yüz kremlerinde ödül almış marka. Özellikle hassas ve her şeye alerjisi olan ciltler için çok uygun. Yalnızca azıcık pahallı sanki.
istisnasız tüm ürünleri verdiğiniz paraya değer.
her kadın bilir bu markayı.
yeni çıkan wild elixir adlı parfümü harika olan marka. menekşe, mandalina ve kadife çiçeğinin birleşimi dünya dışı bir kokusu vardır bu parfümün.
pahali ama cok da pahali olmayan marka.
soyle ki paletleti 7-8 gramdir bir chanel ya da dior paleti ise 4-5 gram ve estee'den daha pahalidir.
ipek gibidir farlari tozutmaz bulasmaz tum gun dayanir.
ambalaji cok guzeldir.
rujlari kremsidir kurutmaz rengini de verir, hafif guzel bir kokusu vardir.
double wear diye bir fondoteni vardir ciltte kusur neyin birakmaz, mat bir bitisi oldugu icin ustune istediginizi surersiniz, dayaniklidir bulasmaz akmaz tek eksisi pompali sisesi olmamasidir.
cilt bakim urunlerini kullanmadim fakat serumlarinin da iyi oldugunu duydum, nitekim bir krem icin simdilik bana cok.
sensuous un mor siselisi cok guzeldir
soyle ki paletleti 7-8 gramdir bir chanel ya da dior paleti ise 4-5 gram ve estee'den daha pahalidir.
ipek gibidir farlari tozutmaz bulasmaz tum gun dayanir.
ambalaji cok guzeldir.
rujlari kremsidir kurutmaz rengini de verir, hafif guzel bir kokusu vardir.
double wear diye bir fondoteni vardir ciltte kusur neyin birakmaz, mat bir bitisi oldugu icin ustune istediginizi surersiniz, dayaniklidir bulasmaz akmaz tek eksisi pompali sisesi olmamasidir.
cilt bakim urunlerini kullanmadim fakat serumlarinin da iyi oldugunu duydum, nitekim bir krem icin simdilik bana cok.
sensuous un mor siselisi cok guzeldir
idealist ile aşmıştır.Her kuruşuna değer.
cilt bakım ürünlerinde rakip tanımayan markadır.
verilen paraya değecek sonuçta ürünleri bulunmaktadır, kalitedir.
oldukça pahalı ama bir o kadar kaliteli ürünleri ile dünyaca ünlü kozmetik firması. dazzling isimli parfümü mükemmeidir.
evde tasarladığı kokularının tanıtımı için ünlü bir parfümeri mağazasına gittiğinde, oradaki müdür tarafından ismin ve cismin nedir senin denerek küçümsenip reddedildikten sonra mağazadan çıkarken ayağının yere takılıp yanında getirdiği parfüm şiselerinin kırılmasıyla ve kokuların etrafa yayılmasıyla ünlü olmuştır.
modern muse isimli parfümü narciso rodriguez for her ile birebir kokan markadır.
Double wear fondotenni instada youtube da her görüsümde oha ya cok güzel gibi bu diyodum bugün deneme fırsatı buldum ve oha ya cok güzel dedim. Oha ya cok güzel
Cep yakan fiyatlarıyla, uzaktan seyredilebilen kozmetik markasıdır.
iyidir, kalitelidir ama burnu kaf dağındadır.
iyidir, kalitelidir ama burnu kaf dağındadır.
Aşırı aşırı pahalı olan marka.
Bir tane parfümünde gözüm var ama kokusunu bilmiyorum. Kalıcılığı hakkındaki duyumlarım nedeniyle gözlerimi diktim. Kokuyu seversem para biriktirip alayım diyorum. Yeterince kalıcıysa günde 3-4 fısla 5-6 ay gider diye düşünüyorum. Eğer öyle olursa 5-6 ayda bir o kadar para bayılmam sorun yaratmaz herhalde.
Bir tane parfümünde gözüm var ama kokusunu bilmiyorum. Kalıcılığı hakkındaki duyumlarım nedeniyle gözlerimi diktim. Kokuyu seversem para biriktirip alayım diyorum. Yeterince kalıcıysa günde 3-4 fısla 5-6 ay gider diye düşünüyorum. Eğer öyle olursa 5-6 ayda bir o kadar para bayılmam sorun yaratmaz herhalde.
Dünyanın en iyi fondötenini üreten marka..yerim.
Çok güzel bir kozmetik markasıdır.
Çok güzel bir kozmetik markasıdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar