bugün

cilt bakım ve kozmetik ürünlerinde oldukça gözde ve pahalı bir marka. aynı ismi taşıyan amerikalı bir kadın tarafından kurulmuştur.
rimelini almak için 60 ytlyi gözden çıkarmak gereken, herşeyi çok pahalı, ithal kozmetik markası.
beyond paradise adlı mükemmel bi parfümü olan marka.
(bkz: akmayan rimel)*
(bkz: çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır)
(bkz: beyond paradise)* *
http://www.esteelauder.com/home.tmpl
Yüz kremlerinde ödül almış marka. Özellikle hassas ve her şeye alerjisi olan ciltler için çok uygun. Yalnızca azıcık pahallı sanki.
sensuous adli yeni parfumunu piyasaya surmus markadir. **
istisnasız tüm ürünleri verdiğiniz paraya değer.
her kadın bilir bu markayı.
yeni çıkan wild elixir adlı parfümü harika olan marka. menekşe, mandalina ve kadife çiçeğinin birleşimi dünya dışı bir kokusu vardır bu parfümün.
pahali ama cok da pahali olmayan marka.
soyle ki paletleti 7-8 gramdir bir chanel ya da dior paleti ise 4-5 gram ve estee'den daha pahalidir.
ipek gibidir farlari tozutmaz bulasmaz tum gun dayanir.
ambalaji cok guzeldir.
rujlari kremsidir kurutmaz rengini de verir, hafif guzel bir kokusu vardir.
double wear diye bir fondoteni vardir ciltte kusur neyin birakmaz, mat bir bitisi oldugu icin ustune istediginizi surersiniz, dayaniklidir bulasmaz akmaz tek eksisi pompali sisesi olmamasidir.
cilt bakim urunlerini kullanmadim fakat serumlarinin da iyi oldugunu duydum, nitekim bir krem icin simdilik bana cok.
sensuous un mor siselisi cok guzeldir
idealist ile aşmıştır.Her kuruşuna değer.
cilt bakım ürünlerinde rakip tanımayan markadır.
verilen paraya değecek sonuçta ürünleri bulunmaktadır, kalitedir.
oldukça pahalı ama bir o kadar kaliteli ürünleri ile dünyaca ünlü kozmetik firması. dazzling isimli parfümü mükemmeidir.
evde tasarladığı kokularının tanıtımı için ünlü bir parfümeri mağazasına gittiğinde, oradaki müdür tarafından ismin ve cismin nedir senin denerek küçümsenip reddedildikten sonra mağazadan çıkarken ayağının yere takılıp yanında getirdiği parfüm şiselerinin kırılmasıyla ve kokuların etrafa yayılmasıyla ünlü olmuştır.
modern muse isimli parfümü narciso rodriguez for her ile birebir kokan markadır.
Double wear fondotenni instada youtube da her görüsümde oha ya cok güzel gibi bu diyodum bugün deneme fırsatı buldum ve oha ya cok güzel dedim. Oha ya cok güzel
Cep yakan fiyatlarıyla, uzaktan seyredilebilen kozmetik markasıdır.
iyidir, kalitelidir ama burnu kaf dağındadır.
Aşırı aşırı pahalı olan marka.

Bir tane parfümünde gözüm var ama kokusunu bilmiyorum. Kalıcılığı hakkındaki duyumlarım nedeniyle gözlerimi diktim. Kokuyu seversem para biriktirip alayım diyorum. Yeterince kalıcıysa günde 3-4 fısla 5-6 ay gider diye düşünüyorum. Eğer öyle olursa 5-6 ayda bir o kadar para bayılmam sorun yaratmaz herhalde.
Dünyanın en iyi fondötenini üreten marka..yerim.
Çok güzel bir kozmetik markasıdır.
Çok güzel bir kozmetik markasıdır.