bugün
- para mı aşk mı sorunsalı8
- futbol11
- süper lig7
- sözlük yazarlarının en son okuduğu kitaplar5
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı18
- araplar kuzey kıbrıs'ı neden tanımıyor5
- türkiyede korku yazarının olmaması3
- telekinezi3
- yaprak3
- gezicilerin polisten dayak yerken çıkardığı sesler7
- kanada3
- sürekli peki neyse diyen kız2
- nasreddinhoca3
- kafede yalnız oturan insan2
- 22 ağustos 2026 çorum kasımpaşa maçı5
- 70 sene sonra burası ölü insanların anısı olacak2
- alçak puşt3
- en sevdiğiniz türkçe kelime2
- kasımpaşa4
- milan skriniar8
- çorum4
- kasımpaşa sk4
- madencilerin beştepe'ye yürüyeceğiz demesi4
- çorum fk4
- laik teyzelerin fenotipi2
- üniversite okumanın gereksiz olması9
- fabrikada tütün saran kız2
- 22 ağustos 2026 rizespor samsunspor maçı3
- fenerbahçe21
- brezilya3
- samsunspor2
- çaykur rizespor2
- uludağ sözlüğün inci sözlük clonuna dönüşmesi3
- arkadaşlar sizce bu kürt nasıl3
- nervio varıdı nerede o11
- atatürkün kurduğu düzeni devirmek2
- truenun amı olması3
- sözlük yazarlarının favori dizisi7
- rasim ozan kütahyalı3
- arkadaşlar sizce bu kürk nasıl4
- imralı basılsın apo piçi asılsın6
- velvet50
- osuruktan şiirler89
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi13
- muslettin amca11
- israil den türkiye'ye suriye de üs uyarısı2
- tai lung26
- sözlük kızlarının babaları5
- yavudilerde cin peri hayalet öcü hortlak olmaması12
- sağcıların ortak özellikleri3
erkin koray' a şarkının hikayesi sorulduğunda arkadaşlarımla beraber bir gecede yazdık ben daha sonra biraz toparlama yaptım dedi. estarabim' in anlamı nedir diye sorulan bir soru üzerine koray sözlükte karşılığı olmadığı gibi bir anlamıda yok eğer bir anlam aranıyorsa, yorumu şarkıyı dinleyen kişinin kendisine bırakıyorum dedi...
herkese renkli günler
herkese renkli günler
ünlü grubunun çalışması dinlenisidir. tabi erkin koray yorumu her zaman bir numraradır.
https://www.youtube.com/watch?v=n4ScfWQZmIQ&feature=relmfu
https://www.youtube.com/watch?v=n4ScfWQZmIQ&feature=relmfu
erkin koray'in gizemci havasiyla manasini aciklamadigi bir sarki ismi. esrar partilerinde genellikle sarilan esrarin -ki iki tane sarilir. karsilikli iki uctan elden ele dolasirken ortada bir yerde ayni kisiye denk gelmesine denir. sagdan soldan yani..
ez tera bem= sana söyliyeyim. (bkz: kürtçe)
es tarabim, yani es yelim tam turkcesi, tarab farsca'da yel demek.
youtube'da bir kullanıcı yorumu. doğru mu? bilemedim şimdi.
youtube'da bir kullanıcı yorumu. doğru mu? bilemedim şimdi.
birçok söylentiye sebep olmuş erkin baba şarkısı.
şarkının isminin kürtçe olduğunu iddia edenler var ve 'estarabim' kelimesinin kürtçe'de karşılığı olduğunu söyleyenler var, olabilir kürtçe bilmiyorum. bir diğer söylenti ise 'esrar abim'in hızlı söylenişi olması. erkin koray haliyle esrar abim isimli bir şarkının yayınlanamayacağının farkında olduğundan kelli şarkının adını değiştirmiş, estarabim yapmıştır. şarkının sözleri dikkatle incelendiğinde uyuşturucuya göndermeler olduğu görülmektedir.
şarkının isminin kürtçe olduğunu iddia edenler var ve 'estarabim' kelimesinin kürtçe'de karşılığı olduğunu söyleyenler var, olabilir kürtçe bilmiyorum. bir diğer söylenti ise 'esrar abim'in hızlı söylenişi olması. erkin koray haliyle esrar abim isimli bir şarkının yayınlanamayacağının farkında olduğundan kelli şarkının adını değiştirmiş, estarabim yapmıştır. şarkının sözleri dikkatle incelendiğinde uyuşturucuya göndermeler olduğu görülmektedir.
Kesin "Fesupanallah" şeklinde tepki verilecek ama, "Karlı Dağlar"ın ardındaki "Tımbıllı" ilçesinde "Çöpçüler"in sık sık uğradığı "Yalnızlar Rıhtımı"nda yeni açılan BiM şubesi. Estara BiM!
erkin koray'ın 1975 yılında doğan plak'tan çıkan tek plağının ön yüz şarkısı. arka yüzünde arabesk formundaki sevince yer alır. estarabim, kelime anlamı olarak hiçbir şey ifade etmez. koray, dinleyicinin bu kelimenin yerine istediği, anladığı başka bir kelime koymasını öğütler. nihat örerel'in de düzenlemelerinden yer aldığı estarabim, çıktığı yıl çok satmasa da daha sonra bir klasik haline gelmiş hatta hababam sınıfı sınıfta kaldı filminde bile kullanılmıştır.
başındaki zurna solosu elektro bağlama melodileri insanı kendinden geçiren erkin baba şarkısı.
Samsun'da Çiftlik caddesinin bir alt sokağında otantik kıyafetler satan, sevimli, küçük bir butik. oradan aldığınız elbisenin aynısını başka bir yerde görmek imkansızdır.
unlu tarafindan da harika yorumlanmis bir erkin koray sarkisidir.
hababam sınıfının klasiklerindendir...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar