döşü kıllı kısmını birazcık fazla abartmış olarak ben.

edit: başlığı açan kişi ilk entryi silmiş, başlık üzerime kalmış.
başlığı açan kişi: ay ugrasamam senle ayol
http://galeri.uludagsozluk.com/r/190831/
(bkz: türk erkeği)
kadınlara genelde çekici gelen erkeklerdir.
esmer erkek ispanyol havasında olan, biraz italyana kaçan, hatta Yağız olan, hatta makbul erkek olan...
ülkemizde arz- talep eğrisi sola kayan erkek türü.
türk kızlarının favorisiymiş.
Çok esmer olmadığı sürece karizmadır.
bazen sütlü kahve gibi nefistir..

görsel
geneli yakışıklı olan erkeklerdir.
benim de için de dahil olduğum guruptur. tek fark o eklediğiniz fotoğraftakilere değil balık ayhan'a benzerim.
edit: eksileyen benden hoşlanıyor galiba. *
edit: 2 oldular neredesiniz lan? *
1854874152 adım önde olan erkektir.
bunu olmak kolaydır.

Bir solaryumluk işi var aga, yiyorsa esmer erkek biraz beyazlaşmaya çalışsın. Yemez.
esmerdir.
her türlü giderimizin olduğu bizi rahatlatan sözdür.
uzun boylu ve omuzları da iyiyse beyaz gömlekle bambaşka olur.
serttir.
Candır, canandır
sevilesidir.
(bkz: kaslı esmer)
Esmer erkek varken sarışın da neymiş? sarışınlar bok yesin, esmer candır kandır hayattır.
Dünyanın her tarafına saçılmış, sürüsüne bereket erkektir. Onlardan çok vardır, birazda kızıl - kumral falan aramalıdır; Değişiklik olsundur. Kara sarı türleri iç bayar, mor dudakları insanı sözlüklere sığındırır.
içgüdüsel olarak siyahın bilinmezliği gizemli kıldığı için daha çekici olan erkeklermiş güya bir biscolata olmadıktan sonra ha sarı ha kara.
bu akımın en büyük öncülerinden biriyim. ama emin olun türkiyede kızlar yinede vermiyor. 189 boyunda esmer çekik gözlü 3 yıl body building geçmişine sahip birisiyim ve kıllıda değilim ama yok arkadaş. sevişiyorlar öpüşüyorlar ama vermiyolar sikicem hepsinin yolunu cinnet geçircem amk.
kızların her zaman ilk tercihi olan erkektir.
Benim sevgilimdir aşktır o aşk bitaneciiktir.
esmer dedikse zenci de demedik yani. azıcık ucundan kara, sakal filan iyidir.
Eğer yakışıklı ise; erkekliğin nirvanasını yaşıyordur.