bugün
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet20
- bir kadını keko gösteren detaylar16
- ucan tekme atan hipopotam28
- bacılar çabuk bakın15
- babuş diyen kız10
- 6 ekim 2026 istanbul imam hatip bıçaklı kavgası28
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi33
- ulıdağ sözlük'ün geleceği20
- netanyahu7
- arkadaşlar sizce bu mont nasıl13
- bu sözlük çok kötüymüş ben de pembe götlüyüm9
- beraber kavgaya gidilecek yazarlar7
- nervio'nun erkek olması31
- iltica41
- izmir büyükşehir belediye başkanı akp'ye geçiyor9
- arkadaşlar güldük eğlendik7
- kızlar bi bakın bişe göstercem9
- sözlük kavgasını en iyi anlatacak yönetmen14
- queen feristah10
- sözlükte kim kimle aşk yaşıyor veritabanı4
- yaprak döken adam2
- from gold from dust29
- sözlük yazarlarının bebeksi kombinleri15
- her gün blazer ceket giyen kadın7
- dişil enerji yağı4
- yahudi kızları3
- bacılar koşun yanıyorum6
- sözlük kızlarının kekleri5
- kızınız sözlükte yazabilir mi10
- çok uykum geldi4
- kızlar bakın başlıkları birleştirilsin6
- dişil enerji3
- arkadaşlar sözlükten ayrılıyorum6
- beyler acilen koşun3
- kavaklıdere5
- izmir'in akp'ye geçmesi23
- aslında en iyi joker heath ledger değildir5
- adnan oktar'ın kedicikleri4
- nervionun hala sözlüğe gelmemiş olması7
- leopar desen giyinen kadının amacı10
- maroon 5'ın bir dönem gerçekten müzik grubu olması6
- sözlük kızlarının seksi çorapları9
- havuçlu tarçınlı kek4
- rüyamda örümcek maymun gördüm6
- neden yahudi intihar bombacısı yok5
- çocuğa israil diye isim koymak2
- artık hayatta olmayan birine özlem duymak5
- fatma betül sayan kaya36
- sabah akşam nervio yu konuşan sözlük6
- miss universe türkiye 20268
entry'ler (33)
En masum, en savunmasız ve en güzel kokulu yaratıktır.
Bir adamı sırf parası için seven kadından farksız, karaktersizdir.
Kaslı erkekler, one direction grubu, ve asla onun kadar güzel olamayacakları kızlar.
Ağzını şapırtadarak yemek yemesi, paranı harcaması, sevgiline veya hoşlandığına yavşaması sevgili yapınca bizi sallaması. Çok hızlı konuşması.
Ortamı ve ortamdaki kişileri beğenmemiş insandır. Başka türlü yalnız olandır, etrafı kalabalıkken o kendi içinde yaşayandır. Ona dönüp neden konuşmuyorsun? diye sorulunca ciddiyetini bozmaz.
Tek gecelik kızlardır. Bir araştırma yapılırsa dünyadaki fahişelerin bir çoğu sarışın hatunlardır. Sokcan dalgayı, yolu vercen başka türlü çekilmezler.
Tek gecelik kızlardır. Sarışın olmalarını bir ayrıcalık sanıp erkekleri peşinde köpek yapmaya çalışırlar.
Güleryüzlü, çekici, seksidir. Bakışları karşı cinsi kendine çeken, aşık olunası kadınların burcudur.
Türkiyede maalesef böyle bi durum var. Bakire olmayan kızla evlenmem diyen erkek, evlenene kadar mutlaka cinsel ilişkiye girmiştir. Eee sen evlenmeden önce istediğin kişiyle ilişkiye giriyorsun, evleneceğin kadın salak mı kendini sana saklasın. Cahil ve okumamış kişilerin genelde doğu tarafında olan düşünce biçimidir.
Orospular ve fahişeler hariç, sevdiği bir kızla oral seks yapan erkeğin önünde saygıyla eğilirim. Kızı buna ikna edebilcek sevgiyi, güveni her erkek veremez.
Bokla banyo yapmaktan farksızdır. Anal seksten sonra oral sekse geçmek ise çok mazoşist bir durumdur erkek fazla zarar görmez fakat kadın zevk alsada tıbbi olarak zarar görür enfeksiyon kapar.
Bir bakan arkasını dönüp tekrar baktıran kızlardandır. Türkiyede çok az var, geçenlerde biriyle karşılaştım gözlerimi alamadım çekiyolar adeta
Kızlar genelde sigarayı marjinal görünmek için içerler. Sigara içen kızın sigara içmeyen bi kızla arkadaşlık yapması zordur. Ama durum erkek gibi sigara kokuyorsa farklıdır, iğrençtir, sevmiyorsak uzak durmamız gereken bir konudur.
Psikolojik sorunları olur zayıf kızların. Fazla kısa giyinmezler, zayıflıklarını belli etmeyen kıyafetleri seçerler. Tatminsizlik ve özgüven eksikliğidir. Fiziği normal birini gördüklerinde başını eğerler. Zor bi durum.
Desteksiz sütyen yoktur her sütyenin içinde memelerin sarkmaması için bir destek vardır. Erkekler bu konuda çok bilgisiz, kızlar destekli sütyen takmasa bu sefer memeleri sarkar ve hoşunuza gitmez. Ama durum yumurta kadar göğüsleri olan bir kızın (kadının) desteki sütyen takması göğüsleri dik gösterir buda hayal kırıklığıdır.
Vücudunda en az 1 tane yanık izi bulunan çocuktur. Rahattır, sıcak kanlıdır.
Selülitli türk ve abaza erkeklerin çakma adriana liması. Göğüsleri de 70 beden.
-18 yaş kızların tercih ettiği birşeydir. Arkadaşlarına hava atmak için genelde spor arabalı erkeklerin dikkatini çekerler. Akşamları bazen sokaklarda dolaşıp arabaları erkeklere numaralarını dağıtırlar. Bu onların zora gelmek istemeyişinden örneğin otobüs dolmuş gibi araçlarda sürünmek istemesinden kaynaklanır. Eee arabası olan çocukta durur mu kızı altına yatırır
Gotik olcam diye değil kendi tarzını yaratandır. Aksini iddia edenlerin ailesi zaten bu konuya küçüklükten karşı çıkmıştır.
Tecrübelerim üzerine bakire olupta dövmeli bir kız görmedim. Belinde kukusunda kuyruk sokumunda ve göğüsünde dövme olan her kız domalmaya mahkumdur bence.