bugün

19 eylül 1980 abd doğumlu basketbolcu. 1,88 boyunda ve şutör guard pozisyonunda oynuyor. abd doğumlu olmasına rağmen bosna hersek milli takımında forma giyiyor.

edit: italya basketbol ligi takımlarından ea7 emporio armani milano ile sözleşme imzaladı.
asıl ismi Ernest Lenell Bremer basketbolcu. 2012-2013 sezonunda fenerbahçe ülker için ter dökecektir.
geçen sene milano'da iyi bir performans gösteren basketbolcudur. ama bu sefer beklentiler çok yüksek. beklentileri karşılayabileceğini pek sanmıyorum. hadi bakalım hayırlısı.
fenerbahçe ülker'in 1 yıllığına anlaştığı profesyonel basketbolcu.
fenerbahçe'den bir an önce gönderilmesi gereken basketbolcu, barış ermiş yerine bunu tercih eden koça küfür etmemek elde değil. bo'nun dönmesiyle birlikte dakikalarının azalacak olması sevindirici.
bunu transfer eden beyinsiz transfer heyetine ne desem azdır.
Neden geldiğini çözemediğim oyuncudur. Yerinde bir karar geç bile kaldık hata bile yaptık.
oh be gitmiş...
varlığıyla bize attan (bo mccalebb) inip eşeğe binmeyi seyrettirmiş basketbolcudur.
basketbolculuk açısından benimle onun arasında fark olmayan oyuncu. şöyle ki: bende defans yapamıyorum o da, bende şut atamıyorum o da, bende dribling yapamıyorum o da, bende asist yapamıyorum o da.
© copyright 2005 - 2026