bugün
- kiraz cicegi kolonyasi24
- sözlük yazarlarının tatlıları13
- tek şarkı ile müzik zevkini anlat9
- her gün aynı yemeği bıkmadan yiyebilen insan10
- askerde günde iki kere duş alan erkek12
- corona bira içen erkek6
- koca istiyom gel beni al5
- velvet37
- bir ayet reddedince dinden çıkmak18
- karşı cinste çekici gelen şeyler4
- gandalf yüzüğü neden frodoya emanet etti sorunsalı3
- kuran da namazın olmaması21
- bik bik'in mutfağına konuk olmak10
- sözlük yazarlarını en etkileyen mesajlar6
- sözlük yazarları adam gibi durun3
- sözlüğün en popi erkeği5
- ctrlx10
- domalan kız7
- uzak dur benden sözlük4
- korkusuz korkak filmindeki kör dilenci2
- japon kızı3
- kendi kendini bıçaklayan adam7
- her şeye zam gelirken maaşın sabit kalması hissi4
- beybi leydi'nin ayakları5
- 2026 2027 sezonu trendyol süper lig fikstür çekimi2
- hoşlanılan kızın sizi ayaklarıyla tokatlaması7
- mason greenwood6
- bik bik'in mutfağı3
- seni öldürmeyen şey seni güçlendirir8
- istanbul da ev kiraları6
- bizi ne zaman sevecekler5
- yaşlılık kaç yaşında başlıyor sorunsalı4
- sevgiliyle ormanın derinliklerine gitmek3
- iş arkadaşlığı9
- 31 yaşında bakire olan kız9
- saraca finch house24
- sevgiliyi 10 seneden beri görmemek8
- cevabı bilinmeyen sorular6
- ilk defa arkadan verecek olan kız2
- eşitlik miti ve eşitsizliğin doğallığı2
- en tehlikeli kadın tipi7
- ehli sünnet hocalar11
- sabah gözünü kahve sigarayla açanlar13
- kırım kongo kanamalı ateşi4
- kedilerin evdeki boş duvara bakıp kitlenmesi3
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı13
- aldatırken kocasıyla telefonda konuşan kadın3
- arkadaşın karısının at gibi olması7
- atatürk'ün abartılmış bir lider olması11
- bir yazarı ensesinden tutup blowjob yaptırmak4
sözlüğe "ulan şimdi kimler beğendi karmam kaç oldu" denmesiyle erken kalkılır. ve yüzünü yıkamadan bilgisayarın başına geçen insan tipidir.
benim için hiç uyumamaktır..
yoksa kalkamıyorum arkadaş sabahları, ikinci öğretimlerin harçarı düşük olsaydı yazardım tam benlikti, ama olmadı.. neyse ben bu halimle de onlara ayak uydurabiliyorum. *
yoksa kalkamıyorum arkadaş sabahları, ikinci öğretimlerin harçarı düşük olsaydı yazardım tam benlikti, ama olmadı.. neyse ben bu halimle de onlara ayak uydurabiliyorum. *
okula belli bir mesafe barındıran bir noktada oturuluyorsa, ilk derse geç kalmamak adına zorunluluktur.
vücuda yaptırılabilecek en sağlıklı egzersizdir. erken uyanma saati aslında 6'dır.
(bkz: sabahları erkenden yatmak)
zoraki,kışın sıccacık yataktan çıkmak zorunda olan bünyeler için ölümdür ölüm.
hafta sonuysa sorun değildir. alışkanlık olarak sabah 6,30 da açarsın gözünü, şöyle bir gerinip içinden söylenmeye başlayacaksındır ki tatil olduğu gelir akla. işte o an senden mutlusu yoktur. diğer tarafına döner sıcacık yorganına daha bir sıkı sarılır, uyumaya devam edersin.
duygusal bir şiirin duygusal girişi olabilir.
Bu zamanlarda insan normalden daha da erken uyanıp en yakınındaki ısıtıcı, kalorifer peteği vesaireye şiddetle sarılmalıdır ki,gece boyu buz tutan damarları açılsın.
bu sabah başa gelen olay. oysa ki gece olabildiği kadar geç yatılmıştır, sabahleyin bir buçuk saat erken uyanmak hiç planda yoktur. erken uyanıp kapatılan bütün alarmlara acıyorum.
Ise gidileceginin gostergesidir. Dusa girmeden ayilamiyorum.
Duş alınarak geri kalan uykudan alınacak enerji yine kazanılabilir. Aynı şey tüm gece uyumayanlar içinde geçerlidir.
benim için asla problem olmayandir. Zira farkındayım ki erken kalkan Yol alır.
Mecburen...mecburiyetten.
yapması zorunlu olan bir hareketi yerine getirmektir. hiç aksatmam her sabah yaparım.
pazar günleri çiledir.
Günü daha efektif kullanmak adına her sabah yaptığımdır. Hayat uykuda geçirilecek kadar uzun değil işim olsun ya da olmasın her sabah en geç 7:00 da uyanıyorum.
(bkz: uyuma uyumak için önünde sonsuzluk var)
(bkz: uyuma uyumak için önünde sonsuzluk var)
04:56 'dan itibaren ayakta olmaktır benim için.
alışkanlığa dönüşüyor.
fakat erken uyanmak benim tembel olduğum gerçeğini de değiştirmiyor. çünkü 9 da işte olması gereken lavuk benim gibi yatakta yatıp sözlükte takılmamalı.
sanırım kalkıyorum.
fakat erken uyanmak benim tembel olduğum gerçeğini de değiştirmiyor. çünkü 9 da işte olması gereken lavuk benim gibi yatakta yatıp sözlükte takılmamalı.
sanırım kalkıyorum.
Benim yapamadığımdır, olsa olsa geç uyumak denebilir. sabahın dokuzunda uyumak da ilginç bir duygu sözlük.
4'te yattığın gecenin ardından 8'de uyanmaktır, zombi gibi gezmektir.
bereket sebebidir.
günlerin çok kısa ve işlerinin hiç bitmediğini söyleyenler, kalkış saatlerine dikkat etmelidir.
günlerin çok kısa ve işlerinin hiç bitmediğini söyleyenler, kalkış saatlerine dikkat etmelidir.
alıştığınız vakit ne zaman yatarsanız yatın otomatik olarak uyanmanızı sağlayan alışkanlık. her gün 8:45'de gözüm açılıyor, korkuyorum bazen.
Kendine sövdüren durumdur.
duyuldugunda kulaga hos gelen ancak gayet gicik bir durumdur.
kendimi bildim bileli erken kalkarim. erken derken 5-6 yi kastediyorum.
bazen normal insanlar gibi 7 de filan uyaniyorum ve dunyalar benim oluyor boyle gunlerde.
yakinda evlenicem mesela. neyse ki yanimdakini uyandirma huyum yok. annemin uyanma saati 3 ya da 4tur. he uyuma saati de 7dir en gec. boyle seyler genetik de olabilir.
guzel yonleri de var elbet. bolca kitap okuyorum, dizi film izliyorum ve ev islerini yapiyorum bu sure icinde. ama oglen bastiracak olan uykuyu dusunmemeye calisarak...
kendimi bildim bileli erken kalkarim. erken derken 5-6 yi kastediyorum.
bazen normal insanlar gibi 7 de filan uyaniyorum ve dunyalar benim oluyor boyle gunlerde.
yakinda evlenicem mesela. neyse ki yanimdakini uyandirma huyum yok. annemin uyanma saati 3 ya da 4tur. he uyuma saati de 7dir en gec. boyle seyler genetik de olabilir.
guzel yonleri de var elbet. bolca kitap okuyorum, dizi film izliyorum ve ev islerini yapiyorum bu sure icinde. ama oglen bastiracak olan uykuyu dusunmemeye calisarak...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar