bugün
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek8
- ben geldim naneler8
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler10
- en gey özelliğiniz15
- eşimi aldattım vicdan azabı çekiyorum4
- zallın fake hesabı var mı9
- kadınlar hakkında net gerçekler4
- dünyanın en çileli coğrafyaları2
- dönerci isim önerileri4
- dinciler3
- hemcinslerle istihza veya şiddet yoluyle iletişim3
- ben bir hata yaptım2
- terör devleti2
- hababam sınıfı semra hoca2
- clydeless bonnie6
- gocu26
- kuşkulu randevuevine girmek2
- kokuşmuş bilgeliğin okları2
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması10
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- oralı olmayan yazarlar4
- mor semsiyeli yabanci21
- kutsal suyla dolu ummanda yüzmek2
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi8
- zeus büstünün münhal gözleri2
- özşen madencilik işçilerinin direnişi7
- ilk buluşmaya karnı aç gelen kezo5
- yaz günü bira içmek2
- seksten sonra pişman olmak2
- anın görüntüsü20
- erkeklerin annelerini aramadan duramamaları5
- yanılgı mimarisini kökünden sökmek2
- eski filozofların külyutmaz dölleri2
- uludağ sözlüğü 3 kelime ile anlat2
- bisikletle giderken arkadan daat yapan araba6
- kürtçü şımarıklığı3
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- allah nasıl hep var olmuştur3
- silivri belediyesi ne operasyon5
- chp'nin hali ne olacak49
- 90lara damga vuran türk dizileri3
- kinci bir insan olmak4
- doğu bizim batı hepimizin2
- siz hepiniz biz türkiye marşı3
- evde tekken yan odadan gelen khkaha ve ağlama sesi2
- içki içtikten sonra yeterince su içmeden uyumak3
- tayyip ölünce başa kim geçecek sorunsalı2
- muharrem ince haklıydı3
- değer bilmeyene yapılması gereken4
üçüncü nesil bir yazardır, hoşgelmiştir. neşeli entrylerdir kendisine.
birinci yılını kutladığım, nice senelere yazarı...
crow'un * en popüler olduğu zamanlar, fazlada büyük olmadığım dönemler, makyajı ve tavırlarıyla büyüleyen, intikam için geri dönmüş, aşık karakter. jane siberry'nin de dediği üzere, it can't rain all the time.
sanırım doksanları genç olarak yaşayan çoğu insanın bir dönem kendini onun yerine koymuşluğu var. karanlık bir idoldür kendisi.
the crow filminin, yine filmdeki çekimler esnasında rahmetli olmuş, brandon lee tarafından canlandırılmış karakteri; zannımca da, sinema tarihindeki en karizma, en karanlık, en intikamcı, ve de aşkın nelere muktedir olduğunu gösterebilen karakterdir..
The Crow'da Brandon Lee'nin canlandırdığı, intikam için geri dönen rocker karakter.
eskiden crow manyaklığı vardı. herkes bu abiyi karizmanın tanımı olarak kabul ederdi. o uzun dizlerine kadar gelen deri ceketi(hani matrixde de var ya olm o işte) giyip sokaklarda cool takılan insanlar vardı. bende isterdim ama olmadı işte alamadık öyle deri ceket. neyse işte genelde benden birkaç yaş büyük olanların kahramanıydı eric. biz daha küçüktük o zamanlar. birde binanın çatısında attığı gitar solosu vardır bu müthiş karizma abinin.
"I have something to give you. I don't want it anymore. Thirty hours of pain all at once... all for you."
-Eric Draven-
-Eric Draven-
"Mother is the name for God on the lips and hearts of all children. Do you understand?"
"It can't rain all the time."
"Victims; aren't we all?"
sözleriyle bile çok şey anlatan the crow filminde çok başarılı bir şekilde oynayıp, hatta eric draven karakteri için saçlarını bile uzatıp, gitar çalmasını öğrenen , yaşasaydı şu an en başarılı aktörlerden biri olacağı kesin olan brandon lee'nin canlandırdığı karakterdir. filmde oynadığı karakterle brandon lee'nin gerçek hayatı kesişmiş, nişanlısı eliza hutton'la evlenemeden ölmüştür.
"It can't rain all the time."
"Victims; aren't we all?"
sözleriyle bile çok şey anlatan the crow filminde çok başarılı bir şekilde oynayıp, hatta eric draven karakteri için saçlarını bile uzatıp, gitar çalmasını öğrenen , yaşasaydı şu an en başarılı aktörlerden biri olacağı kesin olan brandon lee'nin canlandırdığı karakterdir. filmde oynadığı karakterle brandon lee'nin gerçek hayatı kesişmiş, nişanlısı eliza hutton'la evlenemeden ölmüştür.
the crow'un ruhu.
kendi aşkı için intikam almaktan kaçınmayan...
alevler içindeki şehrin meleği... ya da anti-kahramanı.
kendi aşkı için intikam almaktan kaçınmayan...
alevler içindeki şehrin meleği... ya da anti-kahramanı.
the crow filminin ana karakteri. kendisi intikam için dünyaya geri gelmiştir filmde. ve kimse gücünden bahsetmemiştir.
bu arkadaşımız kendini hızla iyileştirme* özelliğine sahiptir. heroes'daki claire var ya onun yeteneği işte. ve kendisi onu yönlendiren karganın gördüklerini görebilir, duyduklarını duyabilir.
bu arkadaşımız kendini hızla iyileştirme* özelliğine sahiptir. heroes'daki claire var ya onun yeteneği işte. ve kendisi onu yönlendiren karganın gördüklerini görebilir, duyduklarını duyabilir.
solo gitar üstadıdır.
büyülü güçlere sahip bir karganın öte dünyadan taşıyıp getirdiği hayalet. aynı karga, intikamını alabilmesi için ona gözlerinin rehberliğini sunacaktır.
terasta attığı gaz solosuyla hafızlarda yer edinen the crow karekteridir.
güncel Önemli Başlıklar