bugün
- sözlük erkeklerinin göğüsleri18
- sevdiğiniz yazarlara sürekli artı basmak6
- dayanamayıp kitap almak7
- kocu7
- iremga4
- sözlüğe efsane filmler bırak6
- hindistan'a atom bombası atmak7
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması28
- iki zenciyle aynı odada uyumak9
- ellerim bos gonlum hos5
- bana sesini yükseltme diyen partner5
- kızlar acilen konuşmamız gerek19
- şükredilecek şeyler9
- dejavu yaşamak7
- haftanın gammazları listesi25
- zall özel mesajları okuyor mu sorunsalı5
- sadece başlığı açacak kadar düşünebilmek6
- arkadaşlar bir konuya açıklık getirelim2
- herkese garip size normal gelen şeyler17
- sözlüğümüz iyi ki var2
- garibim çaylak olmuş2
- sözlük sadece bilgi edinmek için değildir3
- aykolik 31 çekmeyi nerden öğrendi sorunsalı11
- anın görüntüsü22
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması24
- iç gıcıklayıcı bir şey söyle7
- en son ne yediniz5
- osimhen lukaku vlahovic salah6
- bir kızı meyveli sodaya alıştırmak5
- mastürbasyon yapmayı unutmayın6
- lanetli çaylak3
- tarih tekerrür eder mi6
- şeytanla pazarlıkta istenecek saçma şeyler2
- ben sözlüğü ciddiye almıyorum karizması11
- kaslı serseri mi göbekli iş adamı mı6
- hangi sözlük kızının sağ koltuğuna oturursunuz9
- 2023 te süper güç olacağını zanneden çomar3
- uyuyan kızın ayaklarını koklamak4
- zorunlu eğitim paradoksu3
- gocu8
- mehdinin bir anda gelecek olması11
- 13 ağustos 2026 15 ilde fırtına alarmı2
- pforzheim den talimat alan yazarlar5
- yiyip yiyip kilo almamak4
- zeki insanlar5
- beyin ameliyatından çıkmak7
- ispartalı kızların gül kokması8
- süleymancılar6
- gammaz olup kimseyi gammazlamamak8
- damarsız tüysüz manisa yaprağı6
harbi adamdır.
uzun yazılarını pm'lerinde bile devam ettiren, hayata bakış açısıyla helal olsunumu almış yazar. zor bi hayatın bizleri beklediğini biliyor.
bu arada nickine inat, yazılarında enter tuşunu bi hayli kullanıyor. XD
bu arada nickine inat, yazılarında enter tuşunu bi hayli kullanıyor. XD
gerçekten açık sözlü ve sağlam yazarlarımızdan, kaybedilmemeli...
entersız klavye, beyin ölümü gerçekleşmiş ama kalbi hala atan bir insana benzer.
entrylerini beğenediğim yazar.
entrylerini beğenediğim yazar.
(#10750888) entrysini beğendiğim, editini ayrıca beğendiğim bir yazar.
eksilendiği entryi silen karakterli olduğuna inanmadığım yazar, tribünlere oynamıştır.
yazarlık bu değil yazar, karmayı bu kadar önemseme demek istediğim, ayrıca bir yazara yakışmayacak davranışlar sergilemesini ''eğitimsiz kadınların bir şey söylendiğinde bağırıp çağırmasına benzetiyorum''. kendisiyle bir derdim yoktur, fakat haraketlerine çeki düzen vermesini tavsiye ediyorum, özel mesajlarına cevap vermemin nedeni ise, söyleyecek fazla bir şeyin olmamasıdır, evet katılıyorum kendisine burnum havada benim, ama kimse sormuyor neden böyle? evet yazar, bana kızman hoşuma gidiyor çünkü yeteri kadar üzgünüm, çünkü mazoşistim elimi duvara vurmak gibi seni kızdırmak ne yaşadıklarımı bilmiyorsun, ne hissettiklerimi bilmiyorsun, bir ego oyuncağısın benim için itiraf etmek gerekirse, aslında çokta kötü yazmıyorsun, benim karmama yazdıklarıma takılmışsın doğrudur, iyilik görecelidir, eğer kırdıysam özür dilerim yazar, yolun açık olsun...
yazarlık bu değil yazar, karmayı bu kadar önemseme demek istediğim, ayrıca bir yazara yakışmayacak davranışlar sergilemesini ''eğitimsiz kadınların bir şey söylendiğinde bağırıp çağırmasına benzetiyorum''. kendisiyle bir derdim yoktur, fakat haraketlerine çeki düzen vermesini tavsiye ediyorum, özel mesajlarına cevap vermemin nedeni ise, söyleyecek fazla bir şeyin olmamasıdır, evet katılıyorum kendisine burnum havada benim, ama kimse sormuyor neden böyle? evet yazar, bana kızman hoşuma gidiyor çünkü yeteri kadar üzgünüm, çünkü mazoşistim elimi duvara vurmak gibi seni kızdırmak ne yaşadıklarımı bilmiyorsun, ne hissettiklerimi bilmiyorsun, bir ego oyuncağısın benim için itiraf etmek gerekirse, aslında çokta kötü yazmıyorsun, benim karmama yazdıklarıma takılmışsın doğrudur, iyilik görecelidir, eğer kırdıysam özür dilerim yazar, yolun açık olsun...
(#11310082) numaralı entrysinde anlatılanlar benim de başıma geliyor, yazdıklarını okurken kıs kıs gülmeme sebep olan yazar.
(#23915970) Bu zihniyetin plancısı yeni dünya düzeninin plancısıyla aynı şirket. Ve beyin yıkamada başarılı oldukları görülüyor. Emperyalist uşağı pkk yalnızca Güneydoğuyu istemiyor. Tüm Türkiyeyi istiyor.
entry'lerini severek okuduğumuz yazar. devamını bekler, iyi yazımlar dileriz efendim.
(#23289595) yazıklarıyla kişilik ve karakterini, kendisini ifşa etmiş kimsedir.
anne ve babasına bu yazdıklarını önermesini dilerim. kim bilir belkide o yazdıklarının mahsuludur kendisi.
anne ve babasına bu yazdıklarını önermesini dilerim. kim bilir belkide o yazdıklarının mahsuludur kendisi.
isim yapmaya gelmiş vasat troll.
söz konusu yazarın durum değerlendirmeleriyle ilgili yazmış olduğu entrylerin üst düzey olduğunu söylemek isterim. bu işde kendisi çok başarılı. yazılarının devamınının gelmesini dilerim. saygılar.
iğrenç oy vermekten yoruldum artık. gereksiz bir yazar.
Gavatın önde gidenidir.
bir zavallı.
pkk'lı yazar.
çok içlenmiş kendinden olanların ölümüne bu entryi girmiş.
(bkz: #24776690)
valla iğrenç demişin ama ben zevkle baktım fotolara.
özellikle birinin memeleri çok iyimiş üzüldüm ölmesine keşke ölmeden gömseydin bir kere.
edit: capsi de verelim.
görsel
surat dişler kötü bir kese kağıdına gideri var ama memeler iyimiş.
çok içlenmiş kendinden olanların ölümüne bu entryi girmiş.
(bkz: #24776690)
valla iğrenç demişin ama ben zevkle baktım fotolara.
özellikle birinin memeleri çok iyimiş üzüldüm ölmesine keşke ölmeden gömseydin bir kere.
edit: capsi de verelim.
görsel
surat dişler kötü bir kese kağıdına gideri var ama memeler iyimiş.
olmaz olsun klavyesidir.
birde qwer tuşları var onlar da çok önemli.
birde qwer tuşları var onlar da çok önemli.
Saçma sapan iftira tarzı ergensi espirilere kurban giden yazar.
(#24845092)
enini sonunu düşünmeden insanları namussuz ilan etmek kendisine de, sözlüğe de, böyle bir tavra tolerans gösteren moderasyona da hiç yakışmamıştır.
enini sonunu düşünmeden insanları namussuz ilan etmek kendisine de, sözlüğe de, böyle bir tavra tolerans gösteren moderasyona da hiç yakışmamıştır.
ileride kendisinin karısı ve kızı olmayacak her halde bir yazar. Bu kadar ağır konuştuğuna göre.
Çok sövüyor. Bugün çaylak olacak 7. Kişi olması muhtemel.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar