bugün
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz28
- patatesin her ortama uyum sağlaması5
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- uzaylıların insanları belgeselde izlemesi2
- gölgenizin peşinizi bırakmaması2
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı10
- dün biri gidicem diyordu2
- salllama ladino konuşuyoruz2
- biri için düşünülen kötü şeyin başa gelme ihtimali2
- yazarların sağlık sorunları4
- gülüşü çirkin insan2
- evde tekken yan odadan gelen khkaha ve ağlama sesi2
- hangi yazarla çift olursunuz28
- kendinden zeki biriyle konuştuğunu anladığın an3
- çindeki üç boğaz barajı dünyanın eksenini kaydırdı3
- mezar komşunuzun çok ses yapması3
- türkiye almanya'dan 10 kat daha iyi2
- durduk yere eski bir rezilliği hatırlamak2
- penis boyu takıntısı6
- ben ve sevdiklerim hariç herkes aptal hissi2
- solucanların bel fıtığı olmaması2
- herkesin kendini normal sanması2
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi18
- güne bir şiir dizesi bırak2
- kazım karabekir ali fuat cebesoy ruf orbay2
- uyurken ağzına böcek girmiş olma ihtimali2
- ya bi siktirin gidin15
- sabah tostu3
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- silvermist sözlükten gitmesin kampanyası11
- ucan tekme atan hipopotam43
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- sözlükte bile yalnız olmak10
- sözlük çiftleştirme servisi11
- nick vermeden bir yazara seslen13
- ulu sözlük telegram grubu12
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı22
- üzülünce kime gidersiniz8
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- şapka takar mısınız12
- sözlük yazarlarının eski sevgiliyi unutma süresi11
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- arkadaşlar ben de hesabımı siliyorum11
- murat kekilli dinleyip intihar eden gençler6
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
- akp de fon krizi tartışmaları3
- düş sokağı sakinleri4
Tam bir Wonderkid.
Yolun açık olsun çocuk.
Yolun açık olsun çocuk.
Kendisi -efendi ve sempatik duruşu nedeni ile - Türkiyenin en fazla hayır dua alan adamı olabilir.
bu performansını devam ettirirse önümüzdeki 2 sezon içerisinde barcelona,real madrid,juventus,machester unıted, chelsea,psg ve monaco gibi kulüplerin transfer gözdesi haline gelecektir.
barcelona çomarı'ndan uzak durması gereken futbolcu.
iyi bir futbolcu bursasporda boy gostermis hollandada twente kulubunde kendini kanitlamis. simdide ronaldolu messili ispanya liginde sansini deniycek genc milli futbolcudur.
sevgilisi de kendisi gibi futbolcuymuş.
görsel
http://www.posta.com.tr/e...futbolcu-galerisi-1308120
görsel
http://www.posta.com.tr/e...futbolcu-galerisi-1308120
BÜYÜK Golcü olacak futbolcu. Arada maçlarını izliyorum; savunma arkasına iyi sarkıyor, ceza sahasında kendisini çok iyi boşa çıkartıyor, tekniği çok iyi ve uzaktan çok düzgün şutlar çıkarıyor. Türkiye'ye gelmemesi dileğiyle.
City herife geri satın alabilme opsiyonu koyuyor yani o kadar ümitli bu çocuktan. inşallah yolu Türkiye ligine düşmez.
Güzel top alıp dağıtıyor gerçekten geliştirmiş kendini, çok baskılı oynayıp top kazanıyor rakip defanstan, ama tabi önemli olan gol vuruşları bakalım bu sezon yüksek gol sayısına ulaşabilecek mi,başarılar kendisine.
Ekşi sözlükte şuan soruları yanıtlıyor.
sorduk bakalım umarım cevaplar .
cevaplar gelmeye başladı.
villarreal formasıyla ilk golünü oyuna dahil olduktan sekiz dakika sonra real betis ağlarına göndermiş genç futbolcu.
https://www.youtube.com/watch?v=ZE34ZUKy3To
şu golü o açıdan atacak kaç futbolcu var türkiye liglerinde.
üstelik golü la liga'da atıyor.
koçum benim.
yolun açık inşallah. vurduğun hep gol olsun, ispanyol spikerler "turko turko" diye bağırsın dursun.
şu golü o açıdan atacak kaç futbolcu var türkiye liglerinde.
üstelik golü la liga'da atıyor.
koçum benim.
yolun açık inşallah. vurduğun hep gol olsun, ispanyol spikerler "turko turko" diye bağırsın dursun.
tamam genç, tamam parlak yüzlü, muadillerine göre vizyonu daha yüksek ve kültürlü bir çocuk ama yetenek olarak cidden overrated bir arkadaş.
a class bir forvet olamaz, hatta b class da olamaz bence. burak yılmaz'dan hallice bir kariyeri olur.
a class bir forvet olamaz, hatta b class da olamaz bence. burak yılmaz'dan hallice bir kariyeri olur.
salih uçan volum 2.0.
Gene bir Türk futbolcu hüsran olacak galiba. Evet.
ikinci yarı için değil, ocak ayına kadar 9 maçlığına levante'ye "özel izin ile" kiralanmıştır.
levante'nin iki forvetinin sakatlanması sebebiyle yaptığı başvuru kabul edilmiştir.
bu arada ispanya liginin marka değerinin kurallardan üstün olduğunun bir başka örneği de sanırım budur.
kararı olumlu buluyorum *
levante'nin iki forvetinin sakatlanması sebebiyle yaptığı başvuru kabul edilmiştir.
bu arada ispanya liginin marka değerinin kurallardan üstün olduğunun bir başka örneği de sanırım budur.
kararı olumlu buluyorum *
Şimdi bu oğlan ilk devre bittikten sonra levante'de oynayacak demi?
yine söylüyorum, devre bittikten sonra değil, önümüzdeki ilk maçta da oynayabilir. devre arasına kadar 9 maç için kesin olarak Levante'de, ondan sonra transfer dönemi tekrar açılacak, Villareal geri çağırabilir (çağırmazsa yıl sonuna kadar Levante'de). Levante ise ocak ayında transfer dönemi açık olduğu için istediği oyuncuyu alabilir.
Büyük liderde çatır çatır gol atıyor gel bak ki türk milli takımında burak yılmaz ın yedeği.
keşke imkan olsa da beşiktaş'a gelse. eski hocası şenol güneş ile yeniden doğar.
sosyal medya'da beşiktaş'lı taraftarlar kendisine come to beşiktaş çekiyorlar. ulan o emekliliğine ramak kalmış oyuncularda işe yarar, yaşlanınca sevilmek istiyorlar işte. tabi emeklilik ikramiyesi de cabası.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar