bugün

entry bekleyen başlıklarından hiçbirşey anlamadığım için entry giremediğim yazarımız. *
edit: ayrıca entryleri çok hoşuma giden yazar. umarım istikrarını sürdürür.
sevgilisinin olup olmadığını nedense merak ettiğim yazar.
allah iyiliğini versin emi yazarı.

lan bunun en beğenilen 10 entry'sinin 8i yaran facebook iletilerindenmişya.
aslan cimbomlu!

(bkz: dişi aslan)
hacıshüsrev baskınındaki yetkili bir abiye benzeyen polis. gülün abi gülün..
meşgale butonunun açılacağı günleri de görece miyidim ?şeklinde sevindirik olan yazar.
*
bir ceviz ağacıdır gülhane parkında.
ne ben bunun farkındayım ne de polis farkında.
kukla:bestami kılıklı piyanist şantör. yorumunun sahibi yazarımız. *
beni yanlış anlamış bacı yazar.. umarım düşünceleri değişir.

si yu tu. *
yu ma tu marka teyp gibi. asla kim olduğunu ve nereden geldiğini bilemezsiniz.
ayrıca kendisi cüliyettir.
nicki bana bir isim çağrıştırıyor.
sevgi kelebeği güzel insandır.
ne ara kelebenk oldu lan bu? neyse öhömm! uçamıyor efendim katiyyetlen uçamıyor.
çok şanslı yazar.
allah beni ihya, onu aşık edecek. *
luna parkların en iyi çarpışan taksi şoförüdür.
asılsız astarsız tanımlardan şöğle bi sıyrılıp, tadellenin beyazından getirene oturup mutluluğun resmini çiziyomuş.
eserleri bim'de satılan muhteşem yazar. tek rakibinin n. ılıcak olduğunu söyler.
tıp fakültelerinde " iskelet " dersinde konu mankenliği yapan yazardır. bilim için kemiklerini feda edendir. (206 kemik ile)
Sözlükteki çok değerli bir abim vasıtasıyla tanıştığım değerli ve matrak yazar. Tam kafa insan dediklerinden.*
doktor raporu ile sadece semizotu ile beslenmesi gereken yazarımızdır.
tahteravalli güzeli yazarımızdır. ne zaman çocuk parkına gitse tahteravallide havada asılı kaldığı görüldüğünden bu ünvanı haketmiştir. onun için " ayağı yere basmaz " derler bu nedenle.
tohtur olması kuvvetle muhtemel.
entrylerinde, yazmak için değilde; yazma zorunluluğu bulunduğu için yazmaya çalışan, yazarken kendini kasan; kastıkça kastığı yazılarından belli olan yazar.

edit:bu dünyada sevmek sevilmek ne kadar güzel bi duyguysa,eleştirmek vede eleştirilmekte bi okadar erdem duyulcak davranıştır. yani: pozitif gelişen olaylara karşı olumlu yanıt veriyorsan eleştirillerede açık olmalısın. "karşı tarafın bunu düşmanca bi yaklaşım olarak görüp,karşı hücuma geçmesini istemeyiz". nik altına;~ sen 10 numara 5 yıldızsın! yazsaydım, demekki benim nik altım coşacaktı. sağlıcakla..
rivayete göre babası okula yazdırırken öğretmene " eti senin kemiği benim " demiş. hoca da buna bakmış bakmış ve " oğlum bak git ,dalga mı geçiyon " demiştir.
cuma akşamları beyaz bir atın üzerinde sultan ahmet camii üzerinde beliren erenlerdendir. görenler huşu içinde titrerler ve kalplerine bir ferahlık gelir.
© copyright 2005 - 2026