bugün
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri51
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı30
- 0 0 711
- ilkay ve goollllll ts 4 gs 52
- enerji bakanı alparslan bayraktar portresi2
- insan ne ister6
- doktor2
- claudian clouds33
- kadınlar8
- önyargı3
- kuran3
- galatahahahahahaha4
- sözlük kızlarının kekleri24
- yaşanmamışların yası6
- buzdolabının kapağını açıp boş boş bakmak5
- cok da abartmaya gerek uok6
- yazarların akşam yemekleri6
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız7
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği7
- anın görüntüsü25
- en iyi vampir filmi4
- islamda namaz yoktur30
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- meriç dükalığı8
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- fusya semsiyeli yabanci22
- sevdiğiniz yazarlar8
- dantelli sütyen takan erkek12
- cumartesi gecesi sıkıcılığı4
- true'nun engelli olması6
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak4
- okan buruk9
- kürdistan10
- ölümden korkuyor musunuz17
- sarapci koala hatayi33
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- allah11
- okulda zil sesinin felsefi anlamı3
- en iyi kurt adam filmi3
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- sözlük yazarlarının gerçek adları40
- başkalarının istediği gibi yaşamak4
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- günün sözü16
- ekşi sözlükteki entrymin 4256 artı oy alması7
- tai lung8
- yesene beni diyen kız9
- gocu33
- queen feristah15
her sözlüğün bir parçasıdır. ve tabi ki de uludağ sözlüğün de ana parçalarından biridir.
artı oyun tam tersidir.
neden anlamıyorum fakat bazı insanların bu eylemle büyük bir sıkıntısı var. kendilerini tanrı gibi gördükleri için hiç bir zaman yanlış veya kötü yazı yazmadıklarını düşünüyorlar sanırım. ama eksi oy vermek sadece hatalı bir yazı yüzünden yapılan eylem değildir.
o yazıyı okuyan kişi seninle aynı düşünce de olmayabilir. senden hoşlanmıyor olabilir.
bu yüzden eksi oy alınca salak salak ağlamak oldukça aptalca bir eylem. en azından ben öyle düşünüyorum.
edit: tebrikler baya komiksiniz.
artı oyun tam tersidir.
neden anlamıyorum fakat bazı insanların bu eylemle büyük bir sıkıntısı var. kendilerini tanrı gibi gördükleri için hiç bir zaman yanlış veya kötü yazı yazmadıklarını düşünüyorlar sanırım. ama eksi oy vermek sadece hatalı bir yazı yüzünden yapılan eylem değildir.
o yazıyı okuyan kişi seninle aynı düşünce de olmayabilir. senden hoşlanmıyor olabilir.
bu yüzden eksi oy alınca salak salak ağlamak oldukça aptalca bir eylem. en azından ben öyle düşünüyorum.
edit: tebrikler baya komiksiniz.
Zevkli iştir.
aşırı derecede histerik bir eylemdir.
Artık bir gösterge değildir. Çünkü yazma meziyeti olmadığı için açık eksileyen arkadaşlar çoğaldı maalesef. Adam keyfine eksiliyor, beğenmediği için değil.
şeri hükümlere göre çok günahtır. ben hep artı oylama yapar kimsenin üzülmesini istemem.
Keyfine veriliyorsa picliktir.
bir arkadaş vardı... bana "görünecek" şekilde eksi oy verirseniz karşılığını görürsünüz vs diye tehdit eden.
ettim.. o da beni etti...
başkasın etse gücünün yettiğine çöküyordu üstüne yalnız bulduğunda, ego tatmini yaşıyordu megolamanca...
eksi oyladım...
o da eksi eksi oyladı...
fair.
ettim.. o da beni etti...
başkasın etse gücünün yettiğine çöküyordu üstüne yalnız bulduğunda, ego tatmini yaşıyordu megolamanca...
eksi oyladım...
o da eksi eksi oyladı...
fair.
yazarın fikrini değiştirmez.
e zik lik!
bir cevap verememe, lafın altında ezilme durumu. tabi benden çekinirler, kimse eksileyemez beni.
bir cevap verememe, lafın altında ezilme durumu. tabi benden çekinirler, kimse eksileyemez beni.
Eksini de verdim, cevabımı da yazdım Gocu Bey kardeşim. Saygılar :-).
eksi oy verince laf yetiştiremeyenlerin sığındığı son liman bu başlık olmuş. oysa kimse demiyor ki, bir entry'e eksi basmak da en az artı kadar meşru bir ifade biçimi. ben mesela eksilerimi seviyorum, karşımdaki ne derse desin.
eksinin de bir dili var aslında, bazen kelimelerden daha çok şey anlatıyor. insanın içindeki o kırgınlık ya da sitem, bir tuşla karşıya geçiveriyor.
Birinin entrysini beğenmemektir.
Sek yazar eksi oylamaz, mesaj atar bu nasıl entry der.
Sek yazar eksi oylamaz, mesaj atar bu nasıl entry der.
neden bir başkasının entrysini beğenmemek için tüm bir motivasyon analizi yapmak zorunda olalım ki, eksi oy sadece bir tuş.
eksi yiğidin kamçısıdır.
ona göre eziklik. haklı olduğum konuda bana eksi verince kendince ezdiğini sanır. halbuki bana göre bu bir kamçıdır. daha fazla daha iyi yazarım. evet..
bir tek tuşun bu kadar anlam yüklenmesi de şaşırtıcı, oysa herkes sadece beğenmediğini söylüyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar