bugün
- sözlükte erkekleri istemiyoruz12
- beyazsemsiyeliyabanci47
- türkçe'nin edebi bir dil olmadığı gerçeği6
- günaydın şarkısı3
- monica bellucci ile 1 hafta vs 50 bin dolar6
- bebeksi bir hatunla sevgili olmak5
- 7 haziran 2026 aziz yıldırım'ın başkan seçilmesi5
- togg'a lpg taktırmak4
- evlenilecek erkek nasıl anlaşılır4
- yorgun mermi26
- d'i s c o film2
- aziz yıldırım13
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- bugün mükemmel bir gün olacak2
- fetöcü olduğunu beklemediğiniz kişiler3
- gammazlama yapmamak13
- 7 haziran 2026 türkiye venezuela maçı2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- hangi yazarla evlenmek isterdiniz10
- haysenin1212
- gina carano13
- gammaz beni çaylak yapmaz ki gammaz beni çsy9
- aşık olmak9
- satranç haram yasaklansın7
- heyt bea3
- bu köyden olsam ne olacak8
- kızının düğününde oynayan baba5
- diamond bosphorus'un tüm sözlüğe yürümesi6
- taylor sands3
- güzel ayaklı bir kızla evlenebilirim4
- doktorlara saygının kalmamasının temel nedenleri7
- yapay zeka moderatörü15
- en gey özelliğiniz15
- anın görüntüsü21
- sözlük yazarlarının ölüme bakış açısı20
- mılli yazılım f-16 ların kabiliyetini artıracak9
- sözlükteki deliler3
- 8 haziran 20262
- sözlüğe messi trasfer olmuş5
- sevişmek istediğiniz kadın yazarlar7
- diamond bosphoruss denen yazar7
- katatespizartmasi15
- uysaljakoben31
- çağrı isimli yazar4
- sözlükteki vatan hainleri4
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- kabalcı3
- vurdurmayan sözlük yazarları3
- omurgasız tekerlek5
- buddy dude17
entry'ler (42)
liverpool'un kazanmasını dilediğimiz, lakin gerçekçi olmak gerekirse galibiyete chelsea'nin daha yakın olduğu prömiyer lig maçı.
sözlükte eşelenen bebe. kendi adına kampanya filan başlatıyor, bişeyler bişeyler...
böyle biterse samsunspor şampiyonluk yarışında büyük yara alacak. mersin idman yurdu puanını 28'e yükseltecek samsun 33 puanda kalacak.
dizi ve sinema filmi setlerinde sıkça duyulan yönetmen narası.
desteklediğim kampanyadır. arap birliği zirvelerinde o muhteşem dansıyla milyarlarca dolarlık iş anlaşmaları imzalatır, avrupa parlamentosu'nda "ben gerizekalı değilim mühendisim" diye haykırır, gücümüzü tüm dünya görür.
hedef şaşırtmaya yönelik açılan başlık. pedofili bir komünist veya kemalist üzerinden kitlelere yafta vurmak ne kadar doğruysa burada yapılan da o kadar doğrudur. yani neresini düzelteceksin ki bunun? bir kere türkiye'de cumhuriyet düşmanı bulmak zordur ama kemalizme adım başı düşman bulunur. kemalizmi cumhuriyeti kullanarak temize çıkarmaya çalışıyor. çorbaya çevrilmiş bu başlık.
çok alıngan, zaten nickinden de belli. futboldan da çok fena anlıyor. öperim kırmızı elma yanaklarından çiçeğim.
dönüşleriyle ünlenen bir chpli siyasetçi. tam 6 tane dönüşünü saydım, saymayı bıraktım. bence chp'yi bitirmeye yeminli.
ikinci yarıda samsunspor'un etkili olmaya başladığı maç.
bir sezonda 3 teknik direktör değiştiren malları savunacak hali yoktur bu adamın. elbette fikret yılmaz'ı, roger lemerre'yi, ümit özat'ı, hakan kutlu'yu savunacaktır. sorun bazı ankaragücü taraftarı olduğunu söyleyen malların faturayı sürekli teknik direktörlere kesmesidir. kendi kalitelerine dönüp bir baksalar gerçeklerle yüzleşecekler.
tanju da pek koşmazdı ama altın ayakkabı aldı. rıdvan çok koşardı ama leblebi gibi gol atardı. golcülerin koşup koşmamasına bakılmaz, attıkları gollere, yaptıkları asistlere bakılır. herkes messi olacak diye bir kural yok.
trt 1'de pazar akşamları saat 21:00'da hakan şükür ve sergen yalçın'ın da yorumcu olarak katıldığı futbol programı.
hani bir söz vardır, "yavuz hırsız ev sahibini bastırır" diye, işte bu sözü akıllara getirmiştir. canı yanan karabük, ağlayan beşiktaş. vay anasını sayın seyirciler. 17'de 17 sözleri un ufak olunca çıngar çıkardılar resmen. çaşıtlık olur da bu kadar olmaz. yıldızlar ışık vermeyince karanlıkta kime söveceklerini şaşırdılar resmen.
ankaragücü taraftarından haftalarca küfür yiyen teknik adam. adamın sözleşmesi var, görevi var. görevini layıkıyla yapamadığını düşünüyorlarsa kağıt üzerinde iş akdine son verirler. olay bu kadar basit iken, haftalarca adama küfür eden taraftarın arasından bir aslan yürekli kopup geliyor, ümit hocaya doğru bütün şefkatiyle kanat çırpıyor, ümit hoca da sahadaki futbolcuları ve görevini bırakar bir anda bu barış güvercinine yumruk sallıyor. hiç olacak iş mi? bir de kafasına vuruyor yerdeki çocuğun. az daha ölüyordu amk. hangimiz anamıza, karımıza, bacımıza haftalarca küfür eden insanlardan birine bu kadar acımasız vurduk ki? bırakınız sövsünler, bırakınız vursunlar, bırakınız sahaya girip teknik adamın sözleşmesini yırtsınlar. gelsin o velet takımı oynatsın, ne de güzel oynatır, şampiyonluğa gider. canım benim!
son derece zevkli bir karşılaşma oluyor şu ana kadar. top bir o kalede bir bu kalede. maç hala 1-0 devam ediyor 30'uncu dakikada.
bir hayvanın başka bir hayvana rıza dışı cinsel saldırısıdır.
vaatlerine bir göz attıktan sonra destek vermediğim ölü doğmuş kampanya.
eti puf'un kazanacağı karşılaştırma. bi sorunsal falan yok ortada.