bugün

/51
Tek başına bilgili entryler girerdi köşesinde. Kaçtı gitti. Evet.
eskiden kendisine kızardık sol cenahı osmanlıca ardı ardına girdiği kelimelerle dolduruyor falan filan diye. şimdi o ortalarda yok sol frame erotik siteden farksız kaldı.
Ece küseceg..
Bu kızı da küstürdünüz ya utanın be!
Nerde ece kısacıg? Nerde bu kız? Nereye sakladınız? nerdesin ece izmir e geldim ben.
kesin bursalıdır.
sol frame'de görünce ''allahım sen koru'' dediğim yazar. wikipedia sponsorluğunda entry girerdi.
Liseliler bilmez yazarı. Evet.
nerde lan bu kız. özlüyoruz reis... bursadaki tüm lise ve ilkokullar sensiz kaldı. başlıklar hep başa...
Sabah sabah akıla gelendir. Hayırdır inşallah.
Açmak istediğim tüm başlıkları açmış olan yazar.

Sanırım sözlüğü terk etmiş.
nurullah genç'e ait bir çok şiirde başlık sahibi olarak denk geldiğim yazar. bilgi içeren entryleri de dikkat çekiyor. sözlük için kayıp olmuş silik olması.

edit : silik olmamış.sanırım sözlüğü bırakmış.
(bkz: üşüyoruz reyiz)
Sözlüğün eskilerinden. Tanımıyorum ama entrylere bakılırsa baya sözlüğü sallamış.
son entrysini 7 nisan 2014 tarihinde silinen başlık 11233341 başlığı altına giren, toplamda 17054 başlık ve 22609 entry sahibi altıncı nesil yazar.

6. Nesilden aşina olduğum bir yazar. Bilgi içerikli entryler ve Osmanlıca başlıklar falan açardi. Tek başına Sözlüğü sözlük haline getirmeye çabalardı ece...
devamlı yazıyordu. buraya harcadığı çabayı kitap çıkarmakla uğraşsaydı 5. kitabını falan çıkarmış olacaktı. 250000 entry 20000 başlık. sonuç -19 nihilist.
şimdi bazı bazı hanım kızlarımız ben esaslıyım diyor ya, işte bunu o zamanlar ece nin karşısında yapsalardı bilgisiyle döverek kendine getirirdi.
hep "ece kısaca git" diye okuduğum nicke sahip, eskilerden bir yazar.
Eskiden ups boobs yoktu ece kscg vardı.
Liseliler bilmez. Erector bilir.
zall'a zall abi diyen bir yazar idi.
Çok eski bir yazar. Kulakları çınlasın.
bir dönem sol frame'de ders çalışan yazar olmasından mütevellit hazırlandığı üniversite sınavını kazandı mı acaba diye merak ettirendir.
bütün rakamlı başlıkları parsellemiş troll.
eski bir yazar. ilk nickaltısı 13 sene önceye ait.
çokça tanım girmiş bir bayan yazar galiba.
baya tanımları var.
Evlenmiş türbanlı muntemelen göçmen ya da karadenizli zira renkli gözlü beyaz tenli.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026