kurutur diye isim mi olur lan.
fahri italyan.

35 yaşında kendi yarı sahasında elit 6 numaralardan daha fazla top çalıyor. senin mücadelene kurban olurum. hele ayak içi plaseleri de başlayınca siz görün cümbüşü.

napoliden topçu alınır aga. hele de o takımın efsanesi ise yürüyebilecek durumda olmasi yeterli.

güney italyadan ruhsuz topçu çıkar mı?
Adam bu yaşta canla başla oynuyor. Hakkaten helal olsun. Yatmaya geldi diyenler iyi izlesinler.
kendisini golcü bilirdik. resmen lider özellikli dinamo çıktı. takıma çok şey katıyor.
Canına yandığım, çok güzelsin.
Tam takım oyuncusu
izlemek keyif veriyor.
hastasıyım. Kadıköy kayak merkezinde atacağı golün ve yapacağı kudurtucu gol sevincini iple çekiyorum puahahahha...
7 maçta ne gol ne asist yapabildi.
işini seven, yaşça yaşlı, ruhu genç bir kahraman. Karanlıktan aydınlığa taşıyanlar arasında öne çıktı bu sezon.
sacha boey' in sağdan getirip ortaladığı topu ceza sahası içinden kalecinin sağına gönderip galatasaray' ı sivas' ta 1-0 öne geçirmiş yıldız.
ya sen nasıl 35 yaşındasın genç adam? bu enerji, tempo, kapasite hakkaten helal olsun.
görsel
bana fazla kalıcı görünmüyor, seneye takımda olacağını zannetmiyorum açıkçası.
bugün ilginç şeyler yapabilir.
görsel
Hahaha ana sikti sevinçleri kursaklarında bıraktı.
son 3 golünü de deplasmanda atmıştır.
Tam bir yılan ya. Doğru zamanda doğru yerde.
bu da harlem psikiyatrisinde benim bir hemşiremdi. istanbul'a gitcen mi diye sordum o da galatasaray veya fenerbahçe'ye gitcem demişti taa geçen sene. şimdi galatasaray'da.
Eşi katrin kerkhofs ile birlikte nef stadyumuna gelerek yardım çalışmalarına destek olmuş melek kalpli futbolcu.
Mertens Koli taşıyor, hanımı streçliyor.

https://youtu.be/HOuG-MlDXmo

görsel
adam adam.
bu sezon ilk kez ceza sahası dışından gol atmıştır.
Klas oyuncu. Saf kalite.
36 yaşındaki belçikalı galatasaray oyuncusu.
Seneye de ga de oynayacak belçikalı oyuncu.
© copyright 2005 - 2026