bugün
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi17
- ya bi siktirin gidin16
- sözlükte sevgili yazar eksikliği9
- ulu sözlük telegram grubu12
- sümüklü böcek çiftleşmesi6
- sözlük yazarlarının eski sevgiliyi unutma süresi10
- 2026 lisans kpss sonuçları8
- sarapci koala hatayi12
- nick vermeden bir yazara seslen12
- şapka takar mısınız13
- arkadaşlar ben de hesabımı siliyorum10
- rüzgarlı havaları seven tip4
- diğer sözlük4
- istanbul11
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- aslan burcu erkeği aslan burcu kadını ilişkisi9
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- tanıdık mod arkadası olan yazarlar3
- bipolar bozukluk3
- kosta rika3
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı7
- berna laçin'in gözaltına alınması40
- bir kadına hatunum demek2
- sevilme duygusu3
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- mehdilik iddiasında bulunanların ortak özelliği3
- özelden aktifim ben diyen yazar4
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- sezen taş6
- yemek yedikten sonra kusmak9
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- friedrich hegel la bi cay icek6
- nervionun beni engellemesi10
- ucan tekme atan hipopotam43
- en güzel reçel3
- vanuatu2
- arkadaşlar buldum9
- kemalizmin çöküşü8
- atilla taş'ın kızı sezen taş'ın ölümü2
- ölümlü dünya diyerek affedip heba olmak4
- şükürcülük9
- büyük oyunu görmek9
- vladimir ilyiç lenin2
- kremalı tavuklu makarna vs salçalı makarna7
- popüler bir yazar olmanın zorlukları6
- maltepe'deki çöken binanın kaçak katları13
- toplumun feminizasyonu2
- boğaz ağrısına iyi gelecek şeyler8
- maaşınızla nasıl yatırım yapıyorsunuz11
partnerinizin kalçaları şekilliyse bir sanat eserine dönüştürebileceğiniz pozisyondur. pozisyonların kralıdır.
''sevişirken partnerimin yüzüne bakmak isterim, öpmek isterim, romantiğim ben'' falan denilmiş. hoş tabi ama bunu diyenler gidip de ''oral seks çok güzel yeaa'' diyorsa orada bir sıkıntı var demektir. sonuçta öpeceksiniz, seveceksiniz, romantik olacaksınız lan hem yemek yenen yer sikilir mi hiç?
''sevişirken partnerimin yüzüne bakmak isterim, öpmek isterim, romantiğim ben'' falan denilmiş. hoş tabi ama bunu diyenler gidip de ''oral seks çok güzel yeaa'' diyorsa orada bir sıkıntı var demektir. sonuçta öpeceksiniz, seveceksiniz, romantik olacaksınız lan hem yemek yenen yer sikilir mi hiç?
Köpek tarzı sevgi gösterisi.
Kürtlerin hayalini kurduğu kurulduktan sonra Türkiyeyi yiyebileceklerini sanan kürt nesli.
Sevdiğin kişiyle birkaç tecrübe sonrasına bırakılmasının daha hoş olacağını düşündüğüm içgüdüsel seks pozisyonu.
kadın isteksizse zorlamanın alemi yoktur.
dip not : insan gibi sevişin amk.
dip not : insan gibi sevişin amk.
türkçesi yada halk arasında köpek pozisyonu diye adlandırılan seks pozisyonu.
poposu güzel bir kadına yapılması gerekendir.
(img:#347805)
(img:#347805)
neredeyse bütün hayvanların pozisyonudur niye doggy denmiştir anlamam.
çoğu kızın sevmediği ama en rahat pozisyonlardan biridir iki taraf içinde.
Güzeldir hoştur. Ama kadının bacakları bitişik olacak...
kadının bel gamzesi varsa zevki 2 katına çıkarır.
(bkz: bel gamzesi)
(bkz: bel gamzesi)
Erkeğin kadınına hükmettiği kadını aşşağılayan bir pozisyon ancak hem erkeklerin hem kadınların en çok hoşuna giden pozisyondur çğnkü kadın erkeğinin ona hükmetmesini erkekse hükmetmeyi sever.
uzun bacakli kadinla zor olan pozisyon. bir de gobek olunca kurtarmiyor, yetisemiyorsun. ama zaman/performans acisindan partnerler icin kisa vadede getirisi yuksek.
sözlükte başlığının up'landığını ne zaman görsem ahan da snoop dogg'dan bahseden biri, yazsa güzel güzel gangsta rap hakkında da yeni yorumlar, yeni düşünceler okusak diye düşünerekten girdiğim, fakat beni her seferinde hayal kırıklığına uğratan seks pozisyonu.
edit: demin up'ladılar. sildiler. ben up'lamadım.
edit: demin up'ladılar. sildiler. ben up'lamadım.
erkeğin sert olması gereken pozisyon.
tum memeli hayvanlarin uremesi bu pozisyonla oluyordur.
(bkz: kerkinmek)
bacaklar birleşik kalçayla yatak arasında üçgen oluşturacak şekilde durulursa tadından yenmez.
Yapilmasi en zevkli olan sey. *
bi de fikrasi vardir..
iki arkadaş "kim daha çok pozisyon biliyor?" diye atışıyorlarmış. biri pozisyonun adını söylüyor, diğeri tarif ediyormuş.
5, 10, 20... ikisi de biliyor pozisyonları. sonunda sıradaki "rodeo pozisyonu" demiş.
arkadaşı bilememiş: "bak bunu bilemedim. nasıl oluyor?"
"köpekleme başlıyorsun, kadın zevk almaya başlayınca kulağına eğilip 'kızkardeşin de bu pozisyonu çok seviyor' diyorsun, sonra da 10 saniye üzerinde durmaya çalışıyorsun..."
iki arkadaş "kim daha çok pozisyon biliyor?" diye atışıyorlarmış. biri pozisyonun adını söylüyor, diğeri tarif ediyormuş.
5, 10, 20... ikisi de biliyor pozisyonları. sonunda sıradaki "rodeo pozisyonu" demiş.
arkadaşı bilememiş: "bak bunu bilemedim. nasıl oluyor?"
"köpekleme başlıyorsun, kadın zevk almaya başlayınca kulağına eğilip 'kızkardeşin de bu pozisyonu çok seviyor' diyorsun, sonra da 10 saniye üzerinde durmaya çalışıyorsun..."
bir yüzme şeklidir. gövde suya paralel olacak şekilde kafa ördek gibi su üstünde, ayaklar hafif çırpılarak eller de dengeyi bulacak şekilde su içinde öne çırpılarak uygulanabilecek stildir. örnek vermek gerekirse; görsel
normalde köpeklerin yüzmesinden esinlenilerek insanlarında benimsediği bu yüzme stilinin örneğini bir maymun üzerinden vermek garip kaçtı farkındayım.*
normalde köpeklerin yüzmesinden esinlenilerek insanlarında benimsediği bu yüzme stilinin örneğini bir maymun üzerinden vermek garip kaçtı farkındayım.*
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar