bugün
- velvet57
- insan olmaya ceyrek kala11
- hurdacıya gidiyorum4
- enayimiknatisii5
- bir sözlük yazarını kıskanmak13
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar7
- ioçk'un arto'ya benzemesi4
- arkadaşlar çok hastayım ya10
- zeka içerikli entry vs bilgi içerikli entry5
- migros'a sorulacak tek soru23
- 2026 ekonomik krizi14
- ekmek yiyip su içmeyi seven yuzır3
- victor osimhen19
- düşünmeden eyleme geçmek3
- ioçk silik yesin kampanyası3
- the odyssey5
- bilinçaltı algılama3
- arkadaşlar kilo aldım4
- işedikten sonra elini yıkamayan erkek3
- aleksey batrakov26
- g i l d e d l i l y16
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği11
- küfür eden kadın iticiliği2
- herzevekil'in götçü oluşu3
- ilk buluşmada bavyera halk ezgileri söyleyen kezo6
- clemence baptista3
- sözlük kavgalarının aslında çok yararlı olması9
- deşkel2
- 1 euro 56 25 tl6
- öğretmenlere önlük ve kıyafet zorunluluğu gelmesi9
- mersin4
- pisuvarda yanında durup bakan emmi2
- arkadaşlar veto ne demek8
- tostumu yaptım11
- yapay zeka ve veri bilimi mühendisliği2
- spotify3
- çiğ köfte3
- belirli bi objeyi bilinçten saklamak2
- biraderin avanosta olması2
- nuri bilge ceylan3
- tıktok nasıl etkin kullanılır4
- nevşehirlilerin sevilmemesi2
- sıfırladım babacığım5
- merhaba poğaçacı2
- güneş gözlüğüyle bir kafeye oturup dergi okumak2
- 26 ağustos malazgirt zaferi'nin 955 yıl dönümü3
- osuruktan şiirler59
- masonik gizemler5
- ellerim bos gonlum hos16
- abraxas3
kasım ayından nisan ortasına kadar deli giydim bu markanın botunu. karda yağmurda çamurda ayağımdan çıkarmadım. şöyle söyleyim taş gibi bot yapmış adamlar.
(bkz: ziylan).
Kullananlardan yorumlarını beklediğim ayakkabı. Gün boyu ayakta duracak ayağı yara yapma , su geçirme gibi etkileri varmı hani su sarı çoğunda olan botlardan.
Botlarında Firmanın su geçirmez garantisi vermiyor. Sadece waterproof yazan modellerinde garanti veriyor. Onuda ayağına giymezsin. 200 tl bota fiyat biçip eğer su geçirmez diyemiyorlarsa sıkıntı var demektir. Onun haricinde yazlık bir modelini denemiştim 5 çift ayakkabım olmasına rağmen haftada maksimum 1 veya 2 kez giydiğim ayakkabı 3 ayda yanları açıldı. Bazı modellerin Uzun süreli kullanıma uygun değil.
Edit: ykm mağazasında satılan dockers ürünlerine su geçirmez diyorlar ancak yalandır, inanmayınız. Firma ile bizzat görüşüp öğrendim. Waterproof modelleri hariç hiçbir botuna su geçirmez garantisi vermiyor.
Edit: ykm mağazasında satılan dockers ürünlerine su geçirmez diyorlar ancak yalandır, inanmayınız. Firma ile bizzat görüşüp öğrendim. Waterproof modelleri hariç hiçbir botuna su geçirmez garantisi vermiyor.
pantolcudan ayakkabımı alınır sorusunu akıllara getıren fırmadır.
Birkaç modeli hariç gerisini pek beğenmediğim tasarımlara sahip ayakkabı markasıdır.her avm de bulabilirsiniz.
Giyim ürünleri satan amerikan menşeili dockers ile aynı firma olduğu sanılan ama isim benzerliği olan markadır. Diğer bir çok ziylan firmasının ürettiği markalar gibi bu da oldukça kaliteli ürünlere sahiptir.
http://www.dockersbygerli.de/home/
http://ziylan.com.tr/kuru...markalar/dockers-by-gerli
http://www.dockersbygerli.de/home/
http://ziylan.com.tr/kuru...markalar/dockers-by-gerli
alıp 3-4 sene saklayacağınız ayakkabılar üreten ithal görünümlü yerli firma. alınca saklayacaksınız çünkü ortopedik değil, her yandan vurmaya başlıyor. yerli bir firma bu markayı aldı diye bir çift alayım dedim ve jump aldığımda başıma ne geldiyse aynısı geldi. malzeme kalitesi ortalamanın biraz altı, işçilik berbat.
yerli markalar kendilerini benim onları düşündüğüm kadar düşünmüyorsa ben ne yapayım?
yerli markalar kendilerini benim onları düşündüğüm kadar düşünmüyorsa ben ne yapayım?
Gündemdeki Haberler