bugün
- genç görünmeye çalışmak7
- 1 temmuz kabotaj bayramı4
- eski işyerine tekrar başlamak4
- sabaha kadar okunacak kitap4
- x in memeleri3
- eski eşle tekrar evlenmek4
- abd'yi yenmiş olduk bu da bir başarı3
- 19 yaşında kızla yatmak2
- akepe neden kültürel hegemonyayı ele geçiremedi19
- gitme diye yalvarmak5
- 30 haziran 2026 hollanda fas maçı3
- uludağ sözlüğün boşalması3
- sözlük yazarlarının babalarını dinlediği konular2
- şarapçı bey koala birader3
- demet akalın'ın kırmızı elbisesi2
- demet akalın'ın beyaz mayosu2
- sözlüğe kız girince telefona bildirim gelmesi5
- arşivlenmesi gereken resimler3
- alkolü bırakmak2
- yalnız değilsiniz esra erol var2
- giresun da otobüs durağında bekleyen turist kız8
- 33 yaşında olmak3
- son bir sigara içelim2
- deniz göktaş'ın 3 günde 4 milyon izlenmesi2
- gece ekmek arası kaşar cola'nın üstüne 2000 yakmak2
- sıcaktan ağlamak4
- uludede3
- genç olmanın en güzel yanı3
- deniz göktaş4
- whynot2
- öldükten sonra bana ne olacak5
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet19
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili2
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı30
- neden herkes aynı anda yürüyor2
- içtim şarabı13
- bu sıcakta penisi asfalta sürtmek4
- anın görüntüsü22
- sözlükteki gizli düşmanım10
- insanın geçmişinin karanlık olması9
- kadir inanır22
- ilgi manyağı2
- hootsuite2
- sözlüğün kırbacı3
- coca cola2
- sözlük kızlarını harika yapan detaylar9
- her insanın bir cini olması8
- erkekler neden erken ölür4
- tamar tanrıyar'ın berat albayrak'ı tehdit etmesi3
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj2
kalesi ve ulu camii dışında gezilecek güzel yerleri varsa merak ettiğim sivas ilçesidir. yarın 9'da gideceğim; bilen, tavsiyesi olan varsa mesaj kutuma bekliyorum.
sivas'ın büyük sayılmasa da yöreye göre büyük ilçelerinden biri.
sivas'a 174 km gibi bir farkla uzak olan ilçe.
ayrıca sivas ile pek bir bağı da bulunmamakta.
en basitinden örnek vermek gerekirse son referandumda sivas %71 evet derken, divriği %71 hayır demiştir.
kendisi gibi sivas'a zıt olan imranlı'yı alarak ayrı il olması uygun olacaktır.
ayrıca malatya'ya zıt, divriği'ye yakın malatya ilçeleri arguvan ve hekimhan'da divriği'ye bağlanmalıdır.
bu şekliyle anadolunun içinde yüzölçümü büyükçe, ideal bir il ortaya çıkmış olmakla birlikte işlevselliği şüphesiz bayburt'tan kötü olmayacaktır.
edit: mezhepçilik değil. birbirleriyle alakası olmayan yerlerin ısrarla bağlı olmasına yönelik bir durum bu. yoksa alevi değilim.
tunceli'ye bağlı durumdaki çemişgezek içinde gerektiğinde tepkimi koyarım. çemişgezek resmi olarak tunceli ilçesi olsa da özünde elazığ ilçesidir. çünkü çemişgezek tunceli'nin bir parçası değil.
ahlat ve adilcevaz ilçelerinden biri il olacak nüfusa sahip olsalar veya bitlis il merkezine uzak olsalar idi onlar içinde tepkimi koyardım, türkmen kimlikleri ile bitlis'e benzemiyorlar diyerek.
sivas'a 174 km gibi bir farkla uzak olan ilçe.
ayrıca sivas ile pek bir bağı da bulunmamakta.
en basitinden örnek vermek gerekirse son referandumda sivas %71 evet derken, divriği %71 hayır demiştir.
kendisi gibi sivas'a zıt olan imranlı'yı alarak ayrı il olması uygun olacaktır.
ayrıca malatya'ya zıt, divriği'ye yakın malatya ilçeleri arguvan ve hekimhan'da divriği'ye bağlanmalıdır.
bu şekliyle anadolunun içinde yüzölçümü büyükçe, ideal bir il ortaya çıkmış olmakla birlikte işlevselliği şüphesiz bayburt'tan kötü olmayacaktır.
edit: mezhepçilik değil. birbirleriyle alakası olmayan yerlerin ısrarla bağlı olmasına yönelik bir durum bu. yoksa alevi değilim.
tunceli'ye bağlı durumdaki çemişgezek içinde gerektiğinde tepkimi koyarım. çemişgezek resmi olarak tunceli ilçesi olsa da özünde elazığ ilçesidir. çünkü çemişgezek tunceli'nin bir parçası değil.
ahlat ve adilcevaz ilçelerinden biri il olacak nüfusa sahip olsalar veya bitlis il merkezine uzak olsalar idi onlar içinde tepkimi koyardım, türkmen kimlikleri ile bitlis'e benzemiyorlar diyerek.
saydığın yerler genelde alevi. Yani anadolunun ortasında bir alevi ili kurmak istiyorsunuz, mezhepçilik yapıyorsunuz ama biz yobaz oluyoruz. Peki.
anne tarafımdan memleketim, namı diğer divrik.
nüfusunun büyük çoğunluğu alevi olan ve doğasıyla sivasın en güzel ilçelerinden biri.
düzlük üzerindeki köylerinin çoğu türkmen-türk nüfusluyken, dağlık köylerinin çoğu kürt nüfusludur.
nüfusunun büyük çoğunluğu alevi olan ve doğasıyla sivasın en güzel ilçelerinden biri.
düzlük üzerindeki köylerinin çoğu türkmen-türk nüfusluyken, dağlık köylerinin çoğu kürt nüfusludur.
artık şehir olması gerekmektedir. hekimhan, imranlı ve arguvan'ı da ilçeleri olarak alarak anadoludaki atatürkçülerin kalesi bir şehir olması uygun düşecektir.
ismet geldi sandınız di mi lan andndn.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar