bugün
- ekonomi iyiken de akpye oy vermeyenler22
- mazotun litresi 101 lira31
- sıkıldım11
- chpli biriyle siyaset tartışmak8
- 38 yaşında olup 20 liklere çıtır gözüyle bakmak5
- claudian clouds6
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz40
- market arabasını düzgün süremeyen erkek5
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları35
- kıbrıs barış harekatını ecevit'e mal etmek6
- sözlükteki kaliteli yazarlar41
- banal kelimesinin çok banal olması4
- siparişle gelen ketçap paketlerini saklamak5
- kurtlar vadisi pusu'ya fetö soruşturması5
- apocu akepeli3
- arkadaşlar ben uyusam ayıp olur mu4
- bitmeyen kriz5
- ne güzel şeysin sen yaşın hep 302
- fake hesapla yazarların aklıyla dalga geçmek4
- akp li yazarlar4
- asansör aynasıyla flört etmek4
- bir erkeğe ilk mesaj nasıl atılmalı19
- diyarbakır da daltonlar operasyonu2
- iki zıt karaktere sahip olmak normal midir3
- iltica7
- terminator gerçek mi oluyor2
- otobüste uyuyup tam kendi durağında uyanmak3
- çok açık giyinen kadınların evlilik hayali kurması30
- akp iktidarı3
- kural bağımlılığı ve otorite arzusu3
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı5
- eski fotoğraflardaki saç modelleri2
- mazot fiyatlarının suçlusu21
- sevgilisi olup sözlükte takılan insan4
- ekşide yazar olup hiç entry girmemek3
- akp nin iktidardan düştüğü gün2
- grönland ve antarktika da 12 trilyon ton buz kaybı3
- akp nin gerçek yüzü2
- yazarların fobileri15
- tulumba tatlısı6
- yazarların en malımsı özellikleri12
- israil3
- kendin hakkında bir gerçek bırak8
- sözlük yazarlarının normal kombinleri23
- ismet gürbüz6
- yeşil beyaz turuncu3
- islamda namaz yoktur37
- yapay zekanın kod yazması4
- türkiye tarihinin en yüksek asgari maaşı12
- sözlüğün reisi kim anketi19
an itibariyle: (bkz: kim gitti lan oraya)
an itibariyle kıçımızı tavana vurdurmuş program.
az önce uludağ sözlük'ün de aralarında olduğunu öğrendiğimiz program.
biz yokuz kim lan hakkaten ordakiler diye merak ettiğim program. aşkolsun çağırmadınız lan!
(bkz: bizden bahsetti oğlum)
(bkz: ismail yk vs uludağ sözlük)
konukları için 'neden çağırmış ki bu adamı yaw' dedirten, sonra o konuğu maymuna çevirmesiyle bizi sevindiren nümayiş yüklü program.
kim gitmiş la... onlar orda ismail yk nın tadına varırken biz niye burda entry giriyoruz (!)
okan beyin başlamış olan ve bizimkilerinde gittiği ayrıca bizleri çağırmadıkları, gerçekten gönül koyduğum* izlemekten keyif aldığım program.
(bkz: kral çıplak hem de diskoda zirvesi)
edit; eksileyen beyinsiz! "neden bizim haberimiz yok" diyenleri zirveden haberdar etmek için yazdım. neyini beğenemedin bunun?
edit; eksileyen beyinsiz! "neden bizim haberimiz yok" diyenleri zirveden haberdar etmek için yazdım. neyini beğenemedin bunun?
müzisyenleri olmak istediğim programdır...zıbğadhsdhahdnk..ciyıııv ciiiiyıııv.....zuberaaa höbaraaaa....bak pentatonik...ciuturuwruwu....şeklinde 6 saat geçiren bi orkestraya sahip program, ne güzel yav...tahmin edeyim adam başı en az 2,000 TL alıyolardır program başına.
ismail yk gayret ediyor bu münazaraya katılmaya ama manzara pek olumlu değil.
Daha fazla mide de kaldırmıyor.
Orda bulunan sözlükdaşlarım;
o programa katılmak, emine beder'in kafasına taktığı şey gibi.
Daha fazla mide de kaldırmıyor.
Orda bulunan sözlükdaşlarım;
o programa katılmak, emine beder'in kafasına taktığı şey gibi.
ismail yk nın ağlaması an meselesi gibi geldi bana. ha bir de okan tatlı tatlı dalgasını geçiyor ona alıştık zaten, göründüğü üzere ismail yk da alışmış da, yeşim salkım' a ne oluyor onu anlamadım ben. böyle bi müzik otoritesi edasında. aklınca ismail yk' yı ti ye alıyor. şarkı sözlerini anlamamışmış. kendisi çok süppper bir sanatçı olduğu için normal karşılamak da gerekiyor aslında. albümleri milyonlar (!) satan yeşim salkım' ın eleştirilerini iyi dinlesin ismail yk.
her geçen sene daha da antipatikleşiyor bu kadın. okan bayülgen' in çok sağlam bir ayar vermesi an meselesi. yeşim salkım ciddiye alıp programı terk etse de, pür neşe devam etsek programa.
her geçen sene daha da antipatikleşiyor bu kadın. okan bayülgen' in çok sağlam bir ayar vermesi an meselesi. yeşim salkım ciddiye alıp programı terk etse de, pür neşe devam etsek programa.
böyle giderse yeşim salkım'ı ambulansla uğurlayacak program. bu ne sinir yahu? canlı yayında cinnet geçirmek üzere kadın, birkaç seyirciyi parçalayacak diye korkuyorum. alın götürün şu kadını.
(bkz: koşun lan kavga var)
yeşim salkım ın her gelişinde ayar yediği program. bu arada okan bu gece fazla kılsın. yakışmıyor.
yeşim salkım'ın saçmalamasına dayanamayan gayet sakin takılmakta olan aylin aslım'ın bile ayar vermeye başladığı program. Yeşim salkım dışında genel olarak güzel gidiyor, okan bayülgen'in keyfi yerinde gibi görünüyor. Ama Aylin Aslım'ın saçının eski hali daha güzeldi diye de düşündürtüyor bir yandan.
yeşil salkım ın gerkesiz bir tavırla seyircilere ayar verdiği program.
yeşil salkım, ayar verdiğin seyirciler arasında bizim çocuklarda var. * * * *
yeşil salkım, ayar verdiğin seyirciler arasında bizim çocuklarda var. * * * *
yeşim salkım'ın her gece eğlence yerlerinde serdarı dinliyorsunuz sözüne karşılık aylinin lafı bi güzel koyduğu, o kafam kadar küpeleri takan ve programın başından beri sadece "orası benim yeriiim" diye zırlayan, ebru polat'ın akrabası olduğuna hiç şaşırmadığım hatunun ne işe yaradığını anlamadığım * program.
(bkz: #6565023)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar