bugün
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı6
- atatürk'e alerjisi olan tipler4
- sözler köşkü4
- şikeci amedspor3
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- bazı şarkıları dinlemekten korkmak4
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- osmanlı'ya alerjisi olan tipler4
- fasulyeyi akşamdan suya koyan erkek5
- mankenlikten şarkıcılığa transfer olan ünlüler2
- osmanlı torunuyum diye gezen çomar4
- sırrı süreyya önder28
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- askerde sözlüğe girmek2
- rafael leao victor osimhen leroy sane11
- silver ile evlenecek erkek52
- sevgiliyle yaşamanın normalleştirilmesi4
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası25
- tutmayan başlık açma rehberi7
- karısı kızı feto evlerine gitmiş çomar2
- adem ve havva'nın yasak ağaca el sürmesi3
- türk bayrağı2
- yakışıklı olup sevgilisi olmayan erkek3
- kalabalık umumi tuvalette penislerin çarpışması5
- askerlik anıları6
- galatasaray neden transfer yapamıyor2
- abdülhamit han dönemi çözüm süreci fotoğrafı4
- 6 kişi öldü diye yas ilan edilmez3
- dün gece ne oldu12
- kürt kızlarının güzel olması2
- sarapci koala58
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- bahçeli'nin spor kisvesi açıklaması2
- çanta2
- sözlükteki linç kültürü12
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- hristolojiye göre kıyamet alametleri5
- erecto dos andreas biraderitos3
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı7
- avokadonun turkçesinin taşak olması4
- elinin içine hapşıran insan5
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- sözlükteki linç tayfa6
- gündüz uyuyup gece sokaklarda dolaşmak2
- ismet gürbüz ile 81 günde 81 ili dolaşmak2
- koreli erkeklerin türk kızlarından güzel olması4
- birader bey birader bey2
Nefes canlı olarak güzel bir şarkı söylesede kulağımızın pası silinse.
sözlüklere programda yer vererek bu sayede tekrar eski ilgiye sahip olmak isteyen program.
nefes adlı şarkıcı kişisi fena halde angelina jolie ye öykünmüş birinizden biri benziyon desin de sevinsin kadın.
öyle dudaklarım olsa benim adım nefes olurdu. o kadının, o dudaklardan dolayı aldığı nefes 5 kişilik.
sansür yürüyüşüne katılıp editörlerine biraz sansür uygulayabilirsiniz diyen adamın programı.
atilla taş ulusa seslenişini yaparak halkı huzura kavuşturdu.*
bir kaç tane mal ünlünün mal hayatı üzerinden ve facebook'taki şaklabanlık videolarını izletmekten başka bir bok yapmayan program. eğlenceli. ama yararlı olduğunu düşününen varsa yanılıyor.
atkıyla ve fransızca kelimelerle entellektüel bir hava yaratmaya çalışan bir adam var programda şaka gibi.
birilerinin hala aşağılanmaya devam edildiği program. anlamadığım mesele, herkes herşeyi sevmek zorunda mı? yani tiyatroya gitmeyen, onun yerine başka zevkleri olan birileri cahil, zevksiz biri mi oluyor. eski toprakta hala bu algı mevcut. illa ki tiyatroya gidilecek, illaki türk sanat müziği dinlenecek. ben türk sanat müziği sevmem ama klasik müzik konseri de kaçırmam. şimdi ben mal mıyım? tiyatroya çok nadir giderim ama operaya çok sık giderim. neden popüler kültür diye bir kültür inkar ediliyor? okan bayülgen an itibariyle fransız mürebbiyelerden eğitim almış elit kesim bebeleri gibi halk kesimi olan seyircilere ayar vermektedir. bir kere onlar olmasa sen olmazsın ciğerim. bu arada erkan özerman'ın boynuna taktığı fular-kaşkol arası şey aynı perdelik kumaşa benziyor. bu kadar kalın fular mı olur!
christine haydar'ın arkasında gülen tercüman kadın, seninle sevişmek istiyorum.
an itibariyle boka sarmış te ve prugramı. bu ne yahu tercüme , karışıklık, vb...
an itibari ile izlemekten vazgeçtiğini söyleyenlere katıldığım proğram fena halde baydı.
gece gece aldığımız nadide fransızca eğitimden sonra ''popüler kültür'' olarak ''adlandırdıkları'' neslimiz tekrardan yerler altına alındıktan sonra rahat rahat yatağımıza gidebiliriz. gün geçmiyor ki annelerimizin babalarımızın nesli, bizim neslimizi küçümsemesin, gün geçmiyor ki günümüz gençliğinin boktan yaşam tarzı zevk alınarak eleştirilmesin. ancak merak ettiğim bir konu mevcut hali hazırda. bu boktan neslimizi kimler yetiştirdi ve bugünlere getirdi? bu neslin izledikleri, dinlediklerini önlerine sunan kişiler, bu fransız mürebbiyeler tarafından yetiştirilen nesil değilmidir, tiyatrolardan dışarı çıkmayan nesil değilmdir. bize yarı robot yarı insan kılıklı kişileri sunmadılar, günden güne kendini geliştirerek ilerleyen sabah programlarını bize izletmediler, tam tersi dostoyevski, gorki ya da kafka okumamızı tavsiye ettiler de bizler hayır dedik ve bu şekilde bir yaşam tarzını benimsemişiz gibi davranılmaktadır. bir geyik vardır uzunca bir zamandan beri süre gelen, ''bu ülke bu hale gelirken siz ne yapıyordunuz baba'' diye. şimdi birde ben sorayım, bu ülke bu hale gelirken siz ne yapıyordunuz bir üst nesil?
32 yaşında bir liseli var telefonda.
okan ın ülkenin gittiği yerle ilgili 15dk konuşmasından sonra, telefondaki kıza eğleniyoruz be takma bunlara demesi ilginç. sıktı artık.
"i am cleaning my closet" dediğimi attila taş'a şerif'in iletmesini istediğim programdır. kendisi beni çok iyi anlayacaktır.
niran ünsal ın şaklaban tavırları. yeter.
Okan bayülgen geçen programlarında ece toprak'ın konuşmasına takılırken şimdi neden böyle olduğu merak konusu.
Ayrıca ece toprak denilen kadın çok iticidir. doğal da değildir ayrıca.
Ayrıca ece toprak denilen kadın çok iticidir. doğal da değildir ayrıca.
telefon kapatırken yaşanan gerilimi çözemedim bir erkek çıktı galiba telefona.
"Ya/alo Okan..." diye telefona giren ama kesilen amcanın programı iyice karıştırmasını ümit ettik. ama okan bayülgen onun yerine aksanlı ablanın biraz daha saçmalamasına izin verdi ve araya şarkı soktu.
şarkıdan sonra toplanır diye umut ediyorum. yoksa kapatıp supernatural sezon finaline geçeceğim.
şarkıdan sonra toplanır diye umut ediyorum. yoksa kapatıp supernatural sezon finaline geçeceğim.
telefonu niye kapattı anlamadım, kadın; "ya okan, allah rızası için..." dedi. okan sezdim diyo, neyi sezdi ki.
inci siker resitalini fark edip konuk telefonunu kapatan okan bayülgen, benimde kafam güzel ama ben hala senin kafanı anlayamadım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar