bugün

/41
bugünkü maçta tek kelimeyle mükemmel oynayan oyuncudur. yüreğine sağlık be çirkin kral.
(bkz: #19519461)
kendisini küçümseyenlere inat aslan gibi koşan hollandalı ronaldo, bende beni küçümseyenlere inat sabah koşusuna başlıyorum inşallah aykut önderliğinde fenerbahçemizde koşacağım.
rakip takım oyuncularını iyi oynuyorsunuz diyerek suçlayan bir garip hollandalı. formaya laf etmek istemiyorum da başkanın, hocanın etkisi altında çok kalıyorsa demek.
ters köşeye yazmıştır. *
maç sonrası kuyt ve sow, oscar cardozo'ya:

- galatasaray için mi oynuyorsunuz ?

demiş olabilir mi acep ?
galatasarayın şampiyonluğunu ilan etmesi fenerbahçe'nin büyüklüğünü gösterir.
-dirk kuyt.
''kariyerimde ilk kez yenilen bi takımın sevindiğini gördüm.'' diyen usta forvet.
madrid e 2-0 yedildiği halde turu geçip çılgınlar gibi sevinen dordmund lu oyuncuları görmemiş denyo.
''fenerbahçe o kadar büyük bir takım ki 2 senedir sahasında ezeli rakibi şampiyonluk kutlaması yapıyor''

dirk kuyt ..
dortmundun yenilmesine rağmen finale kalmasıyla, şampuanlığı geçen haftadan belli olan şaibeli takımın mağlubiyete sevinmesinin aynı anlama gelmediğini bilmeyen andavallara aldırmaması gereken duracell.
şampiyon olduğu için sevinenlere şaşırdığına şaşırmayan taraftarlara sahip oyuncu.
halbuki şampiyon olmadan bayram yaşayan taraftarlara sahiptir aslında.

http://galeri.uludagsozluk.com/r/446139/+

not: x e değer veren adam , uzun zamandır böyle kapak yapan görmemiştim dostum.
saha içinde galatasaraylıların provakasyon içinde oldukları söylemiş. seninde allah belanı versin lan. emre ile volkan'ın yaptıklarını görmedin ya senin de allah belanı versin
fenerbahçe o kadar büyük takımki geçen sene rakibi 9 puan fark attı bu senede rakibi 10 puan fark attı şampiyon oldu.

dirk kuyt
Hep ismini okudugum zaman garip bir bicimde sarkici oldugunu dusundugum kisi. Serdar ortac havasi veriyor ismi. Hadi hayirlisi diyelim.
yenilince sevinmek ne ki be kuytcığım biz o forma altında şampiyon olmadan şampiyonluk kutlayanları gördük.
Adamın hasıdır. çubuklunun her zaman hakkını vermek için canını dişine takmıştır. sırf bu yüzden bile saygıyı hak eder. asla mücadeleden kaçmaz.
bir türlü fenerbahçe formasıyla ve kimliğiyle bağdaştıramıyorum kuyt'ı. yakışmadığını düşünüyorum takıma.
ahlaki yapısı ve işine saygısıyla dış transferlerde her kulübün örnek olarak görmesi gereken bir futbolcudur.
pierre van hooijdonk'tan sonra fenere gelmiş en sevdiğim topçu. Çubuklu formanı alıp sırtımda şerefle taşıcam ilk maaşımda.
vasat bir hollandalı...
vasat altı bir futbolcu... sırf fenerbahçeli diye övülmesi ilginç..
adam zaten Fenerbahçeli doğmuş. saçlar sarı, gözler lacivert.
kaliteli, futbolu bilen hollandalı yıldız.
babamın kendisini her gördüğünde 'vitaminsiz' dediği topçu.
© copyright 2005 - 2026