bugün
- rica etsem beni linçler misiniz13
- enayimiknatisi ile kavga etmek10
- ellerim bos gonlum hos28
- mesajla verilmiş en büyük ayarlar7
- bik bik nedir niye bu kadar sevilesidir9
- ohooo biri gider biri gelir sayıları o kadar çokki12
- yazarların şu an dinlediği şarkılar5
- silver ile evlenecek erkek40
- teomancalmasur4
- sokakta dayak atılan kadın görsen karışır mısın4
- sürü zekası4
- sözlükte tartışma kaybetmeme taktikleri5
- silik yemek5
- sözlüğün toplam zekası6
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak9
- imparatorice olmak ister miydiniz5
- avukat sevgili6
- ktç'nin iki ay çalyak yemesi olayı9
- bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir7
- uludağ sözlükte günü kavga etmeden bitirmek3
- katatespizartmasi16
- pitbull3
- korkunçlu cinli roman yazmak5
- esmer kız neşesi2
- sözlükteki en kaliteli nesil10
- motordan düşmek6
- tuzlu kahve dizisi7
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası21
- arkadaşlar gammaz çetesi kuruyorum9
- bira içerken dinlenen en iyi sanatçı2
- eksi karmalı kadın yazar3
- psikopatlar neden klasik müzik sever7
- bik bik'in mutfağına konuk olmak3
- özel mesaj ifşası5
- yüzüklerin efendisi4
- morkstar5
- evli adamın sözlükte ne işi var8
- nervio hamferdi8
- fenerbahçe nin transferi kapaması18
- masonların kurduğu abd4
- sıkılınca ay sıkıldım ayol diyen erkek2
- ortama girince herkesin susması11
- düşmüş melekler aynı anda tüm dünyayı işitebiliyor7
- sözlük yazarlarının kombinleri12
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı3
- kuzey kore de bim olmaması4
- sevgiliniz eksi karmaya düşse ne yaparsınız2
- gocu giderse sözlüğün abisi kim olacak3
- hoşlanılan kızın size sevdiği erkeği anlatması5
- gecenin şarkısı9
oldum olası sol eğilimli biri olarak mhp'ye sempati ile bakabilmeme sebep olmuş adamdır. hatta kılıçdaroğlu'nun son oy verememe kepazeliğinden sonra mhp'ye ciddi ciddi oy vermeyi bile düşünmeye başladım. uluyan gerizekalıyı teşkilatından uzaklaştırması ve milliyetçiliği saldırgan öküzlerin elinden kurtarmasıyla gerçekten milliyetçiliğe prestij kazandırdı. geçen gün internette rastladım, gülerek metalci işareti yapmış ve bozkurt işaretiyle karıştırılmaması gerektiğini söylemiş. adam sempatik beyler. ayrıca 40 yapar ve ganalizasyon boruları (özellikle son saniyelerdeki o el hareketi ve gülmesiyle) gönlümde taht kurmuştur.
yanlışları illa ki vardır, ama bana samimi gelen tek siyasi parti lideri kendisi.
yanlışları illa ki vardır, ama bana samimi gelen tek siyasi parti lideri kendisi.
genel seçimlerde partisini barajın üstünde tutmaya çabalayacak olan lider.
sol görüşlüyüm. ama ben bu adamı seviyorum. kaldı mı dohuz'unu seviyorum. etti 40'ını seviyorum. ganalizasyon borularını'ya bayıldım.
bir de boruyu söyledikten sonra yüzünün aldığı hal müthiş. o gülümseme yılda 1-2 kez geliyordur yüzüne.
bu arada hortum'a takmış partiliyle de tanışmak isterim. o da çok güzel bir insan.
http://www.swfcabin.com/swf-files/1285011426.swf
sol görüşlüyüm. ama ben bu adamı seviyorum. kaldı mı dohuz'unu seviyorum. etti 40'ını seviyorum. ganalizasyon borularını'ya bayıldım.
bir de boruyu söyledikten sonra yüzünün aldığı hal müthiş. o gülümseme yılda 1-2 kez geliyordur yüzüne.
bu arada hortum'a takmış partiliyle de tanışmak isterim. o da çok güzel bir insan.
http://www.swfcabin.com/swf-files/1285011426.swf
40 lı hesabını bir tarafa koyarsak,
cemaatin devlet içindeki kadrolaşmasının tehlikesini gören adam.
cemaatin devlet içindeki kadrolaşmasının tehlikesini gören adam.
dört işlem bilgisinin iyi olduğunu öğrendiğim siyasetçi.
nihat doğan, ismail-yk ve sabri sarıoğlu ile birlikte memleketteki en komik birkaç kişiden birisi.
sarıkız darbe planından haberi olduğu ve de partililerine "3 hilalin 2. zaferi yakındır. 6 ay içinde bu hükümet gidiyor." dediği söylenen kişi.
"neden olmasın?" diye düşünmeden edemiyor insan...
meclisten düşmenin verdiği öfke ile pekala mümkündür.
"neden olmasın?" diye düşünmeden edemiyor insan...
meclisten düşmenin verdiği öfke ile pekala mümkündür.
bahçeli ama müstakil değil.
edit: çatısı da yok.
edit: çatısı da yok.
ünlü düşünür, dahi, matematik profesörü ve ilim adamı. *
yüzyıl bile geçse 40 yapar cümlesi unutulmayacak olan adam.
adam gibi adam.
miadı dolmuş siyasetçi.
siyasetin sabri sarıoğlu'sudur kendileri.
mhp'de ümit özdağ'ın selefi..
hayır kampanyası yapmasına rağmen güçlü olduğu yerlerde evet çıkmasıyla birlikte 'bizi tasviye etmeye çalışıyorlar 2 partili bir rejim istiyorlar' diye ağlayan abimiz.
ülkü ocakları'nı kapatarak ülkeye büyük hizmet etmiş siyasi parti lideri. binlerce çocuğu "sürülecek tarla" konumundan kurtardığı için kendisine müteşekkirim zira bu ocaklar hala aktif şekilde işliyor olsaydı başka güçlerin başka emellerine alet olmaya aday olurlardı.
ömründe ocaklara girmediği halde " bahçeli ocakları çok düzeltti ya." diyen sempatizanları olan parti genel başkanıdır.
referanduma hayır demesinin tek nedeni "akp nin kürt açılımı" dır. ne zaman miting yapsa kürt açılımından, pkk dan bahseder. referandum da "kürt açılımı" olarak nitelendirilen açılım mevzusu ile ilgili tek bir madde yada alakalı birşey yokken , kendisi nasıl olurda sürekli pkk dan bahsedip durabilir?
şuna benziyor mesele , bir maçta gol atıyorsunuz ,sonra o attığınız gol 3 maç sonra skor hanesine işleniyor.
şuna benziyor mesele , bir maçta gol atıyorsunuz ,sonra o attığınız gol 3 maç sonra skor hanesine işleniyor.
BONO. Ters çevir: Onob. "Ob ne lan" at şunu. Ne kaldı geriye: On. Kaç kişilik bu grup: Dört. 10x4=40. MHP'nin 40. yılı kutlu olsun..
özel matematik dersi vermesi gereken kişi.
işini özveriyle yapayım derken evlenememiş siyasetçi.
yaptığı iş veya düşünceleri eleştirilebilir, ama onun görüşünde olmayan biri olarak yaptıklarına saygı duymaya çalışıyorum.
yaptığı iş veya düşünceleri eleştirilebilir, ama onun görüşünde olmayan biri olarak yaptıklarına saygı duymaya çalışıyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar