bugün
- ktç'nin iki ay çalyak yemesi olayı9
- sözlükteki en kaliteli nesil10
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası21
- psikopatlar neden klasik müzik sever7
- ellerim bos gonlum hos24
- silver ile evlenecek erkek37
- kuzey kore de bim olmaması4
- evli adamın sözlükte ne işi var8
- katatespizartmasi14
- özel mesaj ifşası3
- gecenin şarkısı9
- hoşlanılan kızın size sevdiği erkeği anlatması5
- yüzüklerin efendisi2
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak2
- sigara kahvenin imanidir2
- ağlayarak 31 çekmek4
- gocu iticiliği2
- düşmüş melekler aynı anda tüm dünyayı işitebiliyor7
- sözlük yazarlarının kombinleri12
- kale3112'ye üstün hizmet madalyası verilmesi4
- seri kalça koklayıcısı4
- simko311
- big bang ten önce ne vardı sorusu ne kadar anlamlı3
- yahudi demonolojisi ve melek ilmi5
- kestane mantarı2
- kuzey korenin güneyden daha büyük olması2
- içinden korkusu alınmış bir insan olmak4
- cemaatçi subaylar3
- cinler nefilimlerdir3
- coca cola light3
- sarapci koala63
- canım yanıyo sözlük3
- ortama girince herkesin susması11
- kebap yiyen kız6
- en düşük karma puanına sahip uludağ sözlük yazarı5
- fenerbahçe nin transferi kapaması18
- çekirdek kola3
- uludağ sözlük radyo3
- maltepe sahilde adamın götünü tıraş eden kadın3
- arkadaşlar gammaz çetesi kuruyorum7
- seri artılayan melek4
- ipkis2
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı30
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı13
- karınıza sahip çıkar mısınız3
- sözlük kızlarının ojeleri7
- rus hava sahasını kapatıyorum2
- yazarların en sevdiği küfürler7
- parayla saadet olması18
- sozlukteki eksiciler5
oldum olası sol eğilimli biri olarak mhp'ye sempati ile bakabilmeme sebep olmuş adamdır. hatta kılıçdaroğlu'nun son oy verememe kepazeliğinden sonra mhp'ye ciddi ciddi oy vermeyi bile düşünmeye başladım. uluyan gerizekalıyı teşkilatından uzaklaştırması ve milliyetçiliği saldırgan öküzlerin elinden kurtarmasıyla gerçekten milliyetçiliğe prestij kazandırdı. geçen gün internette rastladım, gülerek metalci işareti yapmış ve bozkurt işaretiyle karıştırılmaması gerektiğini söylemiş. adam sempatik beyler. ayrıca 40 yapar ve ganalizasyon boruları (özellikle son saniyelerdeki o el hareketi ve gülmesiyle) gönlümde taht kurmuştur.
yanlışları illa ki vardır, ama bana samimi gelen tek siyasi parti lideri kendisi.
yanlışları illa ki vardır, ama bana samimi gelen tek siyasi parti lideri kendisi.
genel seçimlerde partisini barajın üstünde tutmaya çabalayacak olan lider.
sol görüşlüyüm. ama ben bu adamı seviyorum. kaldı mı dohuz'unu seviyorum. etti 40'ını seviyorum. ganalizasyon borularını'ya bayıldım.
bir de boruyu söyledikten sonra yüzünün aldığı hal müthiş. o gülümseme yılda 1-2 kez geliyordur yüzüne.
bu arada hortum'a takmış partiliyle de tanışmak isterim. o da çok güzel bir insan.
http://www.swfcabin.com/swf-files/1285011426.swf
sol görüşlüyüm. ama ben bu adamı seviyorum. kaldı mı dohuz'unu seviyorum. etti 40'ını seviyorum. ganalizasyon borularını'ya bayıldım.
bir de boruyu söyledikten sonra yüzünün aldığı hal müthiş. o gülümseme yılda 1-2 kez geliyordur yüzüne.
bu arada hortum'a takmış partiliyle de tanışmak isterim. o da çok güzel bir insan.
http://www.swfcabin.com/swf-files/1285011426.swf
40 lı hesabını bir tarafa koyarsak,
cemaatin devlet içindeki kadrolaşmasının tehlikesini gören adam.
cemaatin devlet içindeki kadrolaşmasının tehlikesini gören adam.
dört işlem bilgisinin iyi olduğunu öğrendiğim siyasetçi.
nihat doğan, ismail-yk ve sabri sarıoğlu ile birlikte memleketteki en komik birkaç kişiden birisi.
sarıkız darbe planından haberi olduğu ve de partililerine "3 hilalin 2. zaferi yakındır. 6 ay içinde bu hükümet gidiyor." dediği söylenen kişi.
"neden olmasın?" diye düşünmeden edemiyor insan...
meclisten düşmenin verdiği öfke ile pekala mümkündür.
"neden olmasın?" diye düşünmeden edemiyor insan...
meclisten düşmenin verdiği öfke ile pekala mümkündür.
bahçeli ama müstakil değil.
edit: çatısı da yok.
edit: çatısı da yok.
ünlü düşünür, dahi, matematik profesörü ve ilim adamı. *
yüzyıl bile geçse 40 yapar cümlesi unutulmayacak olan adam.
adam gibi adam.
miadı dolmuş siyasetçi.
siyasetin sabri sarıoğlu'sudur kendileri.
mhp'de ümit özdağ'ın selefi..
hayır kampanyası yapmasına rağmen güçlü olduğu yerlerde evet çıkmasıyla birlikte 'bizi tasviye etmeye çalışıyorlar 2 partili bir rejim istiyorlar' diye ağlayan abimiz.
ülkü ocakları'nı kapatarak ülkeye büyük hizmet etmiş siyasi parti lideri. binlerce çocuğu "sürülecek tarla" konumundan kurtardığı için kendisine müteşekkirim zira bu ocaklar hala aktif şekilde işliyor olsaydı başka güçlerin başka emellerine alet olmaya aday olurlardı.
ömründe ocaklara girmediği halde " bahçeli ocakları çok düzeltti ya." diyen sempatizanları olan parti genel başkanıdır.
referanduma hayır demesinin tek nedeni "akp nin kürt açılımı" dır. ne zaman miting yapsa kürt açılımından, pkk dan bahseder. referandum da "kürt açılımı" olarak nitelendirilen açılım mevzusu ile ilgili tek bir madde yada alakalı birşey yokken , kendisi nasıl olurda sürekli pkk dan bahsedip durabilir?
şuna benziyor mesele , bir maçta gol atıyorsunuz ,sonra o attığınız gol 3 maç sonra skor hanesine işleniyor.
şuna benziyor mesele , bir maçta gol atıyorsunuz ,sonra o attığınız gol 3 maç sonra skor hanesine işleniyor.
BONO. Ters çevir: Onob. "Ob ne lan" at şunu. Ne kaldı geriye: On. Kaç kişilik bu grup: Dört. 10x4=40. MHP'nin 40. yılı kutlu olsun..
özel matematik dersi vermesi gereken kişi.
işini özveriyle yapayım derken evlenememiş siyasetçi.
yaptığı iş veya düşünceleri eleştirilebilir, ama onun görüşünde olmayan biri olarak yaptıklarına saygı duymaya çalışıyorum.
yaptığı iş veya düşünceleri eleştirilebilir, ama onun görüşünde olmayan biri olarak yaptıklarına saygı duymaya çalışıyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar