bugün
- en merak ettiğin ulu yazarı27
- nervionun merak ettiği yazar18
- yakışıklı bir erkeğin yalnız olmasının nedenleri7
- sapıkça başlık açan yazarlar7
- bugün açılacağım sözlük kızı9
- sevilen kızın ağzımıza vermesi6
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak19
- yapay zeka kontrolden çıktığında olacaklar7
- ton balığını kim yiyor sorunsalı10
- bana kezban dediler4
- starbucks vs kahve dünyası3
- sevgilinin giyimine karışmak7
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- dikkatleri çeken sözlük kızı7
- merak edilen erkeğin patates çıkması7
- sözlük abilerinden genç yazarlara tavsiyeler11
- yeni seçimde akp halka ne vaadedebilir sorunsalı12
- ta ki seni görene kadar3
- royall stars3
- sinirli kadını sakinleştirmek13
- sözlükte en çok güldüğünüz yazarlar2
- yalnizca deli yalnizca sair21
- selamın aleyküm desem kaç kişi aleyküm selam der10
- merak edilen sözlük erkeği6
- kız arkadaşa gökyüzünü hediye etmek18
- bu sözlükte beni herkes tanır7
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- şımarık yazarlar5
- sözlük kızlarından hiç astronot çıkmaması8
- bir idam mahkumunun son günü4
- tanga giyen kızın namusu4
- otobüste yaşlıya yer verme zorunluluğu4
- arkadaşlar bakar mısınız21
- ulaşamadığı kadına mundar demek8
- komşuları itici yapan detaylar4
- katatespizartmasi17
- ciguli vs velvet7
- gaylik alametleri9
- ağzında sakızı şişirip arsız arsız patlatan kız4
- hapishanede yatmak karıyla yatmaya benzemez5
- evlenip boşanmış erkeklerin değerinin düşmesi10
- sapık entryler giren insanımsılar5
- profiline bakılan yazara bildirim gelmesi4
- profil fotoğrafı koymayan erkek4
- şimdi herkes su içsin11
- erkeklerin zeki kadın sevmemesi4
- şehre inen domuzları besleyen kadın7
- ellerim bomboş3
- keko saç tıraşı4
- üsküdar da martıya eziyet7
bir zamanlar tek çözümün başkanlık sistemi olduğunu söyleyen parti başkanı. şimdi ne oldu da değişti acaba?
https://twitter.com/omrad...12352354596298752/photo/1
https://twitter.com/omrad...12352354596298752/photo/1
Değişik bir yapıya sahip gayet doğal ve içten tavırlar sergileyen siyaset adamı.
Erken seçime yeşil ışık yakarak bir kez daha akp'nin bastonu görevini üstlenmiştir ve Türkiye'nin karanlığa gömülmesinde büyük emek sahibi olacaktır. AKP'den MHP'ye seçmen kitlesi kayacak diye bekleyenler havagazı alırlar anca. AKP'nin çözülmesi işte bu kadardır şimdilik: Muhafazakar kürt oylarını kaybetmek.
Bu çözülmenin devam etmesi için sağlıklı bir koalisyon hükümetinin kurulması ve insanların AKP mitinin ne kadar boş olduğunu görmesi gerekiyordu. Ama Bahçeli'de böyle bir sorumluluk taşıyacak yüreğin y'si yokmuş meğer.
Bu çözülmenin devam etmesi için sağlıklı bir koalisyon hükümetinin kurulması ve insanların AKP mitinin ne kadar boş olduğunu görmesi gerekiyordu. Ama Bahçeli'de böyle bir sorumluluk taşıyacak yüreğin y'si yokmuş meğer.
iki üç bakanlığa tav oldu diyenler var. Bunlar büyük ihtimal milenyun nesli. Ama en azından okuma yazmaları var açıp yakın tarihimizi okuyabilirler. Ecevit-erbakan koalisyonu bile var. Koalisyon demek diğer partinin politikalarını onaylıyorum demek değil ki. işte bunun için kırmızı çizgiler var. Çözüm süreci ve yolsuzluklar hakkında 'attı tuttu' ama adam zaten bunları yok edince akp ile koalisyon yaparım diyor. Beyin iyi bir organ arkadaşlar tavsiye ederim.
seçim barajı düşüp saadet partisi sahneye çıkınca bu ufak hesapları suya düşecek partidir.
Yürü bildiğin yolda.
Ne AKP ne HDP ile koalisyon yapma.
Koy ver geçmişteki hatalarını şu dönemde duruşunu bozma biz seninleyiz.
Ne AKP ne HDP ile koalisyon yapma.
Koy ver geçmişteki hatalarını şu dönemde duruşunu bozma biz seninleyiz.
Oy vermeyen gebeşlerin hakkında yorum yaptığı reyiz.ulan ben oy veriyorum ve hdp ile koalisyon, içerden,dışardan,ortadan destek istemiyorum.
Ömründe bir kez oy vermeyenlerin eleştirdiği adam.
Sanane lan yarak? Ben oyumu reyiz, hdp ile ittifak yapsın diye vermedim.
Sanane amın oğlu? Sanane.
istemezse girmez hiçbir koalisyona. Sanane.
Sanane lan yarak? Ben oyumu reyiz, hdp ile ittifak yapsın diye vermedim.
Sanane amın oğlu? Sanane.
istemezse girmez hiçbir koalisyona. Sanane.
Kılıçdaroğlu'nun Başbakan sen ol, bakanlık sayıları da eşit olsun ama akpsiz olsun hükümet teklifine ne cevap verir bilinmez ama bomba kucağında şu an...
Zira akp eteğinde küçük ortak olmayı kabul etmesi daha da zor duruma düşürür mhp yi seçmen gözünde...
Zira akp eteğinde küçük ortak olmayı kabul etmesi daha da zor duruma düşürür mhp yi seçmen gözünde...
meclisteki en vatansever adam.
genel başkanlık kendisi için sosyal bir aktivitedir. adam diyor ki, ulan istifa etsem napıcam; canım sıkılır amk... hiç değilse geliyoz gidiyoz, yalakalık dinliyoz, lokum pasta falan getiriyolar, yediğin içtiğin beleş... iyi takılıyım böyle, diye düşünen reyiz(!).
ferdi tayfur hayranıdır ve fanatik beşiktaşlıdır reis.
Bayramlarda eli öpülesi tonton dedegillerden bir siyasetcimiz. Kendi milletine uvey evlat muamelesi göstermeyecek tek adam.
hdp ile koalisyon kurmamasını eleştirmek büyük salaklık.
kendisi ile fikirlerim hiç uyuşmaz, hatta oturup 10 dakika sohbet etsek birbirimizden nefret ederiz. fakat bu adamı ve partisini hdp ile koalisyona yanaşmıyor diye eleştirmek salaklık. adamın siyaseti net, ben türküm onlar kürt diyor. kürtler'in türkleri sevmemesi normalken tersi neden anormal anlamış değilim.
kendisi ile fikirlerim hiç uyuşmaz, hatta oturup 10 dakika sohbet etsek birbirimizden nefret ederiz. fakat bu adamı ve partisini hdp ile koalisyona yanaşmıyor diye eleştirmek salaklık. adamın siyaseti net, ben türküm onlar kürt diyor. kürtler'in türkleri sevmemesi normalken tersi neden anormal anlamış değilim.
partinin ağına koyan insan diyebiliriz...
memlekete yaptığı en büyük iyilik ülkücüleri sokağa dökmemesidir .
sırf cemaat itlerini pkk ile koalisyona oturmayarak kudurttuğu için bile alternatif olabilecek olan partidir.
17 ağustos depreminde yunanistan dan gelen kan yardımını "türke yunan kanı verdirmeyiz" diyerek engelleyen dönemin devlet bakanı...
hep bir bildiği vardır diye düşündüğüm liderdir.
dürüst, efendi ve Anadolu insanı olmasının yanında tüm kışkırtmalara rağmen ülkücüleri provake etmeyen aksine sakinleştirip beladan uzak tutan liderdir.
hakkındaki çok basit ve çeşitli iddialar inanmıyorum.
3 lideri de düşündüğümüz zaman en samimi ve devletini, vatanını ve milletini en çok seven lider buymuş gibi geliyor. aksi nedense pek mümkün değil gibi.
dürüst, efendi ve Anadolu insanı olmasının yanında tüm kışkırtmalara rağmen ülkücüleri provake etmeyen aksine sakinleştirip beladan uzak tutan liderdir.
hakkındaki çok basit ve çeşitli iddialar inanmıyorum.
3 lideri de düşündüğümüz zaman en samimi ve devletini, vatanını ve milletini en çok seven lider buymuş gibi geliyor. aksi nedense pek mümkün değil gibi.
siyasi zekasıyla bu ülkeye 2 gömlek fazla olan insan.
%52 ile halk tarafından seçilen cumhurbaşkanının davetini kabul etmeyip baronlar kulübü tüsiad'a randevu vermiştir.
bir de milliyetçilikten, vatan-millet-sakarya dan bahsederler. biz de bunu anlamıyoruz sanki.
bir de milliyetçilikten, vatan-millet-sakarya dan bahsederler. biz de bunu anlamıyoruz sanki.
Acaba insan mıdır kafama takılan sorudur.
istemezükçü lider. Neymiş efendim HDP-AKP hükümet kursunmuş isterlerse yanlarına CHP'yi de alabilirlermiş. Kendileri muhalefet olarak kalırlarmış.
-Seçim gecesi seçmenine ebediyen muhalefet önermek seçmenine saygısızlıktır.
-Bu koalisyon tipleri MHP'yi mutlu etmez.
-Olası bir erken seçimde tek başına iktidar olamayacağı kesin. Aynı sonuç çıkarsa ne yapacak tekrar seçim mi diyecek? Ya da AKP tek başına iktidar olursa bunun hesabını nasıl verecek?
Tabi ki herkese herşeye evet demesin ama uzlaşmacı mesajlar versin.
-Seçim gecesi seçmenine ebediyen muhalefet önermek seçmenine saygısızlıktır.
-Bu koalisyon tipleri MHP'yi mutlu etmez.
-Olası bir erken seçimde tek başına iktidar olamayacağı kesin. Aynı sonuç çıkarsa ne yapacak tekrar seçim mi diyecek? Ya da AKP tek başına iktidar olursa bunun hesabını nasıl verecek?
Tabi ki herkese herşeye evet demesin ama uzlaşmacı mesajlar versin.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar