bugün
- ateistlerin nursuz olması23
- sabah nasıl uyanıyorsunuz14
- ota boka devşirme diyen hırto27
- nervio bugün ne giydi acabası12
- 2026 yılında hala sigara içen kişi9
- tanrı yok13
- şaka maka ups boobbs'un da yaşlanmış olması12
- bana kimse eksi oy atamaz9
- sözlüğün tanrıçası olmak12
- gocu nickli lavuğun neden kaşınması13
- sözlük kızlarının ateşli olduğu gerçeği13
- iyi sevişen erkeğe aşık olunur mu18
- çırılçıplak sözlüğe entry girmek7
- özgür özel vs kemal kılıçdaroğlu4
- sözlüğün fingirdekleri10
- sözlüğün en götü güzel kızı8
- true nickli namussuz yazar15
- yurtdışında hintli misin diye sorulması12
- sürekli yeme isteği8
- seçimde kime oy vereceğiz8
- mason greenwood57
- atatürk ün ateist olması8
- canımın waffle çekmesi5
- üstteki yazara bir hayat tavsiyesi bırak16
- hoşlanılan kızın onlyfans hesabı olması5
- başkasının ısırdığı yemeği yer misiniz8
- 15 temmuz 2026 ingiltere arjantin maçı37
- belinde kelebek dövmesi olan yazarlar14
- uysaljakoben20
- yunanlıların yağlı güreşi çalmaları11
- arkadaşlar bu çanta nasıl5
- köylü olan ailemden utanıyorum12
- bir insana akpliliği üzerinden saldırmak31
- fetö nün siyasi ayağı19
- birini hep düşünüyorsan o da seni düşünüyor mudur3
- sözlüğün yılanı8
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız40
- velvet'in silver'a benzemesi15
- geceye bir şarkı bırak23
- bir sarma yapmışım9
- atatürkçü sanatçı azlığı2
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı12
- iyi geceler sayın yuzırlar3
- antropomorfizm3
- the merich5
- kürtlerin tekelinde olan meslekler13
- yurtdışında arap mısın diye sorulması12
- sözlüğün 500 cc memelisi6
- etin üzerine tereyağı dökmek7
- ahbap18
Hala son anda akpyi satacak diyenler var. Yapacak olsaydı 7 haziran seçimlerinden sonra yapardı.
not defteri kullanması gereken sözde lider. ya ne dediğini unutuyor ya da dediklerinin kendisi için bile bir önemi yok.
tarihin affetmeyecekleri listesine adını itinayla yazmayı başarabilen, çakma mhp lideri.
Koltuğu kaybetmemek uğruna düştüğü durum can yakıcı! Bu hallere düşen başka milliyetçi bir lider olmadı.
Bir an önce emekli olmasını tavsiye ederim!
Bir an önce emekli olmasını tavsiye ederim!
tayyip gel oğlum dedi ve o yeni anayasaya "tamam" dedi.
Yani bu adam için ne diyelim ki... Ne denir ki böyle bir adam için?
Yani bu adam için ne diyelim ki... Ne denir ki böyle bir adam için?
bugün resmi olarak "mankurtluğunu" akp iş birliğiyle ayen beyan belli etmiştir bu saatten sonra ben "ülkücüyüm" ben "vatanperverim" diyen bir adam mhp ye oy atıyorsa dansözün önde gidenidir!
elbet türkçüler iktidara geldiklerinde bu tatlısu milliyetçilerinden de hesap soracağız!
elbet türkçüler iktidara geldiklerinde bu tatlısu milliyetçilerinden de hesap soracağız!
akp ve mhp'nin evet oyları 330 etmez. bunu her akp'li bilir. teröristbaşı aponun başkanlık ve eyalet hayallerini hatırlayacak olursanız gerçek desteğin hdp'den geleceğini kestirebilirsiniz. tabii ki bu durumu vatandaşın bilmemesi lazım. bu nedenle bahçeli mahkeme duvarlarının arkasına saklanarak koltuğu kurtarmanın bedeli olarak bu oyunda başrol oynayacak. türkeş bulanık konuşarak falan filan spotları bahçeli üzerinde tutuyor.
harcanabilir.
akp kurmayları aleyhine çalışmaya şimdiden başladılar. eğer referandum sonucu tayyip diktatörlüğü kaybederse tüm suç bahçeli'ye yüklenecek. başbakan yardımcısı çıkıyor, ortada bir şey yok iken acaba siyasi tuzak mı diyor? sizce kendi başına mı konuştu yoksa bir yerlerden emir mi geldi? hiçbir akepelinin kendi başına konuşabildiğini gördünüz mü? anket sonuçları doğru değil, gerçek anket sonuçları onlar için berbat ve akp bu seçimden geri dönemez ya da vazgeçemez. aksi takdirde tüm muhalifleri susturamadıktan sonra devleti yönetemedikleri için yine iktidardan düşecekler.
peki gerçekten siyasi tuzak olma olasılığı var mı?
öncesinde kendiliğinden gündem yaratıp başkanlığı meclise taşıması sonra da bu seçim daha erken olacaktı, mhp'nin benim istediğim maddeler var diyerek işi uzatıp bugüne kadar getirmesi ve bahçeli'nin başkanlığı destekliyorum dediği net bir açıklama olmaması durumu destekliyor. buradan da ekonomi hazır batmış iken bir erken seçim çıkartabilirler ya da direkt harcanırlar.
2-referandumu akp kazanır ise bu sefer farklı bir şey bulurlar ve yine ipini çekerler çünkü etrafta destekçi de kalmaz.
http://www.finansgundem.c...eferandum-uyarisi/1141635
akp kurmayları aleyhine çalışmaya şimdiden başladılar. eğer referandum sonucu tayyip diktatörlüğü kaybederse tüm suç bahçeli'ye yüklenecek. başbakan yardımcısı çıkıyor, ortada bir şey yok iken acaba siyasi tuzak mı diyor? sizce kendi başına mı konuştu yoksa bir yerlerden emir mi geldi? hiçbir akepelinin kendi başına konuşabildiğini gördünüz mü? anket sonuçları doğru değil, gerçek anket sonuçları onlar için berbat ve akp bu seçimden geri dönemez ya da vazgeçemez. aksi takdirde tüm muhalifleri susturamadıktan sonra devleti yönetemedikleri için yine iktidardan düşecekler.
peki gerçekten siyasi tuzak olma olasılığı var mı?
öncesinde kendiliğinden gündem yaratıp başkanlığı meclise taşıması sonra da bu seçim daha erken olacaktı, mhp'nin benim istediğim maddeler var diyerek işi uzatıp bugüne kadar getirmesi ve bahçeli'nin başkanlığı destekliyorum dediği net bir açıklama olmaması durumu destekliyor. buradan da ekonomi hazır batmış iken bir erken seçim çıkartabilirler ya da direkt harcanırlar.
2-referandumu akp kazanır ise bu sefer farklı bir şey bulurlar ve yine ipini çekerler çünkü etrafta destekçi de kalmaz.
http://www.finansgundem.c...eferandum-uyarisi/1141635
Partisinde çatlak sesler yükselmeye başladığında tayyipin avukatı yardımına koşmuştu.
Nasıl bir vefa bprcu varsa öde öde bitiremedi.
Nasıl bir vefa bprcu varsa öde öde bitiremedi.
Eğer akp yi yarı yolda bırakırsa cumhuriyet tarihinin en büyük THUg life ını yapar. Referandumda zaten adil bir süreç işlediği takdirde MHP seçmeninin hiç biri evet demeyecektir. %39 oy aldı bunlar unutmayalım. O başkanlık hevesi akp nin sonu olacak gibi duruyor.
Dün, denizli de yasanan olayda da görüldügü gibi Türk genclerini pasiflestiren, kurban eden ama asla
hesabini soramayan bir yapiya dönüsmüs bulunuyor. mhp'ye kilit vurmakta kararli olan bu zat, ülkücü genclere de etek giydirmeyi kafaya koymus. Bahçeliye heläl olsun, gölgesinden korkulan gençleri şamaroğlanina cevirmesine rağmen, hala orada.
hesabini soramayan bir yapiya dönüsmüs bulunuyor. mhp'ye kilit vurmakta kararli olan bu zat, ülkücü genclere de etek giydirmeyi kafaya koymus. Bahçeliye heläl olsun, gölgesinden korkulan gençleri şamaroğlanina cevirmesine rağmen, hala orada.
adam gibidir lakin bahçede domates yetiştirme vaktide gelmiştir.
Hdp lileri kudurtur.
Kudurun yavsaklar.
Kudurun yavsaklar.
Yazılı gibi başlayıp sözlüye dönen, ne yaptığını kendi bile bilmeyen kişi.
Türk tarihi, ömrü boyunca böyle görev adamı görmedi.
her türlü milliyetçiliği ayaklar altına alanın koluna girendir. şu sıralar da çomar dostudur bu herif. hiç laf etmezler buna.
fetoşa karşıysa, ekmel gibi bir cemaatciyi neden çatı adayı yaptığını merak ettiğim geleceğin akdeniz eyaleti valisi.
türkçülük gibi şerefli bir davanın yobaz bir temsilcisi.
en kritik anlarda usta bir satranç oyuncusu gibi devletinden yana aksiyon alan lider kişilik .
akp osmaniye milletvekili.
Türkçü, müslüman ve Atatürkçü olan ulu türkmen beyidir.
Türk dünyasının Bilge lideri... Şahsi hesaplar gütmeyen ve önceliği her zaman ülkesi ve milleti olan adı gibi bir devlet adamı. Hayır'larından hep hayır çıkan lider. Hareketin lider devlet Bahçeli...
akp nin maaşlı elamanı. sırf orada dur mhp nin içine et diye eskra prim alıyordur. ayrıca mhp yi batırıp akp nin ak ülkücü kadrosundan meclise girmeyi hesaplıyor herhalde.
sıfır zekayla bu özgüvenin başka bir açıklaması olamaz.
sıfır zekayla bu özgüvenin başka bir açıklaması olamaz.
Yedek lastik.
Parti Başkanlığı için davasını sattı.
Parti Başkanlığı için davasını sattı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar