bugün
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi10
- kendinizde değiştirmek istediğiniz şeyler7
- sözlük erkeklerinin kaslı ve damarlı kolları4
- nasıl birisiniz9
- bir erkeğe yapılabilecek en iyi iltifat10
- hiç olmayacak bir insana aşık olmak2
- atlas okyanusu2
- sözlük gıybeti12
- dokunulmasından hoşlanmadığınız yerleriniz7
- üniversiteye gitme nedeni5
- napıyorsunuz9
- kız kardeşlerim6
- hangi tatlısınız10
- asrın soygunu13
- dünyanın en yakışıklı erkekleri listesi7
- kapatıcı kullanılmayan gün12
- sevdiğiniz kişinin sakızını çiğner misiniz5
- gunluklerim aylik olmus11
- fatma betül sayan kaya44
- ok mesajına cevap veren erkek6
- adalet ve kalkınma partisi6
- brezilya3
- arkadaşlar naber ya8
- izmir2
- 5 ekim 20264
- akp seçmeni16
- anın görüntüsü20
- iyi niyetli olmak3
- kronik işsiz3
- geceye bir tespit bırak5
- güney amerika2
- arjantin4
- hoşlanılan kızın naber lan ezik diye mesaj atması3
- mesajlaşırken btw yazmak9
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak18
- yazarların feyk nick sayısı3
- dünya3
- çok kötüyüm arkadaşlar4
- futbol20
- tanju okan2
- trip atmak3
- uefa uluslar ligi14
- the merich7
- avare be4
- yazarların güncel flört listesi7
- en toksik ilişkilerdeki seksin6
- avare sözlük3
- 195 cm geniş omuzlu hayvan gibi herif7
- yazarların kötü alışkanlıkları4
- yazarların sıkıldıklarında yaptıkları şeyler8
bundan yaklaşık iki yıl önce bir arkadaştan aldığım oyun, aslında oyun değil bir yaşam tarzı. devil may cry 3... bir oyun insanı ancak bu kadar kendine bağlayabilir. oynadığım tartışılmaz en iyi oyun. sadece ara videoları için bile izlenebilir filmden farksız...
+fuck you!
-fuck you.
+fuck youu!
çok eğlencelidir.
-fuck you.
+fuck youu!
çok eğlencelidir.
bir ps2 oyunu.
baskahraman dante'nin kotuluk tanrisiyla savasmasini konu aliyordu.
baskahraman dante'nin kotuluk tanrisiyla savasmasini konu aliyordu.
türkçesi şeytan da ağlayabilir gibi bişey olan ps2 ve pc oyunu. dördüncüsü yoldadır.
bu oyun benim hayatımı değiştirmiştir.
şöyle ki; ergen zamanlarımda, dmc 2'yi oynamıştım, danteye hasta olmuştum, netten danteyi ararken, ilahi komedyayı yazan danteyi bulmuştum. o vesileyle, ilahi komedyayı okumuş, zaten 3 5 yazı yazan biri olarak, ufkumu genişletmiştim.
bugün yazarlık denen şeyi profesyonel olarka hayal edebiliyorsam, temelinde dmc ve tesadüfler vardır.
şöyle ki; ergen zamanlarımda, dmc 2'yi oynamıştım, danteye hasta olmuştum, netten danteyi ararken, ilahi komedyayı yazan danteyi bulmuştum. o vesileyle, ilahi komedyayı okumuş, zaten 3 5 yazı yazan biri olarak, ufkumu genişletmiştim.
bugün yazarlık denen şeyi profesyonel olarka hayal edebiliyorsam, temelinde dmc ve tesadüfler vardır.
devil may cry 3 ile patlama yapmis bir oyun. oyunda dante adli super karizmatik bir delikanliyi yonetiyoruz. konusu ise seytan avciligi *. babasi sparda'nin ozel gucleri sebebiyle kardesi * tarafindan * oldurulmesi ile hikaye baslar. muzikler ara videolar enfestir. insani acaip gaza getirir. herkesin oynamasi gerekir.
Oyundaki konu ve karakterler çok sevildiği için animesi yapılan oyun. Dantenin karizmasına dokunulmuyor animede de.
12 bölümlük bir anime.
kaliteli çizimleri, sürekliyici ve konusuyla bagımlılık yapan türden bir anime.
savaş sahnelerinin kısalığı ve kavga sahnelerinde herşeyin iç içe geçmesi dolayı bazen anlaşılmaz olması tek kötü yanı.
kaliteli çizimleri, sürekliyici ve konusuyla bagımlılık yapan türden bir anime.
savaş sahnelerinin kısalığı ve kavga sahnelerinde herşeyin iç içe geçmesi dolayı bazen anlaşılmaz olması tek kötü yanı.
Şuan Netflix'te izlediğim Anime.
Oyununu bilmem de animesi tüm eksikliklerine rağmen güzeldir. Dante'nin çilekli dondurma takıntısı, Modeus'un aşırı havalı saçları, endingin depresfiliği diyene kadar anime bitiyor zaten. Dövüşler biraz daha uzatılsaydı, Trish'in Dante'yle ilgisi açıklansaydı ve olaylara ufak ufak değinmek yerine animeyi 20 bölüme çıkarsalardı çok daha iyi olurmuş.
oyun dünyasının en iyi serilerindendir. özellikle 4. ve 5. oyunlardaki combolar adama kafayı yedirtir.
dante reyizin askerleriyiz!
dante reyizin askerleriyiz!
"çilekli dondurman olayım dantee!" dedirten anime serisi. ayrıca küçüklerin ne kadar tehlikeli olabileceğini gözümüze sokar.
(bkz: omo)
(bkz: omo)
dördüncüsü tadından yenmez aga denilen oyundur.
sparda'nin oglu dante'nin seytanlari kilici (bkz: alastor) ve silahlari (bkz: ebony and ivory) ile (oyunun ilerleyen bölümlerinde baska silahlar da mevcut) harcadigi, hareket özgürlügü fazla olan capcom oyunu.
tevhidi duyduğunda salya sümük olan mel'un şeytan davranışıdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar