bugün
- sözlükte flörtleşmek17
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları7
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl9
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması11
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz4
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- pandela43
- wednesdayin annesi2
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler2
- aquila bicipite2
- mavi gözlü erkek5
- uludağ sözlükte herkes birader yazardır4
- türk müsün6
- azgın türbanlı10
- sözlüğün kahve olması13
- madımak2
- kürtçülerin beyinsiz olması4
- uludağ sözlükte kadın yazar var sanmak3
- arkadaşlar çok sıkıcısınız2
- sözlükte dertleşme3
- lanetli çaylak2
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek2
- karpuzu kaşıkla yemek2
- gerizekalı ai moderatör2
- abd başkanlık seçimi2
- evlenmekten korkmak10
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- dünyanın en kısa fıkrası4
- sözlük kızlarının biraz gergin olması2
- gizem altunsoy5
- yaşlılara moruk demek4
- arkadaşlar ben hapise giriyorum5
- cumhurbaşkanlığı sistemi6
- alttaki yazara aşık ol11
- uçağa binmek3
- dikkat dikkat tai lung kız11
- arkadaşlar bakar mısınız bi2
- küfürlü konuşmak2
- pazartesi diyete başlıyorum3
- naruto dayıya tavuk döner ısmarlamak4
- imamoğlu'nun duruşmadan çıkarılması2
- gerdek namazı10
- nermin3
- velvet ile revani yemek6
- ak parti yükselişte2
- yaya geçidinden koşarak geçmek2
- izlenmiş en kusursuz film5
- el alemin köpekliğini yapmak2
- seks yapmayı zevkli sanmak11
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle24
Deus yerine yanlışlıkla deyyus deseydik galiba kellemiz gidebilirdi o ara. iyi ki olmamış.*
Latince de Tanrı anlamına gelir
Eğer islamiyet romalılara gelseydi Allah yerine bu ismi kullanıyor olurduk.
Eğer islamiyet romalılara gelseydi Allah yerine bu ismi kullanıyor olurduk.
latincede tanrı demektir.
Herhangi bir boka şikayet ettim dava edeceğim gibi bir içerik bulunan hicbir entry'm bulunmamaktadır ki son nick altı yazım hariç. Sanırım üstteki arkadaş cem garipoğlu güzellemesi yapan bir yazar'a karşı cimer ss'i ile yanıt verdiğim için böyle yapıyor. O yazar'ın başlığı altında anlattim her seyin mizahı olmayacağını ve bir katile methiyeler düzmenin katledilen o kızın sevdikleri tarafindan ne kadar yıkıcı olabileceğini. Tekrar tekrar konuşmanın bir anlamı yok. Bu arada gerçekten şikayet etmedim ama artık gördügüm pek çok manzaraya katlanamıyorum. Böyle hastalıklı ve suç potansiyeli olan insanların ya ceza ya da tedavi görmesini düşündüğümden ötürü evet bundan sonra şikayette bulunabilirim.
Tanım; insan terbiyecisi 1 yazar.
Tanım; insan terbiyecisi 1 yazar.
dişi mi erkek mi bir türlü bilemediğim yazar. ikilemleri sevmem, bir an önce bu konu aydınlatılmalı.
Bizi kandırmıyorsa Galiba doğum günü yazarı. Doğum günü için değişik bir tarih.
Mutlu yılları, mutlu yaşları, bu yaşında hayatının güzelliklerini görmesi ve yaşanası dileğiyle.
Tanım: bir yazar.
Mutlu yılları, mutlu yaşları, bu yaşında hayatının güzelliklerini görmesi ve yaşanası dileğiyle.
Tanım: bir yazar.
latince tanrı.
por. tanrı.
deizmin etimolojisinde yer alır.
hristiyanların tanrısıdır deus. lakin orta doğu dillerinde z ve d harfleri ara sıra birbirine dönüşebilir: kadıasker=kazasker, zülkadir=dulkadir, fazıl=fadıl vs. deus'un d'sinin de değişmiş olabileceğini düşünürsek ortaya ne çıkar: zeus.
deus'un bir de oğlu vardır dağ başında oduna çakılarak öldürülen. zeus'un oğlu da dağ başında kendini odunlara bağlayıp yakmıştı. kısmet.
deus'un bir de oğlu vardır dağ başında oduna çakılarak öldürülen. zeus'un oğlu da dağ başında kendini odunlara bağlayıp yakmıştı. kısmet.
son albümleri vantage pont'da yer alan favourite game ile gönüllerimizi birkez daha fetheden belçikalı guruptur. iyi iş çıkarmışlar. dinleyin ve dinletin.
yazılışı dEUS (e u s büyük harf) şeklinde olan belçikalı beşli. Worst case scenario ve onu takip eden my sister=my clock albümleri tuhaf, anlaşılmaz, deneysel bulunmuş, in a bar under the sea albümlerinde ise pop yüzlerini göstermişlerdir. pop dediysek dEUS tarzı pop. misal için (bkz: roses). grup elemanlarının hepsinin dEUS dışında yan projeleri olmakla beraber dEUS halen belçika'dan çıkan en iyi şey *
Nothing Really Ends gibi bir esere imzalarını atmış olan belçika'lı grup. son derece yaratıcı ve özeller.
duman'ın güzide şarkısı bu akşam'a tek kelimeyle sçmış grup. eçeriim beeeeennn. ben buğda bu ekşaamm.
https://www.youtube.com/watch?v=xDwVCi2vWaA
https://www.youtube.com/watch?v=xDwVCi2vWaA
14-15-16 eylül 2006 da eskişehir , istanbul ve ankarada konser verecek olan belçikalı rock grubu.
sister dew roses gibi şarkılara sahip belçikalı grup
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar