görsel
an itibari ile bircok kisi uyumak istiyor.
uyandığında mülayim bir şekilde sınıfta, koridorda gezmek kadar güzel bir şey olamaz.
Hayatta yaşanabilecek en adrenalin durumlardan biridir. her an an uyandırılma tehlikesi arz ettiğinden baldan tatlıdır, siz siz olun lisede ve üniversitede bu anları kafanıza kazıyın sonra çok özleyeceksiniz.
en tatlı uykudur. o sert sıralara bir türlü doyum olmaz.
finallerde daha da bir tatlı gelen uykudur.
uykusuz kalmış bünyeye candır. özellikle öğleden sonra olan derslerde yemeğin getirmiş olduğu ağırlık ile bir uyunur ki sormayın.
Hocanın varlığının yarattığı baskıdan mıdır nedir bilmem en güzel uyuma şekilleri listesinin ilk üç sırasında bulunabilecek uyuma şeklidir.
çok tatlıdır.
bir o kadar da rahatsız...

böyle çelişkili şey olur mu arkadaş!
dinle dersi, iş açma başımıza.
Rüyanda hocayı ders anlatırken görsenizde olur. Kasmayın. Yok yazılma yoktur. Hocaların sadece konuştuğu derslerin en iyi ilacıdır.
Bezen en tatlı uykudur .
en tatlı uykulardır hocanın sesi ninni gibi gelir uyandığınızda mutlu bile eder.
akşamdan kalma öğrencilerin durumu.. genelde çift dikiştirler..
özellikle lisedeki ingilizce derslerinde yapılmasından zevk alınan olaydır. geometri gibi derslerde de gerçekleştiği görülmüştür.
bir keyiftir. ilkokulda ihtiyaç olmaz, ortaokulda arada yapılmalıdır, lisede uyanırsan belki 1-2 konu öğrenirsin, üniversitede uyuyacaksan kalkıp eve gidersin zaten.
görsel
Gözlerimi kapayınca harflerin yerini karıştırıyorum hocam.
yastık götürüp arttırdığım olay. ama kuzenim okula yorganla gelince zirveden düşmüştüm.
görsel
madem sabahın köründe geldim uyuyim bari diyip kafamı bilgisayarı masasının üstüne koyup uyuyorum. PC laboratuvarında çok dikkat çekiyor ama banane. en büyük korkum umarım uyuyakalınca kendimi kontrol edemeyip osurmamışımdır. ewed
Doksanlı yıllarda bir keyifti, şu anda da aynıdır muhtemelen. Şimdinin hocaları nasıl tepki veriyor acaba bilen varsa yazarsa sevinirim
Bir hocamız "oğlum sende kansızlık mı var, neden sabah akşam uyuyorsun" demişti sınıftan birine. *
Geceden biliyordum, tahmin ettiğim zilli çıktı.
geceden sabaha kadar napıyordunki. *
Umarım sadece uyuyodursun. *
canım lise yıllarımın özeti.
© copyright 2005 - 2026