bugün

dersleri takip etmeyen, doğal olarakta her vize ve final öncesi elinde çalışıcak bir şey bulunmadığı için sınıfın en çalışkanlarından(bunlar genelde bayan olur) sınavlardan 1 hafta önce "senin şu notları verde fotokopi çektireyim be" şeklinde dilenilen notlardır.
kırtasiyelerde hazırının bulunduğu kapit parçaları

(bkz: umut kırtasiye)
daha erkeklerde bulunduğunu pek görmediğim nottur.
sınavlar yaklaştığında fellik fellik aranan, fotokopicilerin zengin olmasını sağlamış notlardır.
madendir.
evde felaket birikinti yapar. geçilen deslerin notları imha edilirken bünyeye büyük zevk verir.
üniversite yıllarında not tutmamamı sağlamış hatta ve hatta okula giderken kalem defter kağıt vs gibi kırtasiye malzemelerini taşımamı önlemiş, fotokopicilerin ekmeği.
arayıpta bulunamayan, bulununca kıymetle saklanan sınav öncesi çalışma notlarıdır. öğrenci için velinimettir.
bunu sıkça duymaya başladıysanız;
(bkz: kırtasiye)
(bkz: fotokopi)
(bkz: inek arkadaştan not isteme metotları)
atmaya kıyılamayan tuhaf eşyalar.
dolapta ikinci sınıfta aldığım bir dersin notlarını buldum. çöpe basıyorum şimdi onları.

ama ileride ihtiyacım olursa attığım notlara, yakarım bu gezegeni!
ne ders notları gördüm içinde sınav soruları yok, ne sınav soruları gördüm konularda yok.
1 saattir almaya uğraştığım ingilizce notlarıdır. yok abi yok gelmiyor kimseden kaldık lan kaldık.
pdr ya da psikoloji bulabilir ise buralardan makbule geçer .
"iyi bir hayat yolu demek, bir insanın kendini hayat bilinmezine tüm gücüyle fırlatması demektir."

-Carl Rogers ve Birey Merkezli Terapi notları
görsel
görsel
Böyle hukuk fakültesi ders notumu olur be yazık yani beyinler yanmış durumda, eğitim sistemi pert.
derslerde aldığınız notları internete koyun, sözlüğe mesela, kaç insan faydalanır.
© copyright 2005 - 2026