bugün
- chp'nin hali ne olacak31
- insan olmaya çeyrek kala4
- gocu36
- favori manifest kızınız4
- kayyum kemal7
- kuzen evliliği6
- 9 haziran 2026 kk'nın ayaklanma çağrısı ithamı7
- ay pardon diyen erkek3
- tai lung11
- her evde en az iki araba olması2
- diamond bosphoruss denen yazar22
- sedat pekmez24
- özgür özel'in yargı mensuplarına çete demesi2
- doğu görevinde kürtlerin türklere yaptığı mobbing6
- zall buraya bak aslanım7
- yaz geldi askılı giyen hatunlar çoğaldı5
- sözlükte erkekleri taciz eden kızlar tam liste7
- dirilse konserine gidilecek sanatçı4
- kürtçülük yapan komünist5
- latte içen erkeğin vurdurduğu gerçeği5
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz15
- kemal kılıçdaroğlu21
- maç izlemenin çok saçma olması5
- hem ahmet kayacı hem atatürkçü olmak22
- swinger3
- sözlükte erkekleri istemiyoruz24
- kalın bacaklı kadın çekiciliği4
- yagmurcu7
- çaylak edildim diye ağlayan troll8
- başarılı sigara bırakma teknikleri4
- şimdiye çekilmiş en iyi dini film3
- 9 haziran 2026 kılıçdaroğlu'nun ihraç açıklaması2
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- tarihte kürşad diye birinin hiç yaşamaması10
- cesur olmak3
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle66
- çaylak ettiğiniz yazarın göz yaşlarıyla eğlenmek7
- ankara nın en berbat semti2
- insan olmaya ceyrek kala5
- düşük göz kapaklı gözler4
- arkadaşla buluşmak2
- günün şiiri8
- sizi ciddiye alamam vs herhangi bir yazar2
- en sevdiğiniz müzik türü2
- taze kekik4
- salata tarifleri2
- sessiz insanların çok gözlem yapması5
- aziz yıldırım'ın fetö ile mücadelesi7
- düğün2
- abdullah öcalan'ın kürt kadınlarına hakaret etmesi5
clive owen ve jennifer aniston'un başrolleri paylaştıgı boş zamanlarda izlenip eğlenebilinecek güzel bir film,Türkçesi "Raydan Çıkanlar"dır.
aynı isimli kitaptan uyarlanmış, ancak kitabı okuduktan sonra izlenen her film gibi hayal kırıklığına uğratması muhtemel bir yapım.
sadece ikinci yarısı izlenirse daha keyifli olacak, clive owen'ın pek çok oyuncu için kabus olan bir rolü ne kadar başarılı oynadığını gösteren film.
tonlarca mantık hatası barındıran film.
biraz irdelenirse tadı kaçacak bitiminde süper bir soundtrackla hafızalara kazınacak film.
rular rah-johnny
rular rah-johnny
durağan sahnelerle başlayıp aksiyonlu sahnelerle sona eren film.ve ayrıca ;
--- spoiler ---
bir motel odasında 4 kişinin öldürülmesi olayına karışıp tereyağından kıl çeker gibi olaydan sıyrılabileneceğini de öğrenmiş olduk, tahta bıçakla hapishane'de adamı bıçaklayıp elini kolunu sallaya sallaya çıkmasına değinmiyorum bile.
--- spoiler ---
--- spoiler ---
bir motel odasında 4 kişinin öldürülmesi olayına karışıp tereyağından kıl çeker gibi olaydan sıyrılabileneceğini de öğrenmiş olduk, tahta bıçakla hapishane'de adamı bıçaklayıp elini kolunu sallaya sallaya çıkmasına değinmiyorum bile.
--- spoiler ---
bünyesinde jennifer aniston bulundurduğu, gerilimi doruk seviyeye çıkarabildiği, sonu da güzel bağlanmış olan izlenebilir film.
--- spoiler ---
yalnız charles arkadaşım ortada bi ton kanıt bıraktıktan sonra 1+3 kişinin cesedinden nasıl kurtuldun? csi nerde? burası neresi?
demek ki las vegas, new york ve miami dışında cinayete karışırsan yırtması kolay oluyor.
--- spoiler ---
--- spoiler ---
yalnız charles arkadaşım ortada bi ton kanıt bıraktıktan sonra 1+3 kişinin cesedinden nasıl kurtuldun? csi nerde? burası neresi?
demek ki las vegas, new york ve miami dışında cinayete karışırsan yırtması kolay oluyor.
--- spoiler ---
kaçak et kesmenin ne kadar tehlikeli olduğunu anlatan film .
--spoiler--
ana fikri; "hiç kimse size durduk yerde yardım etmez, bir daha düşünün." olan güzel bir film. clive owen ve vincent cassel in oyunculukları takdire şayan. filmde mantık hataları var ancak çok da göze çarpmıyor. sadece clive owen abimizin; o otel odasından bir ifade verip gitmesi biraz olmamış. vincent cassel in jennifer aniston ile beraber olduğu filmin ortasında tahmin ediliyor ancak filmin başında yazı yazanın laroche olduğunu anlamamız* ters köşe sayılabilecek bir detaydı ve gayet iyi bağlandığını düşünüyorum. charles'ın son bıçaklama sahnesinden de yırtması; "üzerime saldırdı" deyip nefs-i müdafadan ziyade, zenci polisin inisiyatifine de bağlıydı. çünkü; headshot yiyerek ölen genç zenciyi* pek seviyordu müfettiş...
--spoiler--
ana fikri; "hiç kimse size durduk yerde yardım etmez, bir daha düşünün." olan güzel bir film. clive owen ve vincent cassel in oyunculukları takdire şayan. filmde mantık hataları var ancak çok da göze çarpmıyor. sadece clive owen abimizin; o otel odasından bir ifade verip gitmesi biraz olmamış. vincent cassel in jennifer aniston ile beraber olduğu filmin ortasında tahmin ediliyor ancak filmin başında yazı yazanın laroche olduğunu anlamamız* ters köşe sayılabilecek bir detaydı ve gayet iyi bağlandığını düşünüyorum. charles'ın son bıçaklama sahnesinden de yırtması; "üzerime saldırdı" deyip nefs-i müdafadan ziyade, zenci polisin inisiyatifine de bağlıydı. çünkü; headshot yiyerek ölen genç zenciyi* pek seviyordu müfettiş...
--spoiler--
"9$ yüzünden bir adamın hayatı nasıl sikilir?" sorusu filmin konusudur.
ama dram ve gerilim harika işlenmiş.
filmin çoğu yeri gerçekçi.
sonu da fena sayılmaz.
filmi anlatmak saçmalık olur.
sonuç, izlenebilir.
ama dram ve gerilim harika işlenmiş.
filmin çoğu yeri gerçekçi.
sonu da fena sayılmaz.
filmi anlatmak saçmalık olur.
sonuç, izlenebilir.
jennifer aniston'ın yirim ben bunu güzelliğinde olduğu 2005 yapımı film.
siz siz olun fermuarınıza hakim olun diye öğüt veren film.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar